פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרת והנה התוצאות : התמונות הזהות ( 1- עם הטמפ' הכי גבוהות , 2 - עם הטמפ' הנוכחיות )
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים לפי התוכנה הכרטיס על MAX RPM..ועדיין מגיע ל100 מעלות..זה לא תקין כלל..ניסת לנקות אבק ? סירקולציה מארז ?
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר אני מנקה אבק עם לחץ אוויר והמארז תמיד פתוח . שכחתי להגיד שקיבלתי הודעת שגיאה דיי מזמן שקשורה לכרטיס מסך והנה השגיאה : יש קשר ? אם כן מה עושים ? אם לא , מה עושים ? תודה ...
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מחבר לא עשיתי עם ההודעה הזאת יותר מדי , רק וידאתי שכל החיבורים מהכרטיס מסך מחוברים כמו שצריך ולא רופפים .
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים אם קיבלת את ההודעה הנ"ל זאת אומרת או שהחיבור לא מחובר או שהספק שלך לא מחזיק את הכרטיס מסך..בדוק את זה !
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר בדקתי את כל החיבורים מהכרטיס מסך , אבל הוא מחובר ללוח אם טוב , אין שום חיבור חוטי ממנו אל הספק כוח , אז ככה שאני לא יודע איך הוא לא מחובר טוב ...
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים 450W זה טוב אולי הלוח לא מבי לכרטיס מספיק חשמל(פגום או נהרס)תנתק את כול הכבלים מהחשמל ל דקה תחבר את כולם אחד אחד ותנסה זה מאפס את האגדרות
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר אני עכשיו אנסה את זה , אני גם אפרק ואחבר את הכרטיס מסך ... הקטע הוא שאין לי איך לבדוק אם עדיין יש את ההודעת שגיאה כי בטעות סימנתי "לא לראות שוב את ההודעה" ...
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אוקיי אז תחפש בדרייבר את המקום שקשור לדברים האלה (אני לא יודעה בדיוק תחפש בלוח בקרה משם יש גישה להכול) ותחזיר את האתראה הזות אפשר לעשות את זה עם כול אזהרה (כולל טמפ') אבל אני לא יודע איפו זה בידיוקעם אתה לא מצליח תתקין את ה דרייבר מחדש ואז כול האתראות יחזרו(או שתחפש כפתור איפוס בדרייבר
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אז תוריד דרייבר מ החברה של הכרטיס מסך תתקין ותיבדוק עם תאלה עוד פעם ההודאה תודיעה לי אני יהיה במחשב עד 22:40:) או מחר אחרי צוהוריים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.