עבור לתוכן

איך המחשבים של msi ?

Featured Replies

פורסם

מבחינת איכות חומרים ובניה?

האם הפלסטיק זול כמו במחשבי ג'יגהבייט

או שאלה מחשבים מומלצים בדרך כלל?

זה המחשב שאני רוצה

איך הוא?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678

פורסם

לשאול "איך הוא" מבלי להגדיר שימושים? תשמע, בתור לבנה הוא בסדר. בתור כרית הוא לא משהו.

ועכשיו ברצינות - מה הדרישות שלך מהמחשב? משחקים? ניידות? עבודה משרדית וזהו? קצת תשובות בבקשה.

באופן כללי המחשבים של MSI מציעים בד"כ מפרט טוב יחסית למחיר מבחינת ביצועים, אך איכות כללית ירודה למדי.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לשחק משחקים כבדים עם המחשב...

בעיקר לסרטים, אינטרנט ואופיס.. שימושים כלליים כאלה..

למה בסך הכל המחשבים שלהם ירודים?

אפשר הסבר?

פורסם

איכות בנייה זולה, אך לעניות דעתי (וישנם אלו אשר יחלקו עליי) - היא מספקת את הסחורה ומרבית האנשים לא ירגישו בהבדל.

פורסם
  • מחבר

במה זה מתבטא הבניה הזולה?

פורסם

גם היבואן שלהם לא משהו...

פורסם

השאסי רובו עשוי פלסטיק, צירים חלשים, סידור לא נכון של הרכיבים, וסירקולציית אוויר לא מספקת.

רכיבים משניים זולים כמו רמקולים, גוף קירור, וכו'.

לדעתי זה יחסית זניח, אבל שוב, זה עניין של טעם אישי והכרה בכך שאתה מקבל את מה שאתה משלם עליו.

פורסם
  • מחבר

וואלה... אז מבחינת בנייה dell ולנובו עדיפים?

פורסם

בוודאי. למרות שאת האינספיריון אני לא סובל. הם מתחממים נורא.

פורסם

אם מדברים על דל אז לאמא שלי יש את הסטודיו 1535 (מקוה שלא טעיתי בדגם) והוא עושה צרות ובלגנים, הסוללה מחזיקה שלוש שעות גג, המחשב עצמו מרגיש זול מבחינת הפלסטיקה והכל והוא כבד. בקיצור, לא מת עליו ואני מעדיף בכלליות את המראה הסולידי והמרובע והשחור של המחשבים לנובו- THINKPAD למינהם..

נ.ב-

חשבת באפשרויות על נטבוק? ;) (האסוס 1000HE מאוד חמוד וזול!)

פורסם
  • מחבר

היה לי msi wind

והאמת לא התלהבתי מהנטבוקים..

לרוב המסך קטן ולא מספק אותי.. וגם המשטח נגיעה של העכבר לא היה בו משהו..

פורסם

אם מדברים על דל אז לאמא שלי יש את הסטודיו 1535 (מקוה שלא טעיתי בדגם) והוא עושה צרות ובלגנים, הסוללה מחזיקה שלוש שעות גג, המחשב עצמו מרגיש זול מבחינת הפלסטיקה והכל והוא כבד. בקיצור, לא מת עליו ואני מעדיף בכלליות את המראה הסולידי והמרובע והשחור של המחשבים לנובו- THINKPAD למינהם..

נ.ב-

חשבת באפשרויות על נטבוק? ;) (האסוס 1000HE מאוד חמוד וזול!)

אתה לא יכול להשוות בינהם... זאת השוואה בין עסקי לצרכני, ברור שהTHINKPAD ירגיש טוב יותר.

ההשואה הנכונה יותר תיהיה latitude מול thinkpad

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים