פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר למה שלא יצאו? הרי תוכל להוריד OS3 לאיפון שלך והם יריצו אותה מערכת הפעלה = הם יריצו אותם משחקים ואפליקציות.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים לא כל כך בטוח.. כי הרי כל החומרה תהיה יותר טובה.. אז הם בטוח יוציאו משחקים שלא יתאימו לאייפון שלי..
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר אני בספק רב.בכל מקרה, סוף סוף התחילו לדבר על האיפון בכנס, כרגע על התוכנה.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר הם היו יכולים לעשות משהו שיהיה מובנה באיטונס ופשוט להשיק גרסא חדשה של איטונס (8.3 למשל) ואתה תשלוט לפי שיוך איפון לApple ID/iTunes Store. או לחלופין לתת להירשם לחשבון חינמי של MobileMe עם אפשרויות מוגבלות ופשוטות.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים אני התכוונתי שברגע שאתה עושה לו remote wipe הוא כבר לא משוייך לשום חשבון mobile me
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר נו ומה ההבדל אם אני ישייך אותו לחשבון iTunes Store, אעשה לו remote wipe ואז הוא לא יהיה משוייך לשום חשבון איטונס סטור.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים נו ומה ההבדל אם אני ישייך אותו לחשבון iTunes Store, אעשה לו remote wipe ואז הוא לא יהיה משוייך לשום חשבון איטונס סטור. לא הבנתי על מה אתה מדבר או שאתה לא הבנת על מה אני מדבר
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר שהם מקנים את השימוש בשירות "Where is my iPhone?" בשירות אחר, MobileMe שהוא בתשלום שנתי.ואז אמרת שאני לא יוכל לעקוב אחריו בMobileMe במידה והוא נגנב, אז אמרתי שאפל ישייכו אותו לMobileMe הם היו יכולים לשייך לחשבון iTunes Store שהוא חינמי ואז אני יעקוב אחריו דרך האיטונס (כמובן שהם יצטרכו להוציא גרסאת איטונס חדשה).
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר וגם למחוק את כל הנתונים מהאיפון, אבל אתה תצטרך לשלם $99 לשנה על חשבון MobileMe.OS 3 היא שדרוג חינם לבעלי איפון, וכרגיל $9.95 לבעלי איפוד טאצ', OS3 תהיה זמינה להורדה ב17 ליוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.