עבור לתוכן

מינולטה 5D עם עדשת קיט ב550 שקל לצלם חובב מתחיל

Featured Replies

פורסם

האם ההצעה שווה?

מינולטה 5D עם עדשת קיט ב550 שקל.

פורסם

אם הציוד תקין, שווה ביותר. רק קח בחשבון שאם המצלמה לא עברה תיקון FBF אז רוב הסיכויים שתצטרך להפרד ממנה לתיקון בחו"ל שנמשך בד"כ בין חודש לשלושה חודשים. בעבר התיקון הזה היה בחינם, אבל אני לא בטוח שכך המצב היום. שאל במעבדת "ארליך" ברוחב הסוללים בת"א.

פורסם
  • מחבר

אם מי שמוכר לי אותה לא חווה את התופעה הזו, מה הסיכויים שהיא תופיע אצלי?

פורסם

בוא נגיד כך, היית יכול להיות יותר רגוע אם הוא היה אומר לך שהבעיה הופיעה בעבר ושהמצלמה כבר נשלחה וחזרה מתיקון. מדובר בבעיה מאוד מאוד נפוצה, כך שאם הוא אומר שהוא לא נתקל בה סביר יותר שהוא מסתיר את המצב האמיתי מאשר שבאמת יש לו 5D שחפה מ-FBF.

פורסם
  • מחבר

הוא חבר טוב שלי אין סיכוי שהוא מסתיר.

פורסם

אם כך, מצויין. קנית יופי של מצלמה, ובמחיר מעולה.

פורסם

עברתי היום בין תיקי צילום ישנים וגיליתי בפנים עדשה ששכחתי למכור :-X

יש לי מינולטה 75-300 עם צמצם מירבי 5.6

בכמה שווה למכור את זה, אולי מישהו פה מעוניין ?

זו העדשה הראשונה שקניתי מייד עם קניית ה DYNAX 5 פילם שהייתה לי. עדשה נהדרת.

פורסם

גם אני מכרתי בעבר עדשה כזו. היא הרבה פחות מוצלחת על דיגיטלי מאשר על פילם. אם יש לך סבלנות תוכל לקבל עליה כ-300 ש"ח, או עם הרבה מזל 350 ש"ח.

פורסם

מדוע היא פחות מוצלחת על דיגיטל? הרי זו אותה אופטיקה.

פורסם

מן הסתם כי בדיגיטלי קל מאוד להסתכל על הקבצים ב-100% ולגלות פגמים אופטיים. עם פילם תצטרך לופה איכותית עם הגדלה של X20 או הדפסות גדולות.

זו בעיה שמשותפת לרוב העדשות הזולות מתקופת הפילם. רוב המשתמשים לא התלוננו על התוצאות כי הם לא ראו פגמים בהדפסות 10x15, אבל היום כולם "חוטאים" ב-pixel peeping, ולעדשות האלה אין את מה שצריך כדי לספק תוצאות מרשימות בהגדלה של 100%. למען האמת, עם מצלמות DSLR חדשות שכוללות 14~15 מ"פ, גם עדשות איכותיות יותר לא נראות טוב בהגדלה כזו.

פורסם

אה, נו זו תופעה ידועה שפתאום כולם חושבים למה אפילו עדשות מקצועיות לא מצלמות טוב לפעמים. :smile1:

איפה אתה ממליץ לפרסם יד שנייה בתחום העדשות מלבד YAD2 ו HOMELESS ?

פורסם

winwin.co.il, d-spot.co.il, jugend.co.il ואולי גם כאן, ב-TradeZone.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים