פורסם 2009 ביוני 1216 שנים שלום לכולם.ברצוני לקרר את ההארדיסק, כי הטמפרטורה שלו גבוהה מידי.במארז שלי יש שני מקומות שניתן לשים בהם מאווררים: אחד מקדימה ליד ההארדיסק, ואחד מאחורה.רציתי לשאול איפה, ולאיזה כיוון כדאי לשים את המאווררים, כרגע כשיש לי רק אחד, ובהמשך אם זה לא עוזר, אז אקנה לי עוד ואז איך לשים את שניהם?(מבחינת כיווני אוויר).תודה לעונים.
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אם יש לך רק אחד אז תשים אותו מאחורה שיוציא אוויראם תוסיף עוד אחד אז תשים מקדימה שיכניס אווירפשוט ;D
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר אם המאוורר רק יוציא אוויר, איך בדיוק הוא יקרר את ההארדיסק?על מנת לקררו לא צריך שמישהו יעשה עליו פו פו?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים כן משהו צריך לעשות עליו פה כך שאם תוסיף מאוורר תשים אותו מקדימהכשיש רק מאוורר אחד אז עדיף שיוציא כי אוויר כבר יכנס מאיפושהוא
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים יש קרור ייעודי לכונן קשיח :http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A2427~18~0.htm
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים קירור יעודי לHD זה מיותר..שכן רוב המארזים כיום מגיעים עם מיקום למאוורר שזורק אוויר על הכוננים..פותח התרד סירקולציה מינימלית היא עם שני מאווררים..האחד מכנסי אוויר (ממקום בקידמת המארז חקל תחתון) והאחר מוציא (אחורי/עליון).ולכן הקונפיגורציה הזו תעניק לך את הכי טוב..במינימום השקעה..ומה הטמפ' של הHD ?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר 46 ב IDLE, אבל אחרי מאמץ גם מגיע ל 50.אני באמת שוקל אולי לקנות את הקירור היעודי.. השאלה היא האם כל מארז סטדרטי יתמוך בזה או שנדרש משהו מיוחד על מנת שניתן יהיה לחבר אותו?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים הטמפ' על הגבול..וכמו שציינתי כבר קירור יעודי זה מיותר...שתרכוש מאוורר..אתה תקרר גם את הHD וגם תשפר את הסירקולציה במארז..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.