פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים שלום יש לי צורב LG 52X24X52Xויש לי תוכנת נרו אקספרס גירסה 6 החדשאני קניתי דיסקים לצריבה 48Xאני שם את רשימת השירים שלי ולוחץ NEXTואז יש לי לבחור מהירויות שם אני בוחר מהירות 4Xברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן וסוגר את הכונן אין לי אפשרות 4Xיש לי הכי נמוך 8Xמה אני יכול לעשות שהמהירות צריבה תיהיה על 4Xתודה
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אולי זאת שאלה טפשית אבל.... למה אתה רוצה לצרוב X4?האיכות של האודיו תהיה טובה מאוד גם ב24 בצורב הזה
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר הצורב עובד במצב DMA או PIO?אם הוא בPIO אז תשנה את זה לDMAאיך עושים את זה זה בנרו או בהגדרות של המחשב?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר איך עושים את זה זה בנרו או בהגדרות של המחשב?אני לא יודע באיזה מצב הוא נמצא תוכל לעזור לי איפה זה נמצא המצב של הצורב תודה
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים קליק ימני על "המחשב לי" >מאפיינים>מנהל התקנים>IDE ATA CONTROLLERתיכנס למאפיינים של ערוץ הIDE שעליו מותקן הצורב שלך ותשנה את זה ל"DMA IF availble"
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר דרך מנהל ההתקנים במאפיינים של "המחשב שלי"נכנסתי ל DEVICE MANAGERושם בחרתי את הצורבהגעתי לכללי מאפינים אמצעי אכסון ומנהל ההתקנים במה לבחור ואיפה זה נמצאתודה
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר קליק ימני על "המחשב לי" >מאפיינים>מנהל התקנים>IDE ATA CONTROLLERתיכנס למאפיינים של ערוץ הIDE שעליו מותקן הצורב שלך ותשנה את זה ל"DMA IF availble"שכחתי לציין שיש לי ווינדוס XPולא 98שאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי מאפיינים אין שם מנהל ההתקנים
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים תעשה לפי התמונה. אצלי זה בערוץ השני של הIDE. תבדוק באיזה ערוץ זה אצלך ותשנה בהתאם.
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר יש לי ב IDE ATA/ATAPI3 דבריםintel® 82371ab\eb pci bus master ide controllerprimary ide channelsecondary ide channelמה אני צריך לשנות ואיך תודה
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים הצורב נמצא או בPRIMARY או בSECONDARYתיכנס למאפיינים של כל אחד מהם ותוודא שההתקנים בנמצאים בו נמצאים במצב של DMA
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר הצורב נמצא או בPRIMARY או בSECONDARYתיכנס למאפיינים של כל אחד מהם ותוודא שההתקנים בנמצאים בו נמצאים במצב של DMAההתקנים נמצאו ב DMAאבל היה אחד שהיה PIOשיניתי אותו ל DMAועדין שאני מכניס את הדיסק לצריבה אין לי מהירות 4 מדוע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.