עבור לתוכן

איך מתקינים וינדוס על מחשב חדש שמגיע ללא מערכת הפעלה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי עותק חוקי למהדרין של XP ועכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש.

ברור לי שזה לא הגיוני לקנות עותק חדש של XP אבל אין לי מושג איך בכלל נראה מחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה ואיך מתקינים על מחשב כזה מערכת הפעלה.

מישהו יכול לעזור?

טנקס

פורסם

אתה מבקש מחשב freedos, אתה מוודא שהXP שלך הוא לא OEM וכשהמחשב מגיע אתה מכניס את הדיסק מדליק את המחשב ומתקין. לא מסובך במיוחד.

וויסטה יהיה עדיף.

פורסם

מכניסים את דיסק ההתקנה של XP לכונן הDVD, ברגע שאתה מדליק את המחשב. בשלב כלשהו בBOOT המחשב ישאל אותך "BOOT FROM CD?", אתה מאשר, ומשם דיסק ההתקנה מנהל את העסק וצריך פשוט לפעול לפי ההוראות שעל המסך.

אם הכנסת דיסק ועדיין הBOOT נצקע ומציג הודעת שגיאה בנוגע להעדר מערכת הפעלה, אזי או שהכנסת את הדיסק מאוחר מדי (לאחר השלב בו נבדקת האפשרות שיש בו דיסק התקנה), ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב ולנסות שוב (אפשר פשוט להשאיר את הדיסק בפנים), או שלא אישרת BOOT FROM CD, היות ולאחר כ5 שניות של חוסר תגובה מצדך על השאלה הזו המחשב ימשיך לנסות ולעלות מההארד דיסק במקום מדיסק ההתקנה וגם אז פשוט עושים ריסט, או שמישהו שינה את הBOOT ORDER בBIOS. המקרה הזה טיפה יותר מסובך, שכן הוא אומר שתצטרך להכנס לתפריט הביוס ולשנות את הBOOT ORDER כך שכונן הDVD שלך יופיע לפני הדיסקים הקשיחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים