פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אני רואה פה אנשים שהגיעו עם המחשב שלהם ללמעלה מ-3000MHZ.השאלה שלי היא כמה זמן אתם משאירים את המחשב ב-OC כזה? מה אתם עושים איתו בדיוק וכמה זמן הוא יכול להחזיק ב-OC כזה?(התכוונתי למערכות עם P4 2.4)
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים חבר, כל עוד ההקירור של המעבד והמארז לא משתנה, והמחשב היה יציב לאחר ה-OC, אז למה לא להשאיר אתו ככה ולהינות ממהירות גבוהה יותר?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים כל עוד האוברקלוק יציב והמעלות לא גבוהות מדי אז האוברקלוק נשאר באופן קבועככה נהנים משיפור ביצועים גדול גאופן תמידי
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אמממ...המחשב שלי עובד עכשיו על 3.00 GHZ (מ-2.4 GHZ , ובעצם אני יכול אפילו אפילו עוד איזה 60 מגהרץ להעלות אבל חפיף) ואני לא רואה לעצמי שום סיבה למה לא להשאיר את המחשב ככה פועל . המחשב יציב כמו סלע והטמפרטורות נורמליות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.