עבור לתוכן

עברנו נושא :P מחפש אופציות אחרות (4800 שקל)- למי של&

Featured Replies

פורסם

QTTP הקדים אותי בתגובה...

אני מחזק את כל מה שהוא כותב, מלבד בעניין המסך - שגם בדל הנ"ל הוא יותר מראה ממסך...

ובכלל, לפי מה אפל קבעו ש-1000 הטענות זה 5 שנים ? 4 הטענות בשבוע זה הממוצע ?

גם אני לא סומך על 7 שעות ולא על 5 שנים.

ובכלל, כמה יעלה להחליף סוללה אם לאחר שנתיים היא לא תחזיק יותר משעה ?

האם אפל מוכרים סוללות להחלפה אוו שאתה נדרש לעשות זאת במרכז שירות שלהם ? (במחיר בסטנדרט של אפל...)

שורה תחתונה:

אם אתה רוצה אפל - עכשיו כדאי יותר מתמיד...

אם אתה רוצה ווינדוס - אל תקנה מק, חבל על הכסף !

פורסם

שורה תחתונה:

אם אתה רוצה אפל - עכשיו כדאי יותר מתמיד...

אם אתה רוצה ווינדוס - אל תקנה מק, חבל על הכסף !

סיכום יפה.

בלי קשר למחיר, לקנות מק כדי להשתמש בו ל-Windows יישאר דבר טיפשי. לא הייתי עושה את זה גם אם המחיר היה באמת זהה. העיצוב לא עושה לי את זה, ולהתפשר על מקלדת שלא מתאימה, עכבר שאין לו rightclick, וחיבורים לא סטנדרטיים - לא נראה לי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי...

ד"א... בקשר למה שאמרת על המקלדת והעכבר זה בולשיט אחד גדול... המקלדת מתאימה ב100% גם לווינדווס... פשוט הסימן המוזר הזה משמש בתור ALT וכל השאר ממש אותו דבר ><

ובקשר לעכבר... בטח שיש בו כפתור ימני :S

כל הטראקפאד הוא לחצן... ואתה יכול לתחנת את הטראק פאד איך שתרצה... (מולטי טאצ' ד"א) נגיד אתה לוחץ עליו שהאצבע שלך על הפינה השמאלית התחתונה- מקש שמאלי אם אתה לוחץ עליו שאתה בפינה הימנית התחתונה - מקש שמאלי... ובגלל שזה מולטי טאצ' גם אפשר בעוד דרך... פשו ללחוץ עם 2 אצבעות על הטאצ'פאד נותן לחצן ימני D:

הטאצ' פאד הזה הוא הטאצ' פאד הכי נוח שקיים בשוק נראה לי :S

וד"א לאלה שאמרו דברים על הסוללה בתחילת 2009 אפל שחררו את המאקבוק פרו 17" עם אותו עיקרון סוללה כמו כאן והבטיחו 8 שעות סוללה בפועל המחשב נתן 7:50 שעות

אבל בוא נעבור הלאה... אוקיי הבנתי לא מאק

הדרישות שלי הם כאלה:

גיימינג ברמה ביינונית (לא קרייסיס... אבל גם לא מריו :S משו כמו COD 4 וזה)

(שוב... אני שאלתי על המאקבוק בגלל החומרה שלו... לא בגלל שאני לא ישרוד בלי הOSX)

ניידות (13.3" זאת בחירה מעולה לדעתי בקטע הזה)

זמן סוללה (הכי חשוב!)

ניידות וזמן סוללה חשובים בגלל שהוא ישמש אותי למטרות לימודיות גם...

בטכלס מה אני רוצה?

מחשב עם דגש על ניידות שיש לו מפרט מספיק טוב לרוב הדברים שאני יעמיס עליו

תקציב משו בסביבות ה1200$... אם תוכלו למצוא משו באנגלייה באותו תקציב עוד יותר טוב (זה יוצא בערך 750 פאונד)

אפשר למצוא משו בתקציב? D:

תודה מראש D:

פורסם

אוקיי הבנתי...

ד"א... בקשר למה שאמרת על המקלדת והעכבר זה בולשיט אחד גדול... המקלדת מתאימה ב100% גם לווינדווס... פשוט הסימן המוזר הזה משמש בתור ALT וכל השאר ממש אותו דבר ><

לא יודע איך אתה, אבל אני אוהב שיש במקלדת שלי כפתורים כמו Home,End,PgUp,PgDn. יש גם כמה כאלה כמו Pause/PrintScreen ששימושיים לפעמים.

ובקשר לעכבר... בטח שיש בו כפתור ימני :S

כל הטראקפאד הוא לחצן... ואתה יכול לתחנת את הטראק פאד איך שתרצה... (מולטי טאצ' ד"א) נגיד אתה לוחץ עליו שהאצבע שלך על הפינה השמאלית התחתונה- מקש שמאלי אם אתה לוחץ עליו שאתה בפינה הימנית התחתונה - מקש שמאלי... ובגלל שזה מולטי טאצ' גם אפשר בעוד דרך... פשו ללחוץ עם 2 אצבעות על הטאצ'פאד נותן לחצן ימני D:

הטאצ' פאד הזה הוא הטאצ' פאד הכי נוח שקיים בשוק נראה לי :S

יש בזה משהו. עם התוספת של המולטיטאצ' בהחלט אפשר לגרום לזה לעבוד כמו שצריך (בהנחה שיש דרייברים ל-Windows שעובדים, אבל אני די בטוח שעם זה לא תהיה בעיה). האמת היא שאני אישית בכלל סולד מטאצ'פאדים ומשתמש בטראקפוינט בלבד, כך שבשבילי כל זה לא רלוונטי, ומקבוק או לא, מחשב בלי טראקפוינט אני לא קונה. עם זאת, אני מסכים, שבעולם הטאצ'פאדים, אין על זה של Apple.

וד"א לאלה שאמרו דברים על הסוללה בתחילת 2009 אפל שחררו את המאקבוק פרו 17" עם אותו עיקרון סוללה כמו כאן והבטיחו 8 שעות סוללה בפועל המחשב נתן 7:50 שעות

בפועל הוא גם היה נותן 9 שעות, אבל בבהירות נמוכה כשלא עושים כלום. בעבודה רגילה זה חצי מזה, וזה כנראה יהיה המצב גם פה.

http://www.notebookcheck.net/Review-Apple-MacBook-Pro-17-Notebook-Aluminium-Unibody-17-9600M-GT-T9550.16035.0.html

אבל בוא נעבור הלאה... אוקיי הבנתי לא מאק

לא יודע למה הבנת את זה, נראה לי שאתה ממש רוצה את ה-MAC, אז למה לא? אף אחד פה לא סתר את העובדה שמדובר במחשב טוב. לי הוא לא מתאים, וגם לא לרבים אחרים, אבל יש כאלה שהוא כן מתאים להם.

מחשב עם דגש על ניידות שיש לו מפרט מספיק טוב לרוב הדברים שאני יעמיס עליו

תקציב משו בסביבות ה1200$... אם תוכלו למצוא משו באנגלייה באותו תקציב עוד יותר טוב (זה יוצא בערך 750 פאונד)

אפשר למצוא משו בתקציב? D:

תודה מראש D:

אם אתה שוקל אופציות נוספות, תערוך בבקשה את הכותרת, פרט תקציב ודרישות, כנדרש לפי החוקים.

תודה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על האפשרות הזאת...

אבל אני לא יודע מה בדבר הבטרייה...

אני מאמין שאם אני יהיה איתו בלימודים הוא יעבור כמה טעינות ביום... ואני לא ממש רוצה את זה...

לפי Notebookreview הוא מחזיק 4 שעות עם מינימום בהכל... נגיד נעמיס עליו טיפה... 3 שעות

יום לימודים זה 8 שעות... זה 2 טעינות ליום :S

זה די הרבה =\ וסוללת 9 תאים תחרוג מהתקציב ותבלוט באופן מגעיל =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים