עבור לתוכן

הכנס התחיל - WWDC - הכרזה על האיפון החדש.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפי חדשות ערוץ 2, עד סוף השנה הוא ישווק בארץ.

האם נראה מכשיר ב1000 ש"ח עם תוכנית התחייבות?

מי? מה? מתי? קישור? ;D

לפני שלחצתי "הגב" בכלל חשבתי שכתוב "עד סוף השבוע" ;D

• תגובות 135
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סליחה, חדשות ערוץ 10

הכתבה עדיין לא היתה, רק דיברו על זה לפני הפרסומות האחרונות.[br]פורסם בתאריך: 9.06.2009 בשעה 20:14:41

לא אמרו כלום...
פורסם
  • מחבר

הרגע דיברו בערוץ 2, לא אמרו משהו חדש, רק שIDIGITAL רוצים להביא עד סוף השנה, הקלטתי את זה, אז אם מישהו ארצה אני יעלה ליוטוב.

פורסם

בערוץ 10 אמרו שהוא יהיה בארץ עוד כמה חודשים באופן רשמי

לא אמרו איזה רשת או דרך מי :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בערוץ 2 אמרו "היבואנית מבטיחה שזה יקרה עד סוף 2009" ואז מראים את "רון קלדס, סמנכ"ל טכונולוגיות בIDIGITAL" והוא דיבר על זה שהמכשיר כבר כולל עברית.

פורסם

זה גם משהו, לפחות יהיה אפשר לקנות אותו simfree בארץ דרך חנות ולא דרך המעכרים שקיימים כיום

וגם המעכרים של הפריצות והעברית למיניהם ייעלמו

פורסם

רק שיעלה סביר, אומניה HD כבר היום עולה 3790, כל מחיר מעל זה יעשה לא טוב לאייפון.

פורסם

השאלה כמה אפליקציות למסך מגע יהיו לו,

האם הן נגישות בצורה נוחה כמו הappstore (חשבתי שה ovi של נוקיה זה רק לנוקיה :)) והאם באמת הממשק שלו יצליח לחדש...

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי איך מדינות כמו - קמרון,אינדונזיה,ניגריה וכו' מקבלות אייפון וישראל (שהיא הרבה יותר מתקדמת) לא?

פורסם

יש את הWWDC של אתמול באתר של אפל בSTREAMING.

בPC בQUICKTIME זה עובד מחורבן והוידאו לא רציץ בכלל.

בPC בVLC זה עובד מעולה עד 2:01 נתקע שם מתחיל מהתחלה נתקע שוב ב2:01 מתחיל מהתחלה וחוזר חלילה.

בIPOD TOUCH בQUICKTIME זה עובד מעולה 100%(והוא עוד מחובר אלחוטית) רק שאני רוצה לראות את זה במחשב.

מה עושים?

פורסם
  • מחבר

עובד אצלי טוב על הקויק טיים.

פורסם

גם אצלי

NOSH יש מצב תמעלה תקטע?

שם לינק בקשה

אה ו אייפון בסוף השנה , חלום

פורסם
  • מחבר

אני יעלה, אם לא יהיו בעיות טכניות (עם לעלות ליוטיוב בפורמט שזה נמצא עכשיו) זה יהיה זמין מחר בבוקר, זה קטע קצר של שתי דקות וקצת, אני פשוט צריך את הUPLOAD לדברים אחרים ואני לא יכול לעלות עכשיו.

פורסם

קטע קצר של שתי דקות? אני מדבר על כל הWWDC שיש באתר של אפל שזה שעתיים ו6 דקות

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי איך מדינות כמו - קמרון,אינדונזיה,ניגריה וכו' מקבלות אייפון וישראל (שהיא הרבה יותר מתקדמת) לא?

לא ממש מתים עלינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים