פורסם 2009 ביוני 816 שנים אני כבר הרבה זמן רוצה לרכוש אותה, עוד לפני שהיא הושקה בחו"ל אפילו... הגיע לארץ עם תג מחיר מטורף, ולא נראה לי שיירד....בכל מקרה יש לי עכשיו את ה TZ5.אני מוכר אותה כמשומשת עם אביזרים רבים ותוספות השווים הרבה. מישהו מוכן לתת לי 1000 (אני מבקש 1200).עכשיו- האם לרכוש בארץ ב 2200 (כלומר אני מוסיף כ 1200 שקל).או להביא מאי ביי, ב 420 דולר כולל משלוח? יוצא 1650 + מע"מ , שגם ככה אני מזדכה עליו סוף שנה.(סה"כ יוצא תשלום של 1900, ואם לא נתפס במכס, שזה קורה לפעמים, ייצא 1650).מה אתם אומרים ?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר היא אחלה מצלמה...מה חסר ? בבקשה:1. הוידאו לא מספק אותי, ב TZ7 הוא טוב יותר וחסכוני יותר.2. אין צילום פנורמי.3. בא לי עדשה 25 ולא 28.בגדול מה שמשפיע עליי לטובה שם זה הוידאו.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים כן באמת יש בעיה עם הצילום הפנורמי, וחבל.השאלה אם בגלל הווידאו לא שווה לקנות כבר מצלמת ווידאו טובה שתביא את הביצועים הכי טובים.אם זה מה שאתה מחפש.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר לוידאו טוב יש לי מצלמות של 45 אלף שקל...לטיולים יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על DVD, למרות שהיא איכותית מאוד, בתור צלם וידאו במקצועי אני לא אוהב את רמת הוידאו שלה...היתרון ב TZ7 זה שהיא קטנה, היא מצלמת תמונות שתמיד איתך, וברגעים תוך שנייה יש לך גם וידאו ביד... זה מה שאני מחפש בטיולים. - ובTZ7 יש צילום פנורמי, והתושבת לחצובה ממוקמת באמצע סוף סוף... (למה לעזעזל שמו אותה ממש בצד ב TZ5?)
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים אני מחכה קצת להוזלת המחירים.בינתיים הTZ5 מביאה ביצועים מעולים.אם זה באמת חשוב לך הפנורממי והווידאו אז תחליף.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר באתי להזמין בדיוק מאי ביי, ואז בדיוק חבר (שיש לו חנות אלקטרוניקה) אמר שהוא הצליח להשיג אותה (למרות שאין אותה ביורוקום פנסוניק בארץ, עדיין).כמובן אני מקבל אותה במחיר עלות שלו.... עדיין לא סגור עם המחיר, אבל סביב 1900.מאיביי, עם משלוח + מע"מ , ייצא סכום זהה...נמתין לקבל אותה...
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים במיקרה שקנייה מחו"ל וקנייה מהארץ יוצאת לך סכום זהה עדיף שתיקנה מהארץ כך תוכל להיתרשם מימנה ,וכך תוכל להיות בטוח שאתה לא מקבל מוצר תקול .
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר שים לב שכתוב 21/ 28 ימי עסקים עדיין אין אותה במלאי לאף אחד... הם פשוט עושים הזמנה מהירה מחו"ל... כבר בדקתי את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.