עבור לתוכן

עשיתי אובר קלוק ויש כמה שאלות....

Featured Replies

פורסם

שלום עשיתי למעבד שלי אוברקלוק

Barton 2500 AQXEA

באס172(166)

מכפלה13(11)

1833@2236

מעלות 52 אני רוצה לדעת אם זה טוב סביר או מה שיש לכם להגיד...

ואני יכול עוד להעלות אבל אני פשוט רוצה לסתפק בזה ולא בהכי טוב... ועשיתי לו מבחן מאמץ בערך 40 דקות עם התוכנה Toast

ואני רוצה לעשות גם לכרטיס מסך ואני רוצה לדעת אם זה לא ישנה כלום שיהיה גם למעבד וכרטיס מסך...

הטמפרטורכה במעבד היא 31....

פורסם

המעלות הם 52 או 31?

הזכרונות 1:1 ?

תוריד מכפלה ותעלה באס ל 200, יהיה יותר אפקטיבי.

סה"כ אובר יפה. ;)

פורסם

נחמד מאוד, ובקשר לכרטיס מסך, אם ה-PCI/AGP נעול אצלך על 33/66 אז אין לך טעם לבדוק אותו. אם לא, אז כדאי מאוד שתבדוק אותו כי ברגע שהעלת את ה-FSB, הוא גם העלה את המהירות של ה-AGP ויש כרטיסים שלא מסוגלים לעבוד על באס גבוה יותר.

אז תבדוק אם נעלת.

נ.ב- בלוח שלך יש אפשרות נעילה

פורסם
  • מחבר

המעלות הם 52 או 31?

הזכרונות 1:1 ?

תוריד מכפלה ותעלה באס ל 200, יהיה יותר אפקטיבי.

סה"כ אובר יפה. ;)

המעבד 52 והמערכת עצמה 31

להוריד מכפלה למה?? ל11?

ומה הכוונה על הזיכרונות יש לי

Samsung 3200 256

Generic 256 2700

שזה הורס הכל אבל אני יחליף אותו ל 3200

פורסם

אתה עושה OC עם ג'נרי ?!?!?!

הגנרי שלך דופק הכל, הזכרונות עובדים על 2700 ולא 3200 בגללו, תחליף מייד

פורסם

איזה קירור יש לך? מה המתח של המעבד? הייתי אומר שהטמפרטורה דיי גבוהה..

כדאי להוריד מכפלה, כדי להגיע לבאס גבוה יותר.

הזיכרון הג'נרי דופק לך את כל ה-OC ואני לא מאמין שתגיע לבאס גבוה איתו

פורסם

צ'יקו, כמו שאמרתי לך כבר, אני חושב שכדאי שתנסה להוריד מכפלה ולהעלות באס גם לזכרון הג'נרי שלך. יכול להיות שהוא יעמוד באוברקלוק אבל יכול להיות שלא. בקיצור, תעלה FSB עד כמה שהזיכרון יכול ואז תעלה את המכפלה

פורסם

צ'יקו, כמו שאמרתי לך כבר, אני חושב שכדאי שתנסה להוריד מכפלה ולהעלות באס גם לזכרון הג'נרי שלך. יכול להיות שהוא יעמוד באוברקלוק אבל יכול להיות שלא. בקיצור, תעלה FSB עד כמה שהזיכרון יכול ואז תעלה את המכפלה

צודק.

הצורה האפקטיבית יותר תהיה לעלות באס.

פורסם
  • מחבר

או קיי אז בואו נראה אם הבנתי נכון...

להוציא עכשיו אם הזיכרון הג'נרי ה333 ולהוריד מכפלה ב כמה????

נגיד אני יוריד ל11 ויעלה באסים עד שיקרוס... חחחח

זהו זה מה שאני יעשה???.. והמתח של המעבד הוא V1.80 או 85 לא זוכר..

פורסם
  • מחבר

נחמד מאוד, ובקשר לכרטיס מסך, אם ה-PCI/AGP נעול אצלך על 33/66 אז אין לך טעם לבדוק אותו. אם לא, אז כדאי מאוד שתבדוק אותו כי ברגע שהעלת את ה-FSB, הוא גם העלה את המהירות של ה-AGP ויש כרטיסים שלא מסוגלים לעבוד על באס גבוה יותר.

אז תבדוק אם נעלת.

נ.ב- בלוח שלך יש אפשרות נעילה

גבר תסביר לי מה רשמת שם?? אני זוכר שיש לי בלוח שם איזה משהו על אייג'יפי שהוא 66 עכשיו... אז מה לעשות?

פורסם

אל תוציא את הג'נרי. סתם יהרוס לך במשחקים אם יהיה לך 256MB

פשוט תבדוק כמה אוברקלוק הוא יכול לסבול עד שהוא קורס וכשאתה רואה שהגעת למקסימום באס שהזיכרון יכול לספוג אז תתחיל להעלות מכפלה

ואני חושב שכדאי לך להוריד קצת את המתח, עם הקירור שיש לך אל תעלה מעל 1.8V. הטמפרטורות שלך גם ככה גבוהות.

פורסם
  • מחבר

או קיי הבנתי... אז להוריד את זה ל1.8 אם זה 1.85?

פורסם

איזה ביוס אתה משתמש?

גירסה 2 של הלוח (NF2 ULTRA 400)?

52/31 במאמץ?

כמה מתח נתת לגשר הצפוני (vdd)? הטמפ' של הגשר הצפוני גבוהה משהו...

בעזרת איזה תוכנה אתה קורא את הטמפ'?

פורסם

1. קודם כל 52C זה לא כ"כ גבוהה וכבר ראיתי בארטונים חמים יותר - לא לשכוח שלברטון 512KB מטמון - שזה גורם החום הרציני...

עם זאת ניתן להוריד את החום לאזור ה48 ללא סיבוכים מיוחדים.

2. לגבי הfsb כמו שכבר אמרו לך שווה לראות כמה אתה יכול למתוח אותו תשיג יותר כשהfsb גבוה מאשר סתם clock גבוה...

3. לגבי מה שהבחור אמר לך על pci/agp - תשכח מזה - בלוח שלך יש נעילה כך שכל עוד agp על 66 אין לך מה לדאוג...

4. במקרה שלך הייתי אומר שהזכרון הגנרי מפריע לoc רציני יותר למרות שבהחלט ניתן להסתפק במה שהגעת אליו כי ספק בליבי אם תצליח

לעלות הרבה יותר בהתחשב בזכרון הג'נרי.

*** ושוב - כל פעם שמישהו בא עם amd מעל 45 מעלות כולם קופצים - 45-50C (וגם קצת יותר) למארז לא מאוורר באופן מיוחד וללא קירור משמעותי למעבד זה בסדר גמור ואפילו הגיוני במיוחד בבארטון על 1.8V...

בהצלחה שיהיה לך...

פורסם
  • מחבר

גבר יש לי מארז מאורר משהו מפחיד אני לא צוחק שאני אומר וחושב שיש לי את המארז הכי מאורר בין האנשים פה אם לא הכי... יש לי 4 129 ממ 1 למטה 1 אחורה 1 למעלה 1 מקדימה 2 סמארט פן 2 בדלת ו3 מאוררים 80 ממ גם בדלת קיצור משהו מפחיד באורר של המארז השקעתי מאוד אבל במעבד ממש לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים