פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים החלפתי מעבד ל2600, והטמפ' במחשב נראות לי קצת מוגזמות. כשאני מפעיל את המחשב במצב מנוחה הצי'פסט מגיע ל 52 מעלות והמעבד גם משייט במהירות שקרובה ל 50 וזה רק מלהפעיל את ה BIOS. המעבד עובד עם המאוורר הרגיל של AMD שהגיע בקופסא. והצי'פסט מקורר גם על ידי המאוורר שמגיע עם הלוח. יש המלצות לגבי מאווררים יעילים וטובים יותר? תודה מראש
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים זה לא בעית קריאה ועידכון ביוס ממש לא יעזור לךכל הלוחות של ה Gigabyte 7VA/X/P מבוססי ציפ KT400 מגיעים למעלות כאלהאני שמתי מאורר 80 ממ ישירות לציפ כדי להוריד אותו ל-40-45 מעלות ב-full load בלי מיזוג
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים זה לא בעית קריאה ועידכון ביוס ממש לא יעזור לךכל הלוחות של ה Gigabyte 7VA/X/P מבוססי ציפ KT400 מגיעים למעלות כאלהאני שמתי מאורר 80 ממ ישירות לציפ כדי להוריד אותו ל-40-45 מעלות ב-full load בלי מיזוגיש לי בול אותו לוח (תסתכל על המפרט)וגם אצלי הטמפ' מסתובבת סביב ה 50 מעלות + -מארז קומפיוקייס (6919)תהיה רגוע
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר תודה על התגובותקודם כל הביוס מעודכן, כי אחרת הוא לא היה מזהה את המעבד.הסביבה של הצ'יפסט אולי חמה מהכרטיס מסך Radeon 9700 של ג'יגהבייט.סביר שזאת הטמפ' בשלב הביוס בלבד כשהלוח בכלל מחוץ למארז ? פשוט לפני יומיים השארתי אותו עובד ומצאתי את המחשב כבוי באמצע, לדעתי זה בגלל התחממות יתר.איזה מעבד בכל זאת מומלץ לצ'יפסט ולמעבד? אם זה משהו במחיר נמוך, אני אשקול לקנות.
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים יש בכלל קירור על הצ'יפסט?אם כן, הקירור של הצ'יפסט פסיבי או אקטיבי? בקשר למעלות של המעבד, הן גבוהות בגלל שהמאוורר המקורי של AMD לא משהו בוא נגיד ככה..אם אתה לא עושה למעבד OC אני לא חושב שאתה צריך להחליף..בכל אופן שמעתי שה-Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler הוא קירור טוב...מישהו שמע משהו יכול להמליץ על ה-Thermaltake Mini Tiger 1 Active Chipset Cooler?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר יש קירור על הצ'יפסט, המקורי שהגיע עם הלוח.אני לא מתכוון לעשות למעבד OC, אבל בכל זאת זה עדיין נראה לי גבוה, לא כדאי להחליף?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים קירור אקטיבי - יש שם "מאוורר" ש"מסתובב" אבל היעילות שלו ממש לא קיימת, גם ה KT400 צ'יפסט "חם".בכל מקרה, אני ממליץ לך להוסיף עוד מאוורר או שניים במארז, לפני שתחליף היטסינק/+מאוורר למעבד.לגבי ה TT לגשר הצפוני, אני לא בטוח אם הוא יתאים. (יש לך חורים מסביב לצ'יפ?)הטמפ' של המעבד לא טובות, ועוד יותר לא טובות כאשר אתה לא במאמץ.
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר אקטיבי - יש מאוורר.הבעייה היא שהמארז ישן ולא ממש בוני לאכלס עוד מאווררים. על המעבד נראה לי יותר פשוט. יש חורים ליד הצ'יפסט, עליהם מורכב קירור אקטיבי ופסיבי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.