פורסם 2009 ביוני 1216 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413527.0אני הגעתי ל 4 GHZ עם קצת פחות מ 1.4 בגלל הלוח שלך שהוא יותר טוב אני חושב שכן יש לך סיכוי להגיע ל 4 HGZ עם 1.35 אולי טיפה יותר בקרוב שהיה לי קצת זמן לשבת על זה אני הולך להעלות את ה OC ל 4.3 GHZ - 500 FSB
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר להכין חומוס זה גם קשה חחחחח אממ , אני משתדל לתת כמה שיותר ולעשות מה שאני יודעבנתיים הבאתי אותץו ל3.9 שזה מאוד מכובד לדעתי ..וזה מאוד חזק.ניראה מה יהיה שאני יקבל את הקירור ....
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר האמת ?אני חושב שיש לי את הNB הכי קר בארץהוא על איזה 31 מעלותזה לפי הLCD פוסטר והביוס..
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים פותח התרד אני לא יודע מאיפה הרצון הזה..אבל תהיה בטוח שעל מנת לשבור שיא אתה תזדקק ליותר מקירור אוויר..וb0nzZ המתח למעבד נקבע לפי המעבד..זה שיש למישהו לוח אם טוב יותר או פחות טוב..לא אומר שהוא יזדקק ליותר או פחות מתח..לוח האם איכותי יספק מתח יציב יותר..אבל כמות המתח בהחלט לא נקבעת לפי לוח האם...בכל אופן..פותח התרד תעדכן אותנו שיגיע הקירור.. ;D
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר בוודאי ובוודאי.ואני יפרסם גם תוצאות של הOC הסופי שיתבצע למעבד הזה .בנתיים הוא נח על 3.2בנתיים הלוח נותן לי אפשרות לQX9770 ..עשיתי את זה והוא כרגע עובד על 3.2אגב , מלבד התדר והשם, יש הבדל בין הQ9550 לבין הQX9770 ?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מכפלה פתוחה. שעד היום לא הבנתי למה אינטל דורשים כל כך הרבה רק על מכפלה פתוחה? או שיש עוד יתרונות לגרסת האקסטרים אצל אינטל?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אני חושב שזה טוב בגלל שככה אתה מעמיס פחות על הלוח אם ומכפיל את המהירות על המעבד
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר אבל מזה אומר מכפלה פתוחהפעם ראשונה אני שומע על זה....זה אומר שאפשר לעשות לו כל מכפלה שרוצים או מה ?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים זה שהמכפלה לא נעולהלמשל אצלי בE6300 אני יכול או כפול 6 או כפול 7אם נגיד אני ירצה לעשות אוברקלוק ל3 ג'יגה הרץ אני יצטרך לעשות מכפלה 7 כפול 429 FSBואם המכפלה היא 6 כפול 500FSB אז גם כןהבעיה שעם המכפלה שהיותר נמוכה זה יותר FSB ואז יש לוחות שבכלל לא יגיעו לכזה גובה
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים פותח התרד ,בהצלחה גבר ,בו נגיד ששיא עולם אתה לא תצליך בלי ln2 אבל אתה יכול לנסות להיתמודד על שיא העולם של קירור אוויר . בכל מיקרה זה תלויי גם עם נפלתה על מעבד טוב ולא רק עם יש לך לוח טוב או זיכרונות טובים . מכפלה פתוחה מאפשרת לך להעלות יותר את התדר בלי לגעת יותר מידי בזכרונות ובלי להעלות את הfsb לגבולות לא הגיוניים . בהצלחה
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר כן , אבל זה עדיין לא שווה 8 אלף שקל למעבד.. אממ , מה השיר באמת לקירור אויר עם Q9550 ? 4.7 ?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים עם כבר אני ממליץ להיסתגר במרתף להדליק את המזגן על הכי חזק (18 מעלות ברובם ) לתת לחדר להיתקרר ואז להתחיל ,לשים את החשב מול המזגן + להדלק מאורר רגיל כזה מעל לעל הלוח ,ובכלל אל תעשה את השיא בתוך המארז ,תוציא את הלוח ותנסה בחוץ(מחוץ למארז ).והכי חושב תצלם הכול כי זה יהיה מצחיק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.