עבור לתוכן

ערסים: לרוץ או להפחיד?

Featured Replies

פורסם

In case you trumbled upon a pack of some loonie bullies, Which method would you pick: Intimidating them by saying how you will do unspeakable things to their face or just run the fuck away?

Please do not try to impress us by saying how you would kick their asses (*Cough* Misha *Cough*), but, frankly - What would you do?

Arsim - Show off or Real Trouble?

• תגובות 45
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי במצב, אם הערסים סתם מתלהבים: תתעלם.

אם הערסים מאיימים: תתעלם.

אם הערסים מנסים לתקוף: תתחיל לתקוף בחזרה.

כי בד"כ כולם מדברים הרבה אבל לא עושים כלום :) מקסימום תצטרך להגן על עצמך.

אני ממש לא בעד לתקוף בעצמי ולחפש מכות.

פורסם

ממש לא 90% ממה שאני מכיר הם כן תוקפים ולא סתם מדברים, אבל במקרה שאתה אחד מאלה שנטפלים אליו אז תדע שתמיד בח'ברה יש את האחד הטוב ולא מציק, אם יש לך דיבור ואפילו הכי קטן איתו תגיד לו מה המצב אחי? והוא מאי נעימות או מאיכפתיות אמיתית יגיד לשאר הח'ברה שלו שיפסיקו להציק לבחור.

נ.ב: (אני האחד הטוב ולא מציק ::))

פורסם

Mess with the worst, die like the most.

פורסם
  • מחבר

הייתה לי רק התקלות רצינית אחת עם ערסים, בערך 5.. הם השתלטו על המגרש של ה-Skateboard\Rollerblades בגן סאקר (ירושלים), וכמעט חטפתי מכות די רציניות.. הכביכול מנהיג שלהם בא אלי ואמר לי שנסיים את זה כמו "גברים" (הוא התכוון לפייר פייט [עלק פייר פייט עם 5 חברים שלו]).. אז הבאתי לו יריקה ושמתי טטטייילל על הרולר בליידס. שלושה מהם היו על קורקינט ושניים על אופניים ולא הצליחו להשיג אותי איזה 2.5 ק"מ..

פורסם

זה נשמע כמו סצנה מ-בחזרה לעתיד 1 2 ו3...

פורסם

זה נשמע כמו סצנה מ-בחזרה לעתיד 1 2 ו3...

LOL

בבאמת מוזר שאלה עם האופניים לא הצליחו להשיג אותך... אני יודע שאני הייתי משיג אותך

פורסם

תשמע. הכל תלוי.

הכי בעייתי עם ערסים זה שהם נודדים בחבורות. ככה שאפילו אם אתה פיזית יכול נגיד להרביץ לאחד או שנים הם אחרכך יבואו במסע נקמה של 5+...

אבל לצורך העניין. הכי מצחיקים אותי הערסים הקטנים! כאילו ממש ממש גמדים שחיפים...אבל שוב לכל גמד יש חברים...

בקיצור לדעתי הכי טוב להתעלם וללכת. ואתם יודעים מה? אפילו לספוד איזה כפה קטנה להראות שזה לא הזיז לך ולהמשיך ללכת. למה? כי אם תתחיל איתם מכות רוב הסיכויים שזה יגמר הרבה יותר גרוע, ולא חסר ילדים שנדקרים או נהיים נכים בגלל הטאקלים האלה

פורסם

תראה זה קשור במצב עם הם הרבה עדיף להיתעלם ולא להיתעסק איתם עם זה אחד שסתם עושה פוזות תן לו מכות זה שהוא אומר שהוא יביא חברים לא אומר שהם יבואו ולרוב החברים לא באים ... ו

וזה מגיע מפיו של מישו שגר בב"ש וחטף מכות מערסים אלפי פעמים וגם החטיף ;D

פורסם

תשמע. הכל תלוי.

הכי בעייתי עם ערסים זה שהם נודדים בחבורות. ככה שאפילו אם אתה פיזית יכול נגיד להרביץ לאחד או שנים הם אחרכך יבואו במסע נקמה של 5+...

אבל לצורך העניין. הכי מצחיקים אותי הערסים הקטנים! כאילו ממש ממש גמדים שחיפים...אבל שוב לכל גמד יש חברים...

בקיצור לדעתי הכי טוב להתעלם וללכת. ואתם יודעים מה? אפילו לספוד איזה כפה קטנה להראות שזה לא הזיז לך ולהמשיך ללכת. למה? כי אם תתחיל איתם מכות רוב הסיכויים שזה יגמר הרבה יותר גרוע, ולא חסר ילדים שנדקרים או נהיים נכים בגלל הטאקלים האלה

צודק.

לרוב שמתעלמים הם עוזבים אותך.

פורסם

תשמע אני בכל החיים שלי לא הלכתי כמעט מכות. פעם אחת נראה לי שהלכתי מכות עם ערס בכיתה ז בשבוע הראשון (לא ידעתי על מקורותיו...) נגיד את זה ככה, הוא הפסיק את זה והלך עם קללות ודמעות.... בכל אופן לולא היה לי חבר מגודל ביותר שבא להגנתי ואיזה חבר שעבר קצת לצד הערסים (גבולי מאד) אני מאמין שהייתי חוטף לא מעט מכות.

בכללי עדיף שלא ללכת מכות עם אף אחד!

עריכה: לנפח את עצמך מול ערס לא יעזור לכלום ואפילו יחמיר...

פורסם

רוב הערסים הם סתם..

לבד הם לא שווים הרבה, אבל הקטע זה שהם תמיד באים בחבורות של כמה

אתה מתעסק עם אחד כולם עליך

אז אין מה להתעמת, פשוט להתעלם והם יעזבו אותך...

פורסם

כמו שאחד אחר אמר כבר

אם הם סתם מדברים, מתעלם

אם הם מאיימים, גם מתעלם

אבל אם יגעו בי (לא סתם ידחפו, לא כל כך קל לדחוף אותי :)) אז אני אחזיר...

בעיקרון אני לא אוהב לריב מכות נגדם, רק בגלל סיבה אחת

גם אם אני אשפד למישהו את הפנים, הוא יגיד שהוא הגבר והוא פתח אותי, ואז יבוא עם חברים\דודים (לא שאין לי מספיק חברים שיגנו עליי, וגם דודים, אבל אני פשוט לא אוהב את ה"שיטה " הזאת)

פורסם

השיטה הזאת היא בלוף אחד גדול, תמיד זה ככה מגיעים ה"דודים והחברים" מאיימים אחד על השני והולכים, אני בקושי וראיתי מצב שבאו "דודים" והתחילו מכות רציני, ולא הייתי חסר בסצינות כאלה...

פורסם

אוי, הת'רד הזה מזכיר לי בדיחה ישנה.

איש אחד נוסע באוטו שלו ועוצר ברמזור, לידו עוצר ערס עם טרנסים חזקים ברמקולים והם עומדים ככה ברמזור אחד ליד השני במשך דקה.

בסופו של דבר, האיש יוצא מהאוטו, פותח את תא המטען, מוציא שאטגאן ומפוצץ לערס את הראש.

שוטר שרואה את זה רץ למקום ושואל את איש "אדוני, מה אתה עושה ?!", אז האיש עונה לו "הרגתי ערס, למה? זה אסור?".

אז השוטר אומר לו שהוא צריך רשיון מיוחד בשביל זה ושולח אותו לקורס ציידי ערסים.

האיש עובר את הקורס בהצלחה, וכדי לחגוג את הסיום שלו מחליט לנסוע לנתניה עם מקלע ולרסס ערסים.

הוא מגיע לנתניה, שולף את המקלע ומתחיל לירות לכל עבר, מוריד ערסים על ימין ועל שמאל עד ששוטר רץ אליו ושואל אותו "מה אתה עושה ?!".

האיש עונה לשוטר "זה בסדר, יש לי רשיון לצוד ערסים", אז השוטר אומר לו "יפה מאוד אדוני, אבל למה אתה צד אותם בשמורה ?!".

הסוף.

אין כמו שאטגאן לטיפול בערסים ושות'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים