פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר לפי חדשות ערוץ 2, עד סוף השנה הוא ישווק בארץ.האם נראה מכשיר ב1000 ש"ח עם תוכנית התחייבות?מי? מה? מתי? קישור? ;D לפני שלחצתי "הגב" בכלל חשבתי שכתוב "עד סוף השבוע" ;D
פורסם 2009 ביוני 916 שנים סליחה, חדשות ערוץ 10הכתבה עדיין לא היתה, רק דיברו על זה לפני הפרסומות האחרונות.[br]פורסם בתאריך: 9.06.2009 בשעה 20:14:41לא אמרו כלום...
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר הרגע דיברו בערוץ 2, לא אמרו משהו חדש, רק שIDIGITAL רוצים להביא עד סוף השנה, הקלטתי את זה, אז אם מישהו ארצה אני יעלה ליוטוב.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים בערוץ 10 אמרו שהוא יהיה בארץ עוד כמה חודשים באופן רשמי לא אמרו איזה רשת או דרך מי
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר בערוץ 2 אמרו "היבואנית מבטיחה שזה יקרה עד סוף 2009" ואז מראים את "רון קלדס, סמנכ"ל טכונולוגיות בIDIGITAL" והוא דיבר על זה שהמכשיר כבר כולל עברית.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים זה גם משהו, לפחות יהיה אפשר לקנות אותו simfree בארץ דרך חנות ולא דרך המעכרים שקיימים כיוםוגם המעכרים של הפריצות והעברית למיניהם ייעלמו
פורסם 2009 ביוני 916 שנים רק שיעלה סביר, אומניה HD כבר היום עולה 3790, כל מחיר מעל זה יעשה לא טוב לאייפון.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים השאלה כמה אפליקציות למסך מגע יהיו לו, האם הן נגישות בצורה נוחה כמו הappstore (חשבתי שה ovi של נוקיה זה רק לנוקיה ) והאם באמת הממשק שלו יצליח לחדש...
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מישהו מוכן להסביר לי איך מדינות כמו - קמרון,אינדונזיה,ניגריה וכו' מקבלות אייפון וישראל (שהיא הרבה יותר מתקדמת) לא?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים יש את הWWDC של אתמול באתר של אפל בSTREAMING.בPC בQUICKTIME זה עובד מחורבן והוידאו לא רציץ בכלל.בPC בVLC זה עובד מעולה עד 2:01 נתקע שם מתחיל מהתחלה נתקע שוב ב2:01 מתחיל מהתחלה וחוזר חלילה.בIPOD TOUCH בQUICKTIME זה עובד מעולה 100%(והוא עוד מחובר אלחוטית) רק שאני רוצה לראות את זה במחשב.מה עושים?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר אני יעלה, אם לא יהיו בעיות טכניות (עם לעלות ליוטיוב בפורמט שזה נמצא עכשיו) זה יהיה זמין מחר בבוקר, זה קטע קצר של שתי דקות וקצת, אני פשוט צריך את הUPLOAD לדברים אחרים ואני לא יכול לעלות עכשיו.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים קטע קצר של שתי דקות? אני מדבר על כל הWWDC שיש באתר של אפל שזה שעתיים ו6 דקות
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מישהו מוכן להסביר לי איך מדינות כמו - קמרון,אינדונזיה,ניגריה וכו' מקבלות אייפון וישראל (שהיא הרבה יותר מתקדמת) לא?לא ממש מתים עלינו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.