עבור לתוכן

O.C 8400@ 3.6 טמפרטורה תקינה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אובר קלוק 1 למעבד שלי 8400

9X400 זכרונות על 801 PCI E מקובע למאה.

להלן תמונה של פריים 95 וטמפרטורות.

קירור של SCYTHE NINGA PLUS מאורר על RPM מקסימלי של 1000.

עכשיו השאלה היא האם הטמפ תקינות כמו כן אם אחליף מאורר למאורר שמגיע לRPM של 2000 יהיה לי הבדל משמעותי בטמפ?

תודה לכולם מראש

:xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הטמפ' מעולה גבר..

תעלה את הOC עוד..אם אתה יכול...המעבד עוד דיי קר...60 מעלות זה לא הרבה...תעלה עוד עד שתגיע ל 65-70...זו תהיה תוצאה מעולה(3.80GHZ - 4GHZ נדמה לי)..

וכן, אם תחליף מאוורר למאוורר של 2000 RPM זה יעזור מאד..

אני הייתי ממליץ על ה S-FLEX 1200\1600..

מאוורר חזק ושקט!

פורסם

תקין

פורסם

אתה יכול בכיף לעלות ל4 GHZ בקצב הזה..רק מה,תמיד תזכור לא להתעצל ולנקות כל שבוע-שבועיים אבק במארז..כי ברגע שהאבק מצטבר השינוי בטמפ' מורגש..וגם כשאבק מצטבר ושוקע,קשה מאוד להוציא את כולו..

עצה מנסיון :P

פורסם

אם אתה עם זיכרונות 800MHZ אז אתה כבר די בגבול..

הטמפ' מצויינות..ומאוורר בעל RPM גבוה יותר (שרוב הסיכוים מציג גם ביצועים גבוהים יותר) יתן לך טמפ' נמוכות יותר..עד כמה קשה לנחש..

פורסם

בקיצור..

אני אסביר את הכל..

אנחנו ממליצים לך לקנות מאוורר עם RPM יותר גבוהה...(כמו אלה שהמלצתי לך)..

ולהעלות את ה FSB..ותגיע לרמת OC יותר גבוהה...אתה יכול בהחלט להגיע לOC יותר גבוהה..

מקווה שעזרתי..

מני חן.

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה על התגובות

מעודד לדעת שאני בדרך הנכונה:)

אקפוץ היום לKSP לקנות מאורר חדש.

אמשיך להעלות התדר ואעדכן בהתאם,

כמו כן שאלה אחת מה עדיף להעלות את הכפול שאני מוגבל בה בין 6 ל9 או את הFSB?

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

את המכפלה תשאיר כך (9) ותעלה FSB......

תנסה לעלות את תדר הזכרונות זה יכול להעלות את הביצועים (בתנאי שהכל נשאר יציב).....

פורסם
  • מחבר

מעולה עך חשבתי,אמשיך להעלות את הFSB

:yelclap: :yelclap:

פורסם

לא נעים לי להרוס לכולם אבל, אם אני זוכר נכון לוחות שמבוססים של P43 בדרך כלל לא עוברים את ה 415MHZ.

בכל זאת OC נחמד מאוד :xyxthumbs: תנסה גם להריץ INTEL BURN TEST, אצלי הוא חימם את המעבד הרבה יותר מתוכנות אחרות. השוותי את המעבדים שלנו, ה E8400 שלי עובד על אותו מתח בשביל להיות במהירות סטוק, אף פעם לא הצלחתי להוריד אותו לפחות מ 1.1V :kopfpatsch:

פורסם

מעבר להגבלה של לוח האם ..הזיכרונות כבר עכשיו מגבילים אותו.. :-\

פורסם

ניראה אחלה בנתים תמשיך עוד קצת :)

פורסם

למה שהזיכרונות יגבילו? ב 400MHZ הם בכלל לא ב OC. גם עד 415 לא תיהיה בעיה, מעל זה יכול להיות שכן.

פורסם

לא כל זיכרון יכול לעמוד בתדר..יש כאלו שגם ב1MHZ יותר קורסים...בגלל זה ציינתי שהוא כבר בגבול +-..ככה שעוד 15-20MHZ לא יעזרו במשהו.

פורסם
  • מחבר

עידכון לכולם :hi:

ביצעתי החלפה של המאורר שלי למאורר של זלמן 2500 RPM עם לד כחול מגניב,עכשיו המעבד מגיע ל54 C' מעלות לאחר כשעה בPRIME 95 וכ41 במנוחה

:):),(שיפור של 5 מעלות מבחינת הטמפ מטה) :yelclap: :yelclap:

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים