עבור לתוכן

שאלה בקשר לתזמוני זכרונות וטמפ' מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום , המפרט שלי e8400 , ep43-ds3l , g.skill 4gb 800mhz cl4 , alpine 7 , cm RC 690 , 500W CM

יש לי שתי שאלות , ביצעתי OC ל 3.6 רק בעזרת שינוי FSB ל 400 , הטמפ' במנוחה נעות סביב ה 50 ובמאמץ 70 (OCCT) עם LINX הגעתי ל 80 , המחשב חדש והחזיק מעמד בבדיקות מאמץ אבל התרסק אתמול ולא עשה פוסט , נאלצתי לאתחל את הביוס ולעשות OC מחדש .

מה נראה לכם הסיבה להתרסקות , והאם הטמפ' תקינות ? מה לגבי ה המתח - 1.312 ?

2. תזמון הזיכרונות שלי ה 12 4 4 4 ומשום מה אני רואה ב cpuid שהם 15 5 5 5 , יש למישהו רעיון למה?

C:\Users\MyTest\Desktop\cpuid.png

פורסם

אתה עובד עם מתח גבוה תוריד ל1.25

תבטל את האופציה spread spectrum יש לך את זה בביוס תחפש

כנס לתוכנה CPUZ [שאתה תחת O.C] תבדוק בטאב שמורה לך על מאפיני הזיכרונות מה מהירות התדר שלהם ועל איזה יחס הם נמצאים [אתה תראה סוג של יחס לדוגמא 1:1 .

איזה כרטיס מסך יש לך אגב???

בO.C חשוב שהיו לא מעט דברים כמו לדוגמא הגדרות נכונות בביוס ובראש בראשונה ספק איכותי שיתן מתח יציב .

אתה משתמש בקירור סטוק אגב?

נ.ב אל תשכח לנעול את האפיק PCI -E על 100.

פורסם
  • מחבר

los , תודה על התגובה - אז ככה , שינית בביוס את המתח מאוטומטי ל 1.25 , את ה spread spectrum אני לא מוצא... וה pci נעול על 100

ב cpu z מהירות הזירונות 400 והיחס 1:1 , אבל הוא מראה לי שהתיזמונים הם 15 5 5 5...

הכרטיס מסך שלי הוא palit 4850 gddr5 , הקירור alpine 7 לא סטוק

פורסם

לא ידוע איך קבעת את המתח..אבל יש סיכוי שהוא לא יספיק באותה המידה שיש סיכוי שהוא כן..ולכן תבצע בדיקות מאמץ !

ואם אתה רוצה לשנות תיזמונים כנס לביוס ושנה את הSPD..

כמו כן טמפ' למעבד בדוק עם REAL TEMP או CORE TEMP..בדקת שהקירור עובד על MAX RPM?

פורסם
  • מחבר

בביוס יש Vcore , הוא היה על auto , שיניתי אותו ל 1.25 , גם התיזמוני זיכרון היו על auto שיניתי אותם ל 12 4 4 4 ועכשיו זה הסתדר.

הרצתי בדיקת מאמץ ( בינתיים לא ארוכה ) ב occt והטמפ' במאמץ הם 64 ובמנוחה 50 , האם תקין?

הקירור משתנה בהתאם למאמץ של המעבד כאשר הוא במאמץ ה rpm עולה

פורסם

טמפ' תקינה..לכמה RPM הגיע הקירור ? הוא צריך לעמוד בMAX על אזור ה2000+-..

ומה זה לא ארוכה ? 5 דקות או חצי שעה ?

פורסם
  • מחבר

הרצתי בדיקה של שעה , אכן המאוורר מגיע ל 2000+-

מה לגבי ה - spread spectrum לא הצלחתי למצוא את זה בביוס , האם זה קריטי?

פורסם

אין את האופציה הנ"ל בלוח האם שלך..לא כזה עקרוני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים