פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים שלוםלכל מי שראה בעיתון את המבצע של קרביץ - קנה ראשי דיו של hp וקבל צורב פיליפס 52x24x52 במאה שקל:אז הלכתי לקרביץ ואמרתי לעצמי שאני צריך ראשי דיו....ובשביל 100 שקל שווה לנסותאז ככה......הצורב יפה, כסוף ומוזהב, ויש לו באנדל נחמד אבל יש בעיה קטנטונתהתקנתי נרו 6, ובכל מהירות שצרבתי, בדיסק שיצא מהכונן, לאחר הצריבה הופיעו עיגולים לבנים, מעין שפשוף על המדיהאח"כ התקנתי נרו שמגיע עם הצורב ובמהירות מעל 24 הופיעו אותם עיגולים וסריטות שכמובן לא כל כך מאפשרות לקרוא את הדיסק בשלמותו.אני צורב על מדיות של מקסוול, והמהירות שלהם, לפי מה שכתוב עליהם - x48מישהו יודע מה הבעיה?בתודה מראשגיל
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים הבעיה היא כניראה באיכות של הצורב עצמו... לא משהו שאפשר לתקןאבל יכול להיות שזה בגלל מדיות זולות... באיזה מדיות השתמשת?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אני מניח שהבעיה בצורב עצמו...אמרת שכשאתה צורב במהירות גדולה מ24 מופיעים העיגולים... אז פשוט תצרוב על 24 ומטה...
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים סביר להניח שכן...אבל אם זה ממש מטריד אותך אז תגיד להם שהם נתנו לך צורב שדופק את הדיסקים ואז אולי הם יחליפו לךאני אומר אולי כי זה צורב במבצע ואני לא יודע אם מחליפים דברים שנקנו במבצע
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אין בכלל שום סיבה שיהיה מגע פיזי בין הכונן לדיסק, הייתי דורש שיחליפו אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.