עבור לתוכן

אמא יקרה: נא לא לצייר על המסך!

Featured Replies

פורסם

אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי.

תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים!

למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\

פורסם

מה זאת אומרת קוים?

יעני חריטות על הזכוכית של המסך או מין קוים בציפוי הדק שלו?

נ.ב.

תגיד לאמא מספיק את העשבים! הסטלה תהרוד אותה

אתה טרוריסט! אותך למשטרה..

פורסם

אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי.

תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים!

למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\

LoLoLoLoLoLoLoLoLoL ;D ;D ;D ;D ;D ;D

קרעת אותי עכשיו!

(ועוד חשבתי שהכותרת הייתה בצחוק..)

פורסם

WTF ?!!? ציירה על המסך ?!?!?!

:o

אם אתה רואה ממש חריטות - אין מה לעשות :-\

אם אתה רואה צבע של עט - תנסה לנגב עם מטלית לחה, אולי זה יוריד אותם ::)

פורסם
  • מחבר

אם אתה רואה ממש חריטות - אין מה לעשות :-\

אם אתה רואה צבע של עט - תנסה לנגב עם מטלית לחה, אולי זה יוריד אותם ::)

זה יותר נראה כמו צבע של העט, אבל זה לא ממש יורד עם מטלית לחה. שמעתי איפהשהו פעם שיש איזה חומר שמורחים והוא מתקן חריטות על המסך, יש דבר כזה?

פורסם

תנסה להשתמש באלכוהול, ותסביר לה שלהבה אם היא צריכה להסתכל שהטבלאות שלה ישרות שתעשה את זה עם האצבעות...

פורסם
  • מחבר

אני מבקש לא לרדת על אמא שלי! ;)

I've seen worse. 8)

פורסם

אמא שלך, במקרה בלונדינית?

פורסם
  • מחבר

חבר שלי ביקש מאמא שלו לכבות את המחשב, אז היא שאלה איך - אז הוא אמר לה ללחוץ על ה-Start ואז Shut Down, אז היא דחפה איפה שה-Start מופיע על המסך עם עיפרון.

Beat that!!

ובשביל הפרוטוקול: לא, היא לא פאקינג בלונדינית. (רגע, אבל יש לה עיניים כחולות.. ::))

פורסם

חבר שלי ביקש מאמא שלו לכבות את המחשב, אז היא שאלה איך - אז הוא אמר לה ללחוץ על ה-Start ואז Shut Down, אז היא דחפה איפה שה-Start מופיע על המסך עם עיפרון.

LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D

כנראה שבאמת יש גרועות יותר ;)

פורסם

בסדר, קורה שאנשים לא יודעים.

לכם זה קל, כי אתם חננות שיושבים מול המחשב מגיל 0, אז אתם לא מבינים את הצד שלהם, אני למשל עד לפני שנה וחצי

לא ידעתי מה זה דרייברים, המקסימום שהייתי עושה זה לראות סרטים שחברים שלי היו מורידים בשבילי, איך התדרדרתי :(

שתדעו לכם שיש דבר כזה מסך מגע שנגיעות העכבר מתבצעות על המסך עצמו, אולי אמא שלו חשבה שהמחשב כ"כ משוכלל

שזה סוג המסכים האלה =] בכל אופן, אם כל מה שכתבתי לפני זה, אני חייב להודות שזה משעשע, לכתוב על המסך...

היא לא כותבת על הטלביזיה נכון? =]

פורסם

אם הדיון כבר סטה לזה (כי לא נראה לי שיש פיתרון לבעייה, חוץ מלחפש איזה ספרי ניקוי), אז הנה המאגר האולטימטיבי:

http://www.rinkworks.com/stupid

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, מספיק כיף.. אממ.. עכשיו ברצינות, למישהו יש מושג מה לעשות כדי לתקן את המסך אם זה אפשרי בכלל?

פורסם

לפי דעתי אתה צריך ללמד את אמא שלך לקח

תגיד לה ששום דבר לא יורד ושהיא הרסה תמסך

ואין מה לעשות חייבים לקנות אחד חדש

פורסם

LSD!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים