עבור לתוכן

עברנו נושא :P מחפש אופציות אחרות (4800 שקל)- למי של&

Featured Replies

פורסם

עברנו לנושא אחר מהמקבוקים :0

אני מחפש עכשיו אופציות אחרות באותו מחיר

יש אפשרות לקנייה באנגליה (זה יוצא בערך 750 ליש"ט יש מצב לחריגה בקטנה)

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

לימודים

משחקים בקטנה (COD4 וכל הקלאסיים D:)

וסרטים ומוזיקה

יש מצב שאמא שלי תעשה עליו מצגות לעבודה באוטוקאד (תוכנת שירטוטים... היא ארכיתקטית)

* גודל המסך?

13~14"

* משקל רצוי?

משו בסביבות ה2~2.5 קילו...

* האם נדרש זמן סוללה ארוך?

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)

HDMI יהיה נחמד אבל לא חייב

* בלוטות?

עדיף

* גודל מינימלי של כונן קשיח?

לא משנה לי במילא אפשר לשדרג

* צורב DVD?

גם לא משנה... הכל עובד עם דמון טולס... צורב זאת עדיפות

* האם נדרשת אחריות בינלאומית?

אם אתם מביאים את הנייד מאנגלייה אז כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא... אבל אל תביאו לי חברות שיש להם בעיות עם השירות לקוחות...

תודה לכולם שנתתם את הדעה שלכם הבנתי והפנמתי D:

זה נכון שהמקבוק הוא מדהים אבל באותו מכיר אני יוכל להשיג דברים טובים יותר D:

ד"א אני לא ננעלתי על המאקבוק... אני סתם אוהב אותו xD

אני פתוח לכל הצעה שתבוא ותתאים לבקשות :P

פורסם

תאמת, זה באמת מחשב די משתלם, אולי לא הכי משתלם אבל מתשלם, אבל מה שכן, אם אתה הולך לקנות Mac כדי להשתמש בווינדוס צריך להתחשב בעלות של עוד מאות דולרים בודדים בשביל ווינדוס.

פורסם

ונכון שיש להם OSX אבל יש לOSX משו שנקרא Bootcamp שמאפשר לעשות לכונן מחיצה ולהתקין על המחיצה השנייה ווינדווס ואז אפשר להריץ על המאק גם OSX וגם ווינדווס...

אז ברצינות...

למה לא? :S

החיסרון היחיד שאני רואה נכון לעכשיו הוא שיש למחשב מסך מבריק בלבד אין מאט... =\

ד"א מי שרוצה עוד פרטים...

http://www.apple.com/macbookpro/specs-13inch.html

קח בחשבון, Bootcamp זה לא 100% תאימות למחשב PC אמיתי, לא חסר בעיות.

דבר שני, 160GB דיסק עבור 2 מערכות הפעלה...? מה נשאר?

אגב, תבדוק טוב! הדגמים הקודמים סבלו מבעיות חום.

פורסם
  • מחבר

הבוטקאמפ זה לא מחשב ווירטואלי אחי.... אתה לא מריץ את הווינדווס בתוך הOSX

אחרי הבוטקאמפ שהמחשב עולה יש לך 2 אפשרויות או להכנס לווינדוס או לOSX... זה 100% תמיכה ואפל שיחררה דרייורים מיוחדים לווינדווס שעושים את העבודה מעולה ואפילו מריצים קרייסיס D: (נכון שלא הכי גבוהה אבל עדיין :P)

אבל ברור שאני לא יעבוד רק על ווינדווס... הOSX לפי מה שראיתי ממש נחמד לשימוש D: בעיקר שיצא עכשיו הסנוו לאופרד

ד"א לזה שאמר שאין מקום בכונן... אני עובד עכשיו עם כונן של 80GB ווואלה... אין לי בעייה איתו D: חוץ מזה שתמיד אפשר להוסיף בהמשך איזה 200 שקל ולקנות לבד כונן P: כמה ברגים והוא בפנים D:

פורסם

מחשב נייד לא צריך יותר מ 80GB לדעתי , הרי זה לא מיועד להורדות או משהו כזה,

הוא כשמו כן הוא - מחשב נייד.

וזה הוא עושה מעולה, ואם אין לך את בעיית הגיימינג שמונעת שימוש מלא ב Mac OS אז אין יותר מדיי סיבות,

פרט לאחת (תמיכה ב office בעברית -אין)

פורסם

הבוטקאמפ זה לא מחשב ווירטואלי אחי.... אתה לא מריץ את הווינדווס בתוך הOSX

אחרי הבוטקאמפ שהמחשב עולה יש לך 2 אפשרויות או להכנס לווינדוס או לOSX... זה 100% תמיכה ואפל שיחררה דרייורים מיוחדים לווינדווס שעושים את העבודה מעולה ואפילו מריצים קרייסיס D: (נכון שלא הכי גבוהה אבל עדיין :P)

אבל ברור שאני לא יעבוד רק על ווינדווס... הOSX לפי מה שראיתי ממש נחמד לשימוש D: בעיקר שיצא עכשיו הסנוו לאופרד

ד"א לזה שאמר שאין מקום בכונן... אני עובד עכשיו עם כונן של 80GB ווואלה... אין לי בעייה איתו D: חוץ מזה שתמיד אפשר להוסיף בהמשך איזה 200 שקל ולקנות לבד כונן P: כמה ברגים והוא בפנים D:

אני עובד עם מקים המון שנים, ואומר לך מנסיון ל- Bootcamp לא חסר בעיות:

יתרה מזאת, אפל לא תומכים ב-Bootcamp.

בדרך כלל הבעיות מתחילות משימוש ממושך ב-Bootcamp, ברוב המקרים לאופרד עושה בעיות לאחר השימוש.

ואגב, סנו-לאופרד היא יותר תיקונים והכנה מלאה לתמיכה ב-64 ביט (חיסול ספריות הקרבון הישנות).

בכל מקרה, אם אתה מחפש את הפוזה של מקיסט... זה כבר סיפור אחר.

פורסם

1. המערכת הפעלה של אפל נפרצה וניתנת להתקנה על כל PC אם זה מה שעושה לך את זה, חבר שלי בדק עובד מעולה אם אתה רוצה אני ישלח לך קישור הורדה בפרטי.....

2. מה אתה משווה מה אתה מקבל מדל (DELL) לעומת מה שאתה מקבל מאפל, אפל תמיד היו יקרים ופחות משתלמים.

אני אגיד לך מניסיון לי יש Imac ולאחי MACBOOK ו-PC'S נוספים בבית כמו זה בחתימה, ולמרות אהבתי העצומה לאפל (2 מחשבים שלהם + 4 איפודים + אייפון במשפחה) אני חייב להגיד: אתה רוצה להיות בעל מק אתה צריך לרצות את זה בעצמות ולא להתקין עליו גם וינדווס אני בחיים לא הייתי מעיז לעשות זאת לאחד מן המקים שלי (נוו טוב אחד שלי אחד של אחי הגדול אבל לא קשור) זה כמו להתקין את מע' ההפעלה של ה-XBOX על ה-PS3 זה לא הגיוני ואם עושים את זה לא קונים מק קונים PC ושמים את שניהם.

3. הנושא האיחסון הם מצעים לך 500GB 7200RAM בעוד 200 דולר (אני יודע שזה לא משתלם ובישראל זה אפילו יותר יקר)

4. ב-1200 דולר אתה מקבל מדל מחשב מסדרת ה-XPS או משהו מסדרת סוסי העבודה שלהם שהוא לא רואה את המק מבחינת חומרה ממטר

5. איפה אתה קונה, מתי, ומה השימושים שלך כתוב ונעזור לך לבחור....

6. אם אתה רוצה מק קח את זה ברצינות לא פשוט להיות בארץ עם מק מניסיון תאמין לי...

נ.ב.: ואי חפרתי חחחחח urib אני שונא את האנשים שמחפשים בכח את הפוזה של מקיסט.....

פורסם

נ.ב.: ואי חפרתי חחחחח urib אני שונא את האנשים שמחפשים בכח את הפוזה של מקיסט.....

אני מבין אותך, זה כמו להכנס למסגד ולצעוק "אני יהודי"...?

פורסם

1. המערכת הפעלה של אפל נפרצה וניתנת להתקנה על כל PC אם זה מה שעושה לך את זה, חבר שלי בדק עובד מעולה אם אתה רוצה אני ישלח לך קישור הורדה בפרטי.....

2. מה אתה משווה מה אתה מקבל מדל (DELL) לעומת מה שאתה מקבל מאפל, אפל תמיד היו יקרים ופחות משתלמים.

אני אגיד לך מניסיון לי יש Imac ולאחי MACBOOK ו-PC'S נוספים בבית כמו זה בחתימה, ולמרות אהבתי העצומה לאפל (2 מחשבים שלהם + 4 איפודים + אייפון במשפחה) אני חייב להגיד: אתה רוצה להיות בעל מק אתה צריך לרצות את זה בעצמות ולא להתקין עליו גם וינדווס אני בחיים לא הייתי מעיז לעשות זאת לאחד מן המקים שלי (נוו טוב אחד שלי אחד של אחי הגדול אבל לא קשור) זה כמו להתקין את מע' ההפעלה של ה-XBOX על ה-PS3 זה לא הגיוני ואם עושים את זה לא קונים מק קונים PC ושמים את שניהם.

3. הנושא האיחסון הם מצעים לך 500GB 7200RAM בעוד 200 דולר (אני יודע שזה לא משתלם ובישראל זה אפילו יותר יקר)

4. ב-1200 דולר אתה מקבל מדל מחשב מסדרת ה-XPS או משהו מסדרת סוסי העבודה שלהם שהוא לא רואה את המק מבחינת חומרה ממטר

5. איפה אתה קונה, מתי, ומה השימושים שלך כתוב ונעזור לך לבחור....

6. אם אתה רוצה מק קח את זה ברצינות לא פשוט להיות בארץ עם מק מניסיון תאמין לי...

תגיד לי אתה קורא את ההודעות או רק את הכותרת, הוא כתב שהוא בכלל רוצה להתקין ווינדוס על המאק אז אתה מציע לו לקנות DELL בשביל להתקין OSX ?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרת הלכתי לDell לבדוק את הXPS שלהם

לקחתי את ה studio XPS 13 והשוותי את המפרט שלו לmacbook pro 13" (הורדתי במעבד ל 2GHZ כי יש לו 3GB בראם ו250GB כונן קשיח)

יצא לי 1230$ ותוסיף לזה את הבליטה המכוערת של הסוללת 9 תאים בשביל זמן פעולה ארוך כמו למאקבוק ואת זה שלמאקבוק יש טאצ'פד שאני התמכרתי אליו (ניסיתי אותו כבר)

אני חושב שפעם ראשונה בהיסטוריה אפשר אולי להגיד שאפשר לקחת מאק בשביל חומרה... לא בשביל הOSX...

(לא שאני לא ישתמש בOSX... ממש אהבתי אותו אבל יש דברים שאפשר לעשות רק בווינדווס...)

פורסם

תשמעו

בדקתי מחשבים דומים של DELL וכל מיני חברות אחרות ובטאכלס המכיר יוצא ממש דומה :S הבדל של כמה עשרות דולרים

לא יודע איפה בדקת, אבל dell studio xps 13 - עם חומרה דומה אך מעבד מהיר יותר, זכרון כפול ודיסק קשיח כפול בגודל ומהיר יותר, עולה 900 דולר.

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150624&st=studio+xps&lp=2&type=product&cp=1&id=1218036666917

ממתי 300 דולר זה כמה עשרות ? 30 עשרות זה יותר מ"כמה"...

בלי קשר, המק מחשב מצויין, והלאופרד (ובטוח שגם ה-snow) היא מע' הפעלה נהדרת,

אבל אם אתה מתכוון להשתמש בווינדוס, אתה מאבד את היתרון המרכזי שלו ואז חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

תקרא את התגובה האחרונה...

השוותי את המפרטים שלהם לפי האתר של דל... תסתכל על זה שהמאק נותן 7 שעות עבודה כמו סוס

תוסיף גם מסך LED ובלוטוס... ובלה בלה בלה

תקבל 1230$...

פורסם

מסך: מסך LED (ואל תגידו לי שזה לא משנה כי זה נותן צבעים יותר עמוקים ובעיקר עכשיו ששיפרו את המסכים)

חרטא. זה באמת לא משנה. מה גם שכל יצרן עכשיו דוחף מסכי LED (כי זה באופנה).

מקלדת: מקלדת QWERTY עם תאורה אחורית אשר נדלקת לפי מצב התאורה בחדר

המקלדת מותאמת ל-MAC. חסרים בה המון כפתורים שנחוצים לשימוש ב-Windows. עוד סיבה למה זה טיפשי לקנות MAC אם המטרה היא להשתמש ב-Windows.

בטריה: לא ממש אומרים כמה תאים... אבל זאת בטרייה מובנת (ולמרות שהיא מובנת תחפשו ביוטוב אפשר להוציא אותה תוך 10 דקות מהמחשב) המספקת 7 שעות

ל פעולה וניתנת לטעינה עד 1000 פעמים (5 שנים)

בניגוד לבטריה נורמלית של נייד נורמלי שאפשר להוציא ולהחליף תוך 10 שניות? לא תודה. ואני גם לא ממש מאמין ל-7 שעות.

חיבורים: חיבור חשמל, חיבור אינטרנט במירות 1GB, חיבור firewire800, שתי חיבורי USB, יציאת Mini display port,כניסה לכרטיס SD, חיבור אודיו in+out משולב

נחמד שהחזירו את ה-FIREWIRE. בקשר למיני-DP, אני מקווה שמתאמים מתאימים כלולים במחיר, אחרת לא תוכל לחבר את זה לשום מסך שבעולם בלי לשלם עוד כמה עשרות $$ ל-Apple החביבה.

החיסרון היחיד שאני רואה נכון לעכשיו הוא שיש למחשב מסך מבריק בלבד אין מאט... =\

זה חיסרון לא קטן... ראיתי את המסכים המבריקים החדשים של Apple. זה לא מסך שהוא גם מראה... זה יותר מראה שהיא גם מסך.

פורסם

איו עוד בלה בלה...

המחשב מבסט-ביי כולל LED , בלוטות', wireless-N, מצלמה, צורב DVD, מקלדת מוארת, HDMI וכו'

שניהם centrino-2, penryn, DDR-3, NVIDIA 9400M - אותה חומרה !

בקיצור - כל מה שיש במק, מלבד מה שציינתי קודם שבדל הינם יותר טובים.

בהנחה שזמן הסוללה אכן מתקרב ל-7 שעות גם מחוץ למעבדה של אפל, ואתה מוכן לשלם תמורת זה יותר מ-300 דולר - אז לך על זה ...

המחשב עצמו מצויין!

פורסם

ninne אם אתה כל כך דלוק על מק בוק, תקנה אותו ותתקין את WIN דרך תוכנת VT כמו פרללס או VM.

ככה יהיה לך שיתוף פעולה בין הקבצים בשתי מערכות ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים