פורסם 2009 ביוני 916 שנים אם הציוד תקין, שווה ביותר. רק קח בחשבון שאם המצלמה לא עברה תיקון FBF אז רוב הסיכויים שתצטרך להפרד ממנה לתיקון בחו"ל שנמשך בד"כ בין חודש לשלושה חודשים. בעבר התיקון הזה היה בחינם, אבל אני לא בטוח שכך המצב היום. שאל במעבדת "ארליך" ברוחב הסוללים בת"א.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר אם מי שמוכר לי אותה לא חווה את התופעה הזו, מה הסיכויים שהיא תופיע אצלי?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים בוא נגיד כך, היית יכול להיות יותר רגוע אם הוא היה אומר לך שהבעיה הופיעה בעבר ושהמצלמה כבר נשלחה וחזרה מתיקון. מדובר בבעיה מאוד מאוד נפוצה, כך שאם הוא אומר שהוא לא נתקל בה סביר יותר שהוא מסתיר את המצב האמיתי מאשר שבאמת יש לו 5D שחפה מ-FBF.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים עברתי היום בין תיקי צילום ישנים וגיליתי בפנים עדשה ששכחתי למכור :-Xיש לי מינולטה 75-300 עם צמצם מירבי 5.6בכמה שווה למכור את זה, אולי מישהו פה מעוניין ?זו העדשה הראשונה שקניתי מייד עם קניית ה DYNAX 5 פילם שהייתה לי. עדשה נהדרת.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים גם אני מכרתי בעבר עדשה כזו. היא הרבה פחות מוצלחת על דיגיטלי מאשר על פילם. אם יש לך סבלנות תוכל לקבל עליה כ-300 ש"ח, או עם הרבה מזל 350 ש"ח.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מן הסתם כי בדיגיטלי קל מאוד להסתכל על הקבצים ב-100% ולגלות פגמים אופטיים. עם פילם תצטרך לופה איכותית עם הגדלה של X20 או הדפסות גדולות. זו בעיה שמשותפת לרוב העדשות הזולות מתקופת הפילם. רוב המשתמשים לא התלוננו על התוצאות כי הם לא ראו פגמים בהדפסות 10x15, אבל היום כולם "חוטאים" ב-pixel peeping, ולעדשות האלה אין את מה שצריך כדי לספק תוצאות מרשימות בהגדלה של 100%. למען האמת, עם מצלמות DSLR חדשות שכוללות 14~15 מ"פ, גם עדשות איכותיות יותר לא נראות טוב בהגדלה כזו.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים אה, נו זו תופעה ידועה שפתאום כולם חושבים למה אפילו עדשות מקצועיות לא מצלמות טוב לפעמים. איפה אתה ממליץ לפרסם יד שנייה בתחום העדשות מלבד YAD2 ו HOMELESS ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.