פורסם 2009 ביוני 916 שנים שלוםעל פי תוכנת הספיד פן הטמפרטורה של הכרטיס מסך אצלי במחשב מגיע ל- 64 מעלות ללא כל מאמץ של הכרטיסכלומר לא במשחקים או משהו.הכרטיס הוא gforce8800gts 640 mbפתחתי את המחשב וניקיתי אותו וזה לא עוזרהטמפרטורה הגיונית ??
פורסם 2009 ביוני 916 שנים הטמפ' בסדר גמור.מה הטמפ' בזמן מאמץ מלא? (תשתמש בGPUZ/RivaTuner כדי לנטר אותה)
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אני כבר כמה פעמים עשיתי ניקוי לכרטיס ממש כמו שלך, וזה לא כזה קשה לפרק אותו, לקנות אותו לגמרי, להחליף משחה ולהרכיב חזרה.יש לך ניסיון או מישהו שאתה מכיר בעל ניסיון? לא רצוי שתעשה את זה לבד אם אין לך ניסיון בפירוק דברים עדינים כאלו, אבל זה אחריותך.אם אתה בוחר לעשות את זה, תגיד ואני אתן לך כמה טיפים לפני...מניסיון, כל התהליך הזה הוריד את הטמפ' לסביבות ה-70 במאמץ.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר לגבי הניקוי של הכרטיס עצמו אני לא חושב שצריך כי הוצאתי אותו ושאבתי אותו טוב טוב (:תודה בכל מקרה לשניכם
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים יחסית לשלי הם נמוכות...שמיגיעות חופשי ל 88... HD3850... כשהקירור על AUTO...אבל בדרך כלל אני מכוון בעצמי ואז היא לא עולה על 62 מעולת....אבל לכ.מסך שלך הטמפ' בסדר גמור בלהתחשב שחם עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.