עבור לתוכן

טווח טמפ' מומלץ לימים החמים של הקיץ

Featured Replies

פורסם

51 מעלות בזמן מנוחה ללא OC למעבד Q9450 עם קירור אוויר(AC extreme)

האם הטמפ' הללו תקינות?(טמפ' בחדר 27 מעלות צלזיוס :P)

אגב אני חושב שצריך לעשות מין שרשור של טווחי טמפ' סבירים

במקום שכל פעם ישאלו "הטמפ' בסדר???" וכ'ו וכ'ו

לסגור את זה אחת ולתמיד, טווח טמפ' הגיוני לקירור אוויר ללא OC במנוחה, ובמאמץ.

(סתם רעיון...)

• תגובות 75
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב, לי יש Q6600 באותו הטמפ' עם AC FREEZER 7 PRO

פורסם

החום התחיל זה בעיה..

הייתי רגיל שלא לשמוע את המחשב שלי והטמפ' מעבד הייתה 20-25 עם OC

הורדתי את הOC מ3.5 ל2.8 והטמפ' 35 + במנוחה :'(

הוספתי מאווררים והכל זה עזר אבל לא בהרבה.. הקופסה בנתיים פתוחה אחרת זה עולה ב2-3 מעלות :'(

אבל נמצא פיתרון בהמשך חח

פורסם
  • מחבר

החום התחיל זה בעיה..

הייתי רגיל שלא לשמוע את המחשב שלי והטמפ' מעבד הייתה 20-25 עם OC

הורדתי את הOC מ3.5 ל2.8 והטמפ' 35 + במנוחה :'(

הוספתי מאווררים והכל זה עזר אבל לא בהרבה.. הקופסה בנתיים פתוחה אחרת זה עולה ב2-3 מעלות :'(

אבל נמצא פיתרון בהמשך חח

20-25?! איך לכל ה..? הטמפ' אצלי פי 2 מאצלך בזמן מנוחה ללא OC, מה אני עושה לא בסדר?

פורסם

פאק...

e6300 allendale עם bigtyp 120vx

56 מעלות במנוחה

אבל זה כמובן אחרי אוברקלוק של 1.86@3ghz

אני יסדר את המאווררים ויעדכן

פורסם

20-25?! איך לכל ה..? הטמפ' אצלי פי 2 מאצלך בזמן מנוחה ללא OC, מה אני עושה לא בסדר?

זה היה בחורף.. היו ימים שגם היה על 18 ::)

עכשיו זה מזמן לא בטמפ האלה וגם לא יהיו בכל זאת קיץ.. אבל לפחות שיהיה "נעים".. אפילו שיש 4 מאווררים של 120 והכל לפי הספר לא מספיק.

אני חושב לבנות קונס אויר שיכניס אויר ישירות למאוורר של המעבד:

comcons.th.png

האמת שכל השאר לא חמים כלכך.. HDD על 35-42 מקסימום.. כ.מסך על 40-45 ..רק המעבד :nixweiss:

פורסם

זה היה בחורף.. היו ימים שגם היה על 18 ::)

עכשיו זה מזמן לא בטמפ האלה וגם לא יהיו בכל זאת קיץ.. אבל לפחות שיהיה "נעים".. אפילו שיש 4 מאווררים של 120 והכל לפי הספר לא מספיק.

אני חושב לבנות קונס אויר שיכניס אויר ישירות למאוורר של המעבד:

comcons.th.png

האמת שכל השאר לא חמים כלכך.. HDD על 35-42 מקסימום.. כ.מסך על 40-45 ..רק המעבד :nixweiss:

המעבד שלך בטמפ' מעולה גבר...

35 מעלות זה מעולה!!!

אם זה היה יותר מ45+ כבר צריך להתחיל לדאוג..

פורסם

פותח התרד יש סטיקי עם הטמפ' המומלצות..להוסיך עוד סטיקי עם טווח טמפ'..זה לא רלוונטי..שכן יש טמפ' MAX שמוגדרת ואוהת אי אפשר לשנות..

לעומת זאת טמפ' מנוחה משתנה החל מרמת הקירור/מארז ועד לרמת הטמפ' בחדק..ואין שום REF בודד..

לגבי הטמפ' שלך..על איזה RPM המאוורר ? איזה מארז יש לך ומה הסירקולציה ?

פורסם

אצלי המפרט בחתימה ובמנוחה נמצא על 46-47 במאמץ מלאה (OCCT על 58-59) נמצא בOC של 435FSB.

יש לציין שהTRUE 120 בתוספת 2 מאווררים עושה נפלאות למעבד ביחס לVINDICATOR שעבר למערכת השנייה.

פורסם

איזה באסה איך אני שונא את המארז 6a19 של קומפיוקייס, איך אנשים אמרו לי לקנות אותו אני לא יודע, חרא של מארז

עשיתי שהמאוורר בצד יוציא אוויר והמאוורר מקדימה יכניס אוויר ושום דבר לא השתנה חוץ מהטמפרטורה של ההרד דיסק שנפלה מ53 ל36

פורסם

חברים עם כל הכבוד לחוויות שלכם..בוא נתרכז בלעזור לפותח התרד..

וfighter את המאוורר בצד תהפוך שיכניס אוויר.. ;D :xyxthumbs:

פורסם

זה מה שהיה בהתחלה, ניסיתי לשנות דברים ועכשיו החזרתי את זה למה שהיה אבל עכשיו הטמפרטורה עלתה ל60

אני ממש לא רוצה לוותר על האוברקלוק, אני מרגיש מאוד את האיטיות של ה1.86 מתי שעובדים ברזולוציה של 1920X1200, ברגע שאוברקלוק הזה פועל, אני מצליח לסחוט הרבה יותר פריימים מרדאון 1900 XT הישן שלי

הפעלתי פריים 95 במשך איזה 40 דקות אני חושב והטמפרטורה של המעבד היתה 83 מעלות אבל לא עשה ריסטרט או משהו אז כנראה זה יציב, אבל זה היה ב100%

מה שכן, כשאני יקנה מחשב חדש אני הולך לבדוק ברצינות את העיניין של הקירור במארז כי ב3 שנים שיש לי את המחשב הזה הוא גרם לי יותר סבל מהנאה רק בגלל שאני צריך לדאוג בגלל בעיות חום

עריכה: אני לא מאמין! הלוח המניאק החליט לעצמו לעלות את המתחים של כל הרכיבים לבד, ואני שובר את הראש למה לעזאזל המעבד מת מחום?!

בכל מקרה סודר, אני מקווה שלא יהיו יותר תקלות...

פורסם

תוסיף עוד מאוורר..

שניים מכניסים אחד מוציא.

וזה שהHDD ירד מ53 זה כבר מצויין קצת יותר חום והוא בסכנה ממשית.

פורסם

זה לא שאתה לא עושה בסדר, פשוט אל תאמין לכל מה שכתוב.

יש אנשים שלא יודעים לבדוק טמפ' וזורקים שטויות לאוויר.

18-25 מעלות בחורף אפשר להגיע רק עם קירור מים וגם זה בספק רב.

התנאים הסביבתיים אצל כל אחד די שונים אבל ללא מזגן במנוחה עם שיא הלחות והחום

תהיה הטמפ' גבוהה מהרגיל, 45 מעלות זה גם נורמלי במנוחה.

---

אני גר בצפון וליד הים, הלחות כאן פשוט לא נורמלית.

פורסם

אין לי איך, היה לי מאוורר שלישי אבל בטעות הוא נשבר לי בזמן שהאצבע שלי נגעה בו כשהוא פעל...

אני לא הולך להשקיע עוד כסף בחרא הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים