עבור לתוכן

צריך עזרה למפרט מחשב נייד לפני מעבר לחו"ל לתקופה ארוכה עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי אנשים,

אני חודש הבא ככל הנראה עובר לשהות בחו"ל לתקופה של לפחות שנה. אני מחפש מחשב נייד עם הפיצ'רים הבאים:

-הארד דיסק גדול מאוד (לפחות 160 ג'יגה).

-שיהיה לו כרטיס מסך תומך HD (אם יש כאלה בכלל - אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים).

-כרטיס רשת אלחוטי ולא אלחוטי.

לגבי מחיר: מכיוון שאני רוצה לבדוק מחירים בארץ ובחו"ל זה לא כל כך משנה המחיר. אני כבר אבדוק את המחירים. העזרה היחידה שאני צריך זה לשמוע מכם איזה מחשב טוב אני יכול לקנות לפי הדרישות שלי.

תודה רבה ואם שכחתי או השמטתי משהו אשמח לשמוע.

שי.

פורסם

1.הרד דיסק - מעט מאוד מחשבים, עם SSD, בדר"כ מאוד יקרים (מקבוק איק, X301 ), מוגבלים בגודל הדיסק שלהם עד 128GB.

2.רק מחשבים מיושנים עם מאיץ גרפי X3100 או פחות מזה לא יריצו HD, לפחות 720P.

3.לא מכיר מחשב מהשנים האחרונות ללא כרטיס רשת אלחוטי.

בקיצור - כמעט כל מחשב יענה על הדרישות שלך ...

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

בלי תקציב לא ניתן לומר "איזה מחשב טוב אתה יכול לקנות שיתאים לדרישות". בדרישות שציינת 90% מהניידים יעמדו כך שאם אתה לא מציין תקציב אין שום דרך לצמצם את האופציות. תחשוב כמה אתה מוכן להוציא, אם אין הגבלה נא להוסיף "תקציב בלתי מוגבל" לכותרת.

כמו כן, יש להתייחס לרמת הניידות הנדרשת (גודל ומשקל רצויים וחשיבות חיי הסוללה) ולשימושים שאתה עתיד לעשות במחשב.

פורסם

אם אתה טס לארה"ב, הייתי ממליץ לגבות את כל החומר על הארדיסק או אולי אפילו DVD, ולקנות שם מחשב. רק שאני חושב שלמצוא מקום שעושה חריטה בעברית בעייתי במקצת. אם אתה טס לאירופה אז עדיף לך לקנות בארץ

פורסם
  • מחבר

אוקיי הנה יותר פרטים:

קודם כל העמדתי תקציב של 4000 ש"ח.

אני עומד לטוס לאירופה ואני לא צריך את המחשב שיהיה איתי כל הזמן. הוא יהיה בדירה שלי ואני אשתמש בו כשלא אעבוד. אולי מדי פעם אלך איתו לבתי קפה וכו'.

ז"א שהסוללה והמשקל פחות מטרידים אותי, אבל אני כן רוצה שלפחות המשקל של המחשב לא יהיה כבד.

פורסם

מהם השימושים? מה זה לא כבד? 2 ק"ג 3 ק"ג? על איזה גודל של מחשב אתה חושב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים