עבור לתוכן

ערסים: לרוץ או להפחיד?

Featured Replies

פורסם

בדיחה חמודה

:)

• תגובות 45
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להתעלם אבל עד גבול מסוים.

פורסם

לא לרוץ בשום מקרה, גם אם תחטוף קצת מכות, תארגן אח"כ חבורה ותתנקם באחד מהם, או בכולם. תמשיך לרוץ הם ימשיכו להציק ויחפשו אותך בנרות.

חוץ מזה, לא הגיע הזמן לפתח קשרים עם אנשים חזקים (לא רק פיזית) ושכולם ידעו את זה?

פורסם

ובכן דיון מאוד מעניין וגה...אבל היית יכול להשאיר אותו במסגרת הדיון הקודם שלך....

ובכן אני אספר לך מקרה שהיה לי שבערך מסכם מה זה ערסים....

חבר שלי,ערסים התחילו איתו ופשוט ירקו עליו...מכיוון שהוא פוץ אז הוא לא עשה כלום...ואנחנו נרתמנו לעזרתו בפעם הבאה שהציקו לו...

קיצר הם היו בשנה קטנים מאיתנו...אבל חצי מהגובה שלנו (ואני מתכוון לזה),ניסינו לדבר איתם אבל הם התעקשו ללכת מכות והם חטפו מכות רצח....

ובכן כשחשבתי שנגמר הסיפור...יום אחד כשטיילתי ברחוב איזה 30 ערסים (אני לא צוחק),מתנפלים עליי...ילד בכיתה ט'...

רובם היו יותר גדולים ממני...בהתחלה הייתי המום..אבל אז חבר שלי לקח אותי לצד ואמר לי לא לפחד...ובאמת הם איימו איימו וניסו לגרום לי להשפיל את עצמי...אבל לא הצליחו...ואז הם ניסו לעשות "סולחה" ביננו...אחרי שהם שמעו שהוא ניסה להתחיל איתנו...

קיצור המוסר השכל מהסיור הטיפשי...ערסים קטנים יביאו ערסים גדולים...

ותמיד תמיד אל תראה לערס שאתה מפחד ממנו אחרת אתה תחטוף....

והכי חשוב אם ערס מתחיל ללכת איתך מכות...תלך איתו מכות גם אם אתה יודע שתחטוף מכות רצח...הוא לא ירצה להתעסק איתך יורת נקודה...

מסקנה...אם אתה רוצה לנצח ערס...תחשוב כמו אחד...

מקווה שעזרתי...יום טוב

פורסם

סיפור אישי שלי :

בל"ג בעומר לפני כמה שנים (לא זוכר בדיוק שנתיים או שלוש) נסעתי לעשות עם החברים שלי ל"ג בעומר בנס-ציונה ... ואז בלילה בסביבות ה 1 בלילה 2 באו ערסים קטנים והתחילו ליזרוק עלינו ביצים . (את הערסים הקטנים אני לא סובל !! ) אחרי שתפסנו אותם התחיל הריב שכל אחד מתחיל לספר למי יש "גב" חזק יותר אצלינו היה ערס אחד רציני ביותר שהפחיד את כולם והביא לאיזה אחד כפה שממנה הערס הקטן התחיל לבכות ורץ ביחד עם כל הערסים הקטנים האחרים לקרוא לתגבורת !! זה הקטע הכי מפחיד בחיים שהיה לי! 3 מהחברים שלי פשוט ברחו הביתה מרוב פחד... אני - שיש לי ניסיון עם ערסים לא ברחתי ונשארתי עם רוב החברים שלי ליד המדורה כי חשבתי שאף אחד לא יבוא ... אבל לאחר 10 דקות באו בערך 30 אתיופים !! בערך בשנה שנתיים גדולים מאיתנו אך הם לא היו מפותחים מספיק מבחינה פיזית אבל היתרון שלהם היה זה שהם היו 30 אנשים ואנחנו 10 (בערך) אתיופי אחד ניגש אליי בריצה ואמר לי "תביא את המקל הזה !!" (היה לי מקל ענקי ביד שרק חיכה לרגע בו יוכל לפגוש איזה פרצוף אתיופי נחמד אבל לא הרבצתי עם המקל כי היתי מופתע מהכמות שלהם אבל מי יודע מה היה קורה אילו האתיופי הזה היה מנסה לגעת בי ^_^) אז אמרתי לאיתיופי הזה "סתכל אתה יושב עם החברים שלך פתאום זורקים עליך ביצים מה תעשה ??" האיתיופי חשב קצת (החלפנו עוד כמה מילים בשביל להבהיר את העיניין עד הסוף) הבין את העיניין אמר לערסים הקטנים שיגמרו את העסק לבד והלך עם כל החברים האתיופים שלו.

הסיפור הזה מצדיק את זה שצריך לדבר עם אחד הערסים (אבל לא עם איזה דפוק חמום מוח) וככה אתה יכול למנוע דברים לא נעימים .. כמו אישפוז במשך שבוע בבית חולים במצב הטוב :). אבל זה לדעתי סיפור יוצא דופן רוב הערסים סתם מדברים ומה שחשוב שהם ממש חלשים אין בעיה לגמור עליהם.

רק המחשבה שכל האתיופים האלה היו מתנפלים עלינו במכות :o.

פורסם

לא יצא לי ללכת מכות מגיל 15 :cwm11:

עד הגיל הזה היה לי קטע עם ערסים, והדרך שלי לטפל בהם היתה גרימת "תאונות"בהתחלה סתם ניטפלו אלי,אני התעלמתי.

בשלב מאוחר יותר הם התחילו להרביץ לי, החזרתי לאחד מהם והוא הביא חמולה של 10 איש שכמעט פירקו אותי.

נקטתי בשיטה יותר יעילה, בגללי לאותו הערס נגרמה "תאונה" קלה(נפל קשה מאופניים, בגלל שהגלגל הקידמי שנעצר בפיתאומיות...), בגלל ה"תאונה" הוא שבר יד(ה*** הבריא אחרי חודשיים) ומאז ירד לי מהווריד 8)

מסקנה: כדאי לטפל בערסים אחד אחד, שלא ידעו מאיפה זה בא עליהם :behead:

ככה אפשר לגרום להם "נזק" לטווח מספיק ארוך שהם ישכחו ממכם ;)

פורסם

יש סוגים שונים של ערסים... :)

הקטנים-שהם חלשים-מסתובבים בחבורות של 20, וסתם מתחילים עם אנשים כי משעמם להם ובשביל הפוזה.

איתם היה לי ניסיון- אבל אלה שאצלנו בעיר מכירים אותי (שלום שלום) אז לא מתחילים איתי ועם החברים שלי.

יש את הגדולים הרציניים- אבל אם בכלל יש משהו טוב בהם, זה שהם לא סתם ילכו ברחוב ויתחילו איתך.

הקטנים סתם קרציות.

הגדולים, אל תתעסק איתם והם לא יתעסקו איתך.

פורסם

צודק הגדולים בחיים לא מתחילים עם קטנים.

פורסם

למי שכתב שבאו איתיופים

אני חושב שאיתיופים הם מגניבים ונחמדים והם לא יעשו לך כלום עם לא תתחיל איתם.

יש לי גם סיפור עם ארסים הם דפוקים כמו קרש הם לא מבינים כלום וסתם מנסים לעשות פוזות ;)

פורסם

חחחחח התראד הזה מזכיר לי איזה קטע עם כמה חברים היינו נפגשנו באיזה מגרש שיחקנו כדורגל איזה שעתיים ואז הלכנו לשתות.

אנחנו יושבים על הטריבונות בצד נחים ופתאום עובר בכביש שליד המגרש איזה ערס (אני מכיר אותו כבר שנים הוא לא נטפל אלי)

גורילה ענקית גרוזיני.

אחד מחברי הוא פלספן לא קטן (אפשר לומר הוא חטף מכות כבר מגדולים ממנו בשש שבע שנים) ראה את הערס הגרוזיני וצעק לו:

היי י'זבל בוא נראה אותך נגדי מכות י'חלשלוש!

הערס הגיעה למגרש ותפס אותו, הכניס לו מכות רצח דפק לו את הראש בבטון וכו'

סיפור שני-לא מזמן אני וחבריי הלכנו לקניון החדש בהרצליה (arena)הסתובבנו וזה... פתאום עוברים לידנו קבוצה של ערסים י"ב'ניקים.

החבר הפלספן מהסיפור הקודם בא ומתחיל להתגרות בהם בצורה מדהימה :o הוא בא והתחיל לירוק עליהם (אין לי מושג למה הוא התחיל איתם ??? )

הם באו.... באמצע הקניון דפקו לו מכות שהוא הצטער שהוא נולד. (בעטו לו בראש אחרי שהפילו אותו) בקיצר פתחו לו ת'ראש. אחד מחבריי הזמין משטרה ולקחו אותם (את הי"ב'ניקים.) הסיפור לא נגמר בטוב....

בגלל זה אני לא מתעסק עם ערסים... כמו אריות וצבועים... נותנים כבוד אך מרחוק.

פורסם

Manbot, צר לי לבשר לך, אבל מי שערס בכל הסיפורים שלך הוא החבר שלך ולא האנשים שפוצצו אותו מכות... מגיע לו...

פורסם

גם אני חושב ככה על תתחיל עם אף 1 ו אף 1 לא יעשה לך כלום חבר שלך פשוט דפוק בשכל שהוא מתחיל עם אנשים

פורסם

ערסים קטנים שהתגרו חטפו מכות (הם לא מחוברים כאן לגדולים)

ואני לא מפחד לריב עם גדולים, מי שמכיר אותי יודע שנאי מספיק גדול

אבל פעם שלפו עלי סכין, למרות שהיתי בשוונג.. לא ניסיתי להשטלת על הסכין וכמו גבר הלכתי משם

כי לפעמים צריך לדעת לוותר כדי להשאר בחיים

פורסם

חבר'ה ערסים הם מין הולך ונכחד ... באמת צריך לפתוח להם שמורה ...

חחחחח התראד הזה מזכיר לי איזה קטע עם כמה חברים היינו נפגשנו באיזה מגרש שיחקנו כדורגל איזה שעתיים ואז הלכנו לשתות.

אנחנו יושבים על הטריבונות בצד נחים ופתאום עובר בכביש שליד המגרש איזה ערס (אני מכיר אותו כבר שנים הוא לא נטפל אלי)

גורילה ענקית גרוזיני.

אחד מחברי הוא פלספן לא קטן (אפשר לומר הוא חטף מכות כבר מגדולים ממנו בשש שבע שנים) ראה את הערס הגרוזיני וצעק לו:

סיפור שני-לא מזמן אני וחבריי הלכנו לקניון החדש בהרצליה (arena)הסתובבנו וזה... פתאום עוברים לידנו קבוצה של ערסים י"ב'ניקים.

החבר הפלספן מהסיפור הקודם בא ומתחיל להתגרות בהם בצורה מדהימה הוא בא והתחיל לירוק עליהם (אין לי מושג למה הוא התחיל איתם )

הם באו.... באמצע הקניון דפקו לו מכות שהוא הצטער שהוא נולד. (בעטו לו בראש אחרי שהפילו אותו) בקיצר פתחו לו ת'ראש. אחד מחבריי הזמין משטרה ולקחו אותם (את הי"ב'ניקים.) הסיפור לא נגמר בטוב....

:cwm2:

פורסם

גורילה ענקית גרוזיני.

החבר הפלספן מהסיפור הקודם בא ומתחיל להתגרות בהם בצורה מדהימה :o הוא בא והתחיל לירוק עליהם (אין לי מושג למה הוא התחיל איתם ??? )

לא אישי או משהו... חבר שלך דפוק.. ממש דפוק :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים