עבור לתוכן

ערסים: לרוץ או להפחיד?

Featured Replies

פורסם

עם כבר מדברים על סכינים...

כבר פעמיים ניסו לדקור אותי ובשני הפעמים אלו היו ערסים...

בפעם הראשונה שניסו לדקור אותי זה הי כי לא רציתי לתת לערס את הכדורסל והוא הוציא עליי סכין חתך את הכדורסל וניסה לחתוך אותי למזלי העפתי לו את הסכין מהיד ודפקתי משם ספרינט הבייתה (בחיים שלי לא רצתי כל כך מהר)

בפעם השנייה שניסו לדקור אותי זה היה כי אי זה ערס ביקש מחבר שלי סיגריה ולחבר שלי לא הייתה סיגריה הערס לא האמין לו וקפץ עליו ואני התערבתי ואז היה מכות שבסופו של דבר הוא הוציא סכין ואז גם משם נתתי ספרינט הבייתה...

אך זיכרנות נעימים...

• תגובות 45
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וניסה לחתוך אותי למזלי העפתי לו את הסכין מהיד

כן... ואן-דאם ;D

פורסם

חחחחחחחח מצחיק

פורסם

חבר'ה ערסים הם מין הולך ונכחד ... באמת צריך לפתוח להם שמורה ... :cwm2:

אז אני צריך להגיד לך שאתה חיי בסרט. ערסים הולכים ומתרבים. ויותר מעצבן זה ה"ערסונים" או ה"ערסי מקלדת" שזה ילדים קטנים ומעצבנים שחושבים את עצמם ללא יודע מה. ::)

פורסם

כן... ואן-דאם ;D

מה הקשר?! התכוונתי להגיד שבמזל זאת אומרת מרוב לחץ פשוט נתתי לו מכה ביד לא ידעתי מה לעשות...

עם הייתי רוצה להיות וואן דאם היייתי אומר שאחרי שהעפתי לו את הסכין גם נתתי לו מכות אבל לצערי רק ברחתי משם בבכי..

פורסם

בנאדם, קצת הומור לא יזיק ;)

פורסם
  • מחבר

פעם אחת הלכתי בקניון עם חבר שלי ושתי בחורות בגיל שלנו, ושני ערסים - נראה לי בכיתה ז' או משהו (היינו אליפים בזמנו) פשוט ניסו לרדת עליי. אמרתי לו פעם אחת שיתחפף ושאני גדול ממנו בכמה שנים ואין לי בעיה לכופף אותו, והוא המשיך ללכת אחרינו, וניגש אליי עוד פעם. היה לי מצב רוח מאוד למכות או משהו כזה, אז אמרתי לחבר שלי: בוא נרדוף אחריהם בכל הקניון ונצרח "אייקה אייקה", לצערי חבר שלי לא היה מעניין להביך את עצמו ליד הבנות. בכל אופן, המיני-ערסים קלטו שאני בהחלט מסוגל להכניס אותם להלם עם איזה כאפה מצלצלת.. בכל אופן, זה לא היה ממש חוכמה כי הם הגיעו רק לחזה שלי עם הגובה. - הם היו שניים... אממ, ד"א, למה ששני ערסים שקטנים ממני בשנתיים יציקו לי ולחבר שלי - עוד כשאנחנו עם בחורות? (האדווין = פי 3 כשאתה עם בחורה, אסור לך להיראות פגיע)

פורסם

VEGA', לפי התיאור שלך צריך לשאול אם ממך צריך לרוץ או לפחד ;)

בכל מקרה, אני לא מבין מה יוצא לך מלהרגיש כ"כ גדול עם עצמך...

פורסם

בלי שטויות..

תיד תנסו לא להסתבך, אם הם יורדים עליכם על תתקפלו ישר כי אז לא יפסיקו להציק לכם בחיים שלכם...

אחד שאני מכיר ת נתפלו אליו חבורה של ערסיםת והתחילו להתנפל עליות ערסים צעצוע כאלה... הוא התעצבן ודפק להם מכות והלך... הזמן עבר והם לא הביאו חברים וכלום ופתאום בבית ספר כשהוא הולך אחרי איזה חדשיים מאחוריו התגנב מישהות מצמיד לו סכין לגרון ואומר לו שיזהר עם מי הוא מתעסק... ???

מוסר השכל: אולי פעם אחת יביאו לכם סטירה... אז תתעלמו וזה לא יחזור שוב מאותם אנשים... :(

המוטו שלי לערסים: "היום אתה מרביץ לי, מחר אני מפטר אותך..." ;D

פורסם

עם כבר מדברים על סכינים...

כבר פעמיים ניסו לדקור אותי ובשני הפעמים אלו היו ערסים...

בפעם הראשונה שניסו לדקור אותי זה הי כי לא רציתי לתת לערס את הכדורסל והוא הוציא עליי סכין חתך את הכדורסל וניסה לחתוך אותי למזלי העפתי לו את הסכין מהיד ודפקתי משם ספרינט הבייתה (בחיים שלי לא רצתי כל כך מהר)

בפעם השנייה שניסו לדקור אותי זה היה כי אי זה ערס ביקש מחבר שלי סיגריה ולחבר שלי לא הייתה סיגריה הערס לא האמין לו וקפץ עליו ואני התערבתי ואז היה מכות שבסופו של דבר הוא הוציא סכין ואז גם משם נתתי ספרינט הבייתה...

אך זיכרנות נעימים...

זה ממש עצוב...

או שאתה מגזים בצורה לא יאומנת או שאתה גר בעבו כביר...

לגבי הערסים...אם הם באים לבד, אז הם לא ערסים אז הם משוגעים, וגם אם אתה חושב שאתה יכול לקחת אותו צריך להתרחק. וצריך גם להבדיל בין ערסים צעצוע לערסים אמיתיים, שאתה תראה צעצועים אתה תידע כבר לבד שהם ערסים צעצוע... אם אתה תלך לבד ברחוב ערס אמיתי בחבורה לא יתחיל איתך, כי אין לו מה לחפש אצלך, אתה לא "אתגר".

גם הבנאדם הכי קטן שמציק לך, או שאתה מציק לו, יכול להפתיע אותך.

באמת חבורת ערסים צעצוע יציקו לך, יתגרו, כדי להיראות הגבר בחבורה.

להוא עם החבר ה"פלצפן" יש לי כמה חברים שהם פלצפנים לא מהעולם הזה, אך הם יודעים את הגבול שלהם (טוב אחד לו - אבל הוא ייצור עם בעיות), לחבר הזה שלך יש בעיות אמיתיות עם האישיות והשליטה העצמית.

פורסם

מי שמגיע למצב שמרימים עליו סכין...הוא כבר דפוק..נקודה...

שום ערס נורמלי לא מרים סכין סתם ככה..

פורסם

ערס נורמלי!?!?1 יש כזה דבר? :P

יש כל מיני ערסים, יש כאלה שסתם מחפשים סיבה להרים סכין.

פורסם

לא שמעתה על חוק טבע הזה?

'ערס' לא שווה 'נורמאלי'

יצא לי להכיר ערסים שנטפלו סתם ככה לאנשים מתוך שיעמום, דפקו מכות לאנשים כי ככה בא להם, או שמישהו הציק לחבר שלהם, והם "רק" עזרו לו לפרק/לדקור את אותו הבנאדם.

ולא חסרים מקרים שאנשים נדקרו למוות בגלל שטות וע"י ערס עם פיוז קצר מדי >:(

פורסם

אני פה היחיד שאין לו בעיה עם ערסים? אני איתם בשלום, כשיש לי בעיה עם אנשים שלא מכירים את הגב שלי, הם מגיעים... וישר יש סולחה והאנשים מתרחקים ממני ומהחברים שלי.

פורסם

זה ממש עצוב...

או שאתה מגזים בצורה לא יאומנת או שאתה גר בעבו כביר...

לגבי הערסים...אם הם באים לבד, אז הם לא ערסים אז הם משוגעים, וגם אם אתה חושב שאתה יכול לקחת אותו צריך להתרחק. וצריך גם להבדיל בין ערסים צעצוע לערסים אמיתיים, שאתה תראה צעצועים אתה תידע כבר לבד שהם ערסים צעצוע... אם אתה תלך לבד ברחוב ערס אמיתי בחבורה לא יתחיל איתך, כי אין לו מה לחפש אצלך, אתה לא "אתגר".

גם הבנאדם הכי קטן שמציק לך, או שאתה מציק לו, יכול להפתיע אותך.

באמת חבורת ערסים צעצוע יציקו לך, יתגרו, כדי להיראות הגבר בחבורה..

בן אדם אני לא מגזים זאת האמת לאמיתה..

ואני גר בבאר שבע...

אני לא יודע איך זה ערים אחרות אבל פה הערסים סתם נתפלים עלייך ופה הערסים הגדולים לא ערסי הצעצוע כשהם נטפלים עלייך זה לא נגמר בטוב בדר"כ.

נ.ב

אין לי שום סיבה לשקר לכם או להגזים במה שאני מספר זאת האמת לאמיתה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים