עבור לתוכן

התלבטות בין LG לGIGABYTE

Featured Replies

פורסם

היי אני מתכננת לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד לצבא על לצרכי אנימציה ותלת מימד

תוכנות כמו- מאיה, ZBRUSH כל תוכנות ADOBE

ולפיכך אני צריכה מחשב בעד מעבד חזק, זיכרון וכמובן כרטיס מסך טוב

עד עכשיו הייתי סגורה על ה-gygabyte W576V W576V-95H4

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11065

אך שמעתי מספר תגובות נגד מחשבי GIGABYTE שגרמו לי לערער ולתהות שמא שווה לי להשקיע עוד 2000-3000 שקל ולקנות מחשב עם אותו המפרט אך עם שם מוכר ואמין יותר לדוגמא: LG P510-UP28

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11280

אשמח אם תעזרו לי עם זה, האם לקנות את הגיגהבייט או שמא כדאי לי להקיע עוד כסף ולקנות את הLG

תודה,

ספיר

פורסם

אז ככה בין LG ל gigabyte אין איזה הבדל...בטח ובטח לא כזה ששוה לשים עליו גם עוד 500 ש"ח.

ובנימה אישית לי יש גיגהבייט מהדגם הקודם והמחשב עובד כמו סוס אני מרוצה ממנו עד הגג.

ממליץ בחום!

פורסם

גם אני ממליץ על ה GIGABYTE מבין שני המחשבים האלה.

פורסם

LG זה בעצם MSI עם מדבקה אחרת, מאיפה ההחלטה שזה שם מוכר ואמין? כי ראית אותו מודבק על טלוויזיה? להורים שלי יש LCD של LG שתוך שנתיים הייתה 4 פעמים בתיקון.

לעומת זאת יש לי 2 מחשבים עם לוחות של GIGABYTE שאחד טוחן שנה ברצף ללא שום תקלה והשני טוחן 3 שנים עבודה ללא תקלה.

זה לא אומר שLG חרא ו GB מעולים. במקרה הזה של 2 מחשבים צרכניים ממוצעים לחלוטין לשם אין שום משקל. לביקורות יש.

פורסם

גם לי יש נייד של GIGABYTE מדגם W536M, והוא עובד מצויין וללא בעיות... ממליץ.

פורסם

LG זה בעצם MSI עם מדבקה אחרת, מאיפה ההחלטה שזה שם מוכר ואמין? כי ראית אותו מודבק על טלוויזיה? להורים שלי יש LCD של LG שתוך שנתיים הייתה 4 פעמים בתיקון.

לעומת זאת יש לי 2 מחשבים עם לוחות של GIGABYTE שאחד טוחן שנה ברצף ללא שום תקלה והשני טוחן 3 שנים עבודה ללא תקלה.

זה לא אומר שLG חרא ו GB מעולים. במקרה הזה של 2 מחשבים צרכניים ממוצעים לחלוטין לשם אין שום משקל. לביקורות יש.

זה כמו לומר ש סוני זה בעצם סמסונג עם מדבקה אחרת,

אז מה בעצם ההשוואה? לשם מה חברות רבות כל כך?

שתיהן (LG ו MSI) יצרניות חומרה.

בדיוק כפי ש GIGABYTE.

בעיניי הצרכן הממוצע, לשם יש משקל, משום שהצרכן הממוצע לא מכיר חברות כגדון GIGABYTE,

הוא מכיר טושיבה, סוני, HP כמותגים עליונים.

[br]פורסם בתאריך: 12.06.2009 בשעה 19:04:03

היי אני מתכננת לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד לצבא על לצרכי אנימציה ותלת מימד

תוכנות כמו- מאיה, ZBRUSH כל תוכנות ADOBE

ולפיכך אני צריכה מחשב בעד מעבד חזק, זיכרון וכמובן כרטיס מסך טוב

עד עכשיו הייתי סגורה על ה-gygabyte W576V W576V-95H4

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11065

אך שמעתי מספר תגובות נגד מחשבי GIGABYTE שגרמו לי לערער ולתהות שמא שווה לי להשקיע עוד 2000-3000 שקל ולקנות מחשב עם אותו המפרט אך עם שם מוכר ואמין יותר לדוגמא: LG P510-UP28

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11280

אשמח אם תעזרו לי עם זה, האם לקנות את הגיגהבייט או שמא כדאי לי להקיע עוד כסף ולקנות את הLG

תודה,

ספיר

אם רק המותג הוא ההתלבטות שלך, ותרי על הLG.

בדקי את ה toshiba a300-1nd

כ-6300 ש"ח.

או שתלכי על ה GIGABYTE

אני דווקא שמעתי על ניידים שלהם ביקורות טובות.

פורסם

LG רחוקה מלהיות יצרנית חומרה, לעומת זאת GB היא אכבר יצרנית חומרה.

כמו שאני לא יכול להגיד על דעותי שהן מייצגות את הצרכן הממוצע כך גם אתה.

לכל אחד יש הרגלי צריכה שונים, תפיסה שונה של המציאות ונאמנות מותגית שונה.

לשם מה חברות רבות כל כך?

כדי לעשות כ ס ף!

לשם מה מוניות רבות כ"כ בעיר? הרי הן כולן אותו דבר...

ולא סמסונג וסוני הן לא אותה חברה עם מדבקות שונות אבל ידוע בתור עובדה, לא דעה שלי ולא השערה שהמחשבים הניידים שממותגים תחת LG מיוצרים ע"י MSI כקבלן משנה.

בדיוק כמו שהZUNE של מיקרוסופט מיוצר ע"י פלקסטרוניקס ובדיוק כמו שמפעל של אלביט ייצר בשנות ה 90 טלוויזיות עבור פיליפס ושם עליהם מדבקה של פיליפס.

קוראים לזה קבלנות משנה, זו דרך עבור המזמין לעשות כסף, הקבלן לעשות כסף ואם הלקוח לא יודע לעשות קצת סקר שוק בקשר למה שהוא קונה אז זאת דרך בשבילו לזרוק כסף כדי שהקבלן המזמין וקבלן המשנה ירוויחו.

פורסם

LG רחוקה מלהיות יצרנית חומרה, לעומת זאת GB היא אכבר יצרנית חומרה.

כמו שאני לא יכול להגיד על דעותי שהן מייצגות את הצרכן הממוצע כך גם אתה.

לכל אחד יש הרגלי צריכה שונים, תפיסה שונה של המציאות ונאמנות מותגית שונה.

לשם מה חברות רבות כל כך?

כדי לעשות כ ס ף!

לשם מה מוניות רבות כ"כ בעיר? הרי הן כולן אותו דבר...

ולא סמסונג וסוני הן לא אותה חברה עם מדבקות שונות אבל ידוע בתור עובדה, לא דעה שלי ולא השערה שהמחשבים הניידים שממותגים תחת LG מיוצרים ע"י MSI כקבלן משנה.

בדיוק כמו שהZUNE של מיקרוסופט מיוצר ע"י פלקסטרוניקס ובדיוק כמו שמפעל של אלביט ייצר בשנות ה 90 טלוויזיות עבור פיליפס ושם עליהם מדבקה של פיליפס.

קוראים לזה קבלנות משנה, זו דרך עבור המזמין לעשות כסף, הקבלן לעשות כסף ואם הלקוח לא יודע לעשות קצת סקר שוק בקשר למה שהוא קונה אז זאת דרך בשבילו לזרוק כסף כדי שהקבלן המזמין וקבלן המשנה ירוויחו.

אתקן אותך LG היא כן יצרנית חומרה, והיא כן מייצרת רכיבים לניידים של חברות שונות

למעשה, בעבר היא הייתה היצרנית של compaq

כמו כן, MSI מייצרים עבור LG את הnetbooks בלבד.

פורסם

LG מייצרת לשוק הOEM פאנלים של מסכים וכוננים אופטיים וזה מסיבה נורא פשוטה... כי הידע, המיכון והרכיבים לזה כבר מצויים ברשותם מתחום הבידור הביתי.

LG אינה מייצרת חומרה בפני עצמה, היא לא מייצרת את הלפטופים שלה

פורסם

LG מייצרת לשוק הOEM פאנלים של מסכים וכוננים אופטיים וזה מסיבה נורא פשוטה... כי הידע, המיכון והרכיבים לזה כבר מצויים ברשותם מתחום הבידור הביתי.

LG אינה מייצרת חומרה בפני עצמה, היא לא מייצרת את הלפטופים שלה

Sorry, i've checked, you're right.

LG doesn't OEM hardware

LG is a notebooks ODM.

פורסם

כבר מזמן מזמן לא.

היום, לוחות האם למחשבי LG הם תוצרת MSI, למי אכפת איזה סיני מבצע את ההרכבה, בנייד לוח האם הוא הוא המחשב.

קרי, המחשב תוצרת MSI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים