עבור לתוכן

מפרט ל-OC כבד,מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

מעבד-P4 2.4C

לוח- אסוס P4P800

זיכרונות- GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit

או שעדיף לקחת את ה-3700 או משהו אחר??

קירור-אני לא מחליף את המקורי.

מארז- Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) -איך הוא?

מה אתם אומרים,איך הפוטנציאל? יש מה לשפר?

פורסם

מעבד-מעולה.

לוח אם-מעולה.

זיכרונות-DUAL DDR לא מפריע ל-OC? ואיזה מהירות לקחת, זה כבר תלוי באיזה OC אתה עומד לעשות-קל/בינוני/כבד/EXTREME?

מארז-אני לא מכיר אותו, אבל שים לב שהוא לא כולל ספק, אז תצטרך לקנות ספק בנפרד.

קירור-הקירור המקורי של אינטל הוא מעולה, הרבה אנשים הגיעו אותו רחוק ב-OC, אני לא רואה שום סיבה שאתה לא תצליח.

פורסם
  • מחבר

מהירות של הזכרונות 3500 אבל אני שוקל לקחת 3700 השאלה היא מה זה ייתן אם בכלל.

ספק-יש לי ANTEC TP 430W

אני מתכוון לעשות OC כבד עד כמה שניתן.

פורסם

הייתי ממליץ להחליף את לוח האם ל-IC7 שכן ביצועי OC שלו עולים על אלו של ה-ASUS. זכרונות הייתי ממליץ לקחת של CORSAIR במהירות של לפחות 3200. כמו כן, עליך להחליט אם אתה רוצה OC טוב או DUAL DDR שכן שני סטיקים פוגעים בפוטנציאל ה-OC.

פורסם

קרוסאייר יקרים הרבה יותר.. לא בטוח שיש לו את התקציב לקחת DUAL כאלה..

ולמי ששאל "DUAL DDR לא מפריע לך?" אז בדיוק להיפך, הוא משפר את המערכת בהרבה כשמדובר במעבד כזה.. כמעט ב-30 אחוז כמו שאמרו לי כמה אנשים (שתי מנהלים של HW).

והמארז נראה אחלה מארז, אבל באתר של ANTEC כתוב שהוא לשרתים, למה שלא תיקח אחד פחות יקר שלהם? מה דווקא זה נותן לך?

תראה את הראשון והשני ב-PCH של ANTEC.

אהה.. ואללל תחליף את הלוח! הוא מעולה! ומצויין ב-OC

פורסם

STORM1 לא שאל האם ה-DUAL מפריע לו, אלא:

זיכרונות-DUAL DDR לא מפריע ל-OC?

במידה ואין OC אז אכן יש תרומה של כ-30% לביצועי המערכת (מערכות מבוססות INTEL בלבד) אך במקרה של OC ה-DUAL פוגע בפוטנציאל המקסימלי.

פורסם

פוגע ב OC , אך כבר בלי OC הוא מקבל ביצועים יותר טובים .

פורסם
  • מחבר

לוח אני לא מתכוון להחליף כי אחרי שחרשתי אתמול את האתר הגעתי למסקנה לפי המון תגובות שהוא הטוב ביותר ל-OC.

ואיך הזיכרון הזה GeIL DDR-RAM 512MB 3700 Platinum Memory ?

הוא עדיף ל-OC מאשר שניים זהים? כי אני רוצה OC כבד ביותר.

ובקשר למארז אז הראשון עולה 30 שקל פחות (אבל בלי חלון מגניב)-ובדיוק באותם המידות לפי האתר של ANTEC אז אני מעדיף אותו.

ובקשר לקורסייר אז המחיר של סטיק אחד של 3500 זה בסביבות 1100! .

ומה אתם אומרים עדיף:

קורסייר 512 3500 או ג'ייל 512 3700 (כמו שציינתי למעלה)?-שנייהם בסטיק אחד.

פורסם

SuB, אם היית שם יותר לב,לא היית צריך לשאול. תראה את מה שאמרתי:

"DUAL DDR לא מפריע ל-OC?"

שאלתי אם הוא לא מפריע ל-OC, ברור שבלי OC הוא נותן שיפור של איזה 20-30 אחוז, וזה מאוד מורגש.

והנה עוד פעם מקרה שלא שמת לב מספיק למה שהוא אמר:

"ספק-יש לי ANTEC TP 430W"

ואחרי שהוא אמר את זה אתה באת ואמרת:

"באתר של ANTEC כתוב שהוא לשרתים, למה שלא תיקח אחד פחות יקר שלהם? מה דווקא זה נותן לך?

תראה את הראשון והשני ב-PCH של ANTEC."

אז זהו, שכבר יש לו ספק, ומי אמר שהוא לשרתים? הוא למחשבים ביתיים זה בטוח,ושוב, אם היית שם לב למה שכתוב, לא היית צריך לשאול את השאלה. שים לב מה כתוב באתר של Antec:

" for AMD and Intel based systems including P4."

למעשה, ה-AntecTrue Power הוא הספק הטוב בעולם, ככה שהוא עשה בחירה נכונה שהוא קנה אותו.

וכפי ש-SuB אמר, אל תעז להחליף את הלוח אם! הלוח הזה הפתיע את כולם כאשר כולם ראו איזה כוח OC יש לו, הוא מגיע לתוצאות OC מעולות, הוא שבר את הסטיגמה ש"בשביל OC קח ABIT". אני לא אומר שה-IC7 בפרט והלוחות של ABIT בכלל הם לא טובים ל-OC, להפך, הם מעולים ל-OC, אבל גם ה-P4P800 DLX מעולה ל-OC ונותן פייט לא קטן ללוחות של ABIT, אל תחליף אותו!

פורסם

קח גייל 3700 גולדן דראגון אם אתה יכול ללהרשות לעצמך אותם !

בקשר ללוח - סתכל במפרט שלי ;D

אני הבעלים הגאים והמרוצים של P4C800 דלוקס!!!!

פורסם
  • מחבר

בעיקרון לא חשבתי לקחת את הדלוקס כי נראה לי שההבדל בינו ללא דלוקס זה רק שבדלוקס יש כרטיס מסך OB לא?

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

באף אחד מהם אין כרטיס מסך OB .

הדלוקס הוא בעל יציאת רייד נוספת ,

ובעל מערכות מסויימות ו"אנטיליגנציה מלאכותית" שמאפשרות יותר יציבות .

פורסם
  • מחבר

יש גייל 3700 גולדן דראגון 512MB בסטיק אחד?

פורסם

יש גייל 3700 גולדן דראגון 512MB בסטיק אחד?

לא ולא !!!!!!!!!

רק 2 סטיקים !!!!!

פורסם
  • מחבר

NIS 1,713.36 :cwm24:

מה אני רוטשילד?!

מה אתם מציעים?

האם אלו ( GeIL DDR-RAM 512MB 3700 Platinum Memory ) נחותים משמעותית מהגולדן דרגון?

או שאלו עדיפים---> Corsair CMX 512 3200LLPT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים