עבור לתוכן

עשיתי אובר קלוק ויש כמה שאלות....

Featured Replies

פורסם

אתה חמור? כמה מאווררים? אני מקווה שיש לך ספק טוב..

חוץ מזה- היית יכול להשקיע הרבה פחות במאווררים למארז ולקנות לך קירור הרבה יותר רציני למעבד, אבל אם אתה לא עושה OC, אז לא צריך שתחליף, ומוזר מאוד שלמרות כל המאווררים המעבד על 52 מעלות :-\

פורסם

לדעתי זה בכלל לא מוזר - יותר מדי מאווררים לא מכוונים נכון יתרמו לחוסר סירקולציה ע"י יצירת טורבולנטים ובעצם האוויר עומד...

אבל גם אם נשים את זה בצד אני חוזר - 52C לבארטון מומהר זה לא כ"כ גבוה - קצת מעל מה שהייתי רוצה אם זה היה שלי אבל ב-2, 3 מעלות - בהחלט ניתן לתיקון...

אגב סירקולציה טובה היא לא הגורם העיקרי בטמפ' המעבד אלא הקירור של המעבד עצמו...

איזה קירור אגב יש לך על המעבד עצמו?

ולכמה אתה מגיע ב 1.7 או 1.75?

פורסם

וגם 52C מתי? זה הטמפרטורה במאמץ או ברגיעה? תן לנו את הטמפ' של 2 המצבים

פורסם
  • מחבר

וגם 52C מתי? זה הטמפרטורה במאמץ או ברגיעה? תן לנו את הטמפ' של 2 המצבים

תגידו לי אתם לא מבינים כולכם?!?!?!?!? הטמפרטורה היא כולה 30 במערכת... יעני זה בתוך המארז ... 30 .... ה52 זה המעבד מה הקשר בין המאוררים של המארז למעבד...

פורסם
  • מחבר

אחרי שנתתי למחשב 50 דקות עם התוכנה טוסט זה היה על 52 בעיקרון הוא על 50...

פורסם

תגיד לי, אולי אתה זה שלא מבין כאן? אוורור המארז זה אחד הגורמים החשובים בטמפרטורת המעבד! אם לא כיוונת בחכמה את המאווררים של המארז שלך, יש סיכוי רב שהמעלות אצלך לא ירדו בכלל, או להיפך, רק עלו..

ולמי ששאל איזה קירור יש לו אז זה המאוורר של AMD שמגיע עם הגירסא של הBOX (המאוורר המקורי).. וזאת עוד סיבה למה הטמפרטורה שלך היא כזאת (לא אמרתי גבוה, פשוט אמרתי כזאת)

פורסם

אז הנה הסיבה - יכולת לחסוך לפחות כמה שעות של עיון בת'רדים ע"י קניית גוף קרור טוב יותר - גופי הקירור הג'נריים של amd שווים לת#ת (נזכרתי בישן שלי אז נפלט...) ובטח שלא מתאימים לoc ולהעלאת מתחים...

ממליץ לך בחום לקנות גוף קירור מנחושת מלאה בסגנון הsk7/slk800 וכד' אם אכן אוורור המארז שלך טוב תקבל איתם תוצאות מצויינות...

פורסם
  • מחבר

תגיד לי, אולי אתה זה שלא מבין כאן? אוורור המארז זה אחד הגורמים החשובים בטמפרטורת המעבד! אם לא כיוונת בחכמה את המאווררים של המארז שלך, יש סיכוי רב שהמעלות אצלך לא ירדו בכלל, או להיפך, רק עלו..

ולמי ששאל איזה קירור יש לו אז זה המאוורר של AMD שמגיע עם הגירסא של הBOX (המאוורר המקורי).. וזאת עוד סיבה למה הטמפרטורה שלך היא כזאת (לא אמרתי גבוה, פשוט אמרתי כזאת)

אני לא מבין מה הקטע שלך אני אומר לך שהמפרטורה של המארז היא 31 שזה טמפרטורה מצוינת אני מאמין אז מה הקשר אל מה שרשמת...?

וזהו זה מה שיש לי להגיד והשקעתי במאוררים והכל כי זה גם מוסיף יופי וגם מקרר תמארז ...

אז לא מבין מה יש פה לא להבין....?

אתה רוצה להגיד לי ש31 למארז זה לא טוב...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים