עבור לתוכן

בעיה עם המאוורר של הכ.מסך, פשוט לא עובד

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. יש לי את הכרטיס הנ"ל: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm

ואחרי שהיה לי קצת שקט מידי באוזניים בדקתי טמפ' במחשב וגיליתי שהכרטיס מסך עומד על 98 מעלות במנוחה!! כמובן שהבנתי שהמאוורר שלו הפסיק לעבוד.

הוצאתי את הכרטיס וגיליתי שהמאוורר תקוע כמעט לחלוטין וגם אם אני מנסה לסובב אותו עם האצבע אז עושה רושם שהוא בכלל מתחכך עם הגוף קירור מלמטה (גם עושה רעש של חיכוך מתכת).

עכשיו לשאלה... מה לעשות? אני מאמין שעדיין יש לי אחריות כי קניתי אותו לפני פחות משנה אבל יקח לי לפחות חודש לפני שאני אגיע לחנות לממש אותה ובמבט על הכרטיס הגוף קירור שלו ממש עדין ואם מוסיפים את החוסר ניסיון שלי בפירוק וניקוי גופי קירור מכרטיסי מסך אני לא רואה תוצאה משביעת רצון.

אני אשמח להצעות ואני מתנצל מראש אם זה לא המקום הנכון לשאול...

בנוסף אם זה משנה אני גר כרגע בב"ש ויש כאן 30 טון אבק בכל רגע נתון אבל עוד לא היה לי מאוורר שמת מהרעלת אבק מה גם שאני מנקה כל כמה זמן.

פורסם

תבדוק טוב ומה בדיוק נוגע במה..יכול להיות שהלהבים נוגעים במתכת הכיסוי..וזה עניין של "קצת" להרים אותה..כמו כן נסה לשמן את המאוורר ולנקות אבק מההיטסינק עצמו..

פורסם
  • מחבר

זאת בדיוק הבעיה אני לא כל כך מעוניין לפרק את הקירור כי ניסיתי קצת לבדוק את האופציה לפירוק וזה פשוט עדין מידי... ובנוסף עושה רושם שהלהבים נוגעים דווקא בגוף קירור מלמטה ולא במתכת כיסוי אבל את זה אני אבדוק יותר לעומק מחר בבוקר...

פורסם

אתה לא חייב לפרק את כל הקירור..אפשר לפרק רק את הכיסוי ולבדוק..לפני הכל..

בכל אופן..תעדכן אותנו בנעשה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים