עבור לתוכן

כדאי לעשות אוברקלוק או לא ?

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי :

C2D E6550 2.33GHZ

2gb ram

p35-ds3l

geforce 8600GT 512mb

אני יודע שזה מחשב חלש מאוד, אבל לפני שאני קונה חדש, אני רוצה לחכות קצת, לנסות לנצל קודם כל את המקסימום מהמחשב הזה ולגרד עוד קצת זמן עד שהמשחקים שעומדים לצאת (Call of Duty 6, Max Payne 3, Battlefield 3. Crysis 2) וכתוצאה מכך ירדו מחירי הכרטיסים החזקים כיום אך חלשים לעומת אלה שיריצו את המשחקים האלה באיכות הכי גבוה, אני צודק ?

רציתי לשאול לאיזה חלקים כדי לי לעשות אוברקלוק ? ולאיזה רמה זה יגיע (אם אפשר אז לא באחוזים, אלא לפי שמות של חלקים אחרים, לדוגמא אחרי האוברקלוק לכרטיס הוא יגיע פחות או יותר לרמה של 9600GT [סתם זרקתי דוגמא])

אגב, אין לי שום מושג בקשר לאוברקלוקינג, בחיים לא ניסיתי, ובחיים לא היה לי מחשב שעבר אוברקלוק. זה אפשרי לעשות את זה לבד ? או שכדאי לתת למישהו שמבין בזה לעשות ?

תודה

פורסם

אני מציע לך להתחיל מהסטיקי בראש הפורום, שם תמצא תשובות לכל השאלות הבסיסיות.

ובכל זאת, כדאי להתחיל מתאום ציפיות קל: בעוד שעם המעבד אכן אפשר להגיע לתוספת ביצועים מרשימה מעזרת OC, בתחום כרטיסי המסך התמונה שונה בתכלית היות והם גם ככה פועלים קרוב לגבול המעטפת התרמית שלהם. 9600GT לא תקבל מהכרטיס שלך, וגם לא כל כרטיס אחר. בהנחה שאתה לא הולך להשתגע עם קרורים משופרים, תקבל תוספת ביצועים קטנה של אחוזים בודדים במקרה הטוב, מה שיתבטא בכמה פריימים בודדים לשניה. הפער בין הכרטיס שלך לאלה ששולטים כיום בשוק (ואפילו שוק הביניים) הוא הרבה מעבר לזה.

פורסם
  • מחבר

באמת ? פריימים בודדים ? =/

חשבתי זה ישפר אותו באיזה 10-20 אחוז או משהו

כדאי לי בתכלס לעשות אוברקלוק ?

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת לאינפורמטיבית יותר.

אי אפשר לדעת כמה אחוזים ישפר לך ה-OC, זה משתנה ממשחק למשחק.

תבצע OC, ותראה מה השיפור שתקבל.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל, תן דגמים מדויקים של החומרה שלך, איזה מודל של 8600GT? האם מדובר בגרסאת GDDR3 או 2?איזה קירור יש עליו? איזה ספק יש לו. איזה קירור יש על המעבד ואיזה מארז ואיזה זיכרונות?

אגב, פריימים בודדים במשחק זה יכול להיות הרבה מאד באחוזים ;D

בכל מקרה, 8600GT הוא לא כרטיס קריר, ולא נחשב לבעל יכולות המהרה טובה במיוחד. יש סכנה מהותית בלדפוק אותו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תן דגמים מדויקים של החומרה שלך, איזה מודל של 8600GT? האם מדובר בגרסאת GDDR3 או 2?איזה קירור יש עליו? איזה ספק יש לו. איזה קירור יש על המעבד ואיזה מארז ואיזה זיכרונות?

אגב, פריימים בודדים במשחק זה יכול להיות הרבה מאד באחוזים ;D

בכל מקרה, 8600GT הוא לא כרטיס קריר, ולא נחשב לבעל יכולות המהרה טובה במיוחד. יש סכנה מהותית בלדפוק אותו.

ומה בקשר למעבד ?

ספק לא זוכר, קירור לא יודע, DDR3 אני כמעט בטוח

פורסם

פותח התרד אתה עם קירור סטוק ? בגדול השיפור במקרה שלך קטן..שכן כרטיס המסך לא חזק מהבסיס כבר..

OC למעבד ולכרטיס מסך..יעניקו לך עוד כמה פריימים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים