עבור לתוכן

הכנס התחיל - WWDC - הכרזה על האיפון החדש.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה שלא יצאו? הרי תוכל להוריד OS3 לאיפון שלך והם יריצו אותה מערכת הפעלה = הם יריצו אותם משחקים ואפליקציות.

• תגובות 135
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא כל כך בטוח.. כי הרי כל החומרה תהיה יותר טובה.. אז הם בטוח יוציאו משחקים שלא יתאימו לאייפון שלי..

פורסם
  • מחבר

אני בספק רב.

בכל מקרה, סוף סוף התחילו לדבר על האיפון בכנס, כרגע על התוכנה.

פורסם

עכשיו אפשר גם לעקוב אחרי האישה :P

אוי לא, היא שוב בקניון... :-\

פורסם
  • מחבר

:-*

גם זה נחמד:

wwdc-2009-keynote-1420-rm-eng.jpg

אבל ככל הנראה זה דורש חשבון ME שהוא בתשלום שנתי.

פורסם

אבל אז לא תוכל לעקוב אחריו דרך mobile me במידה ונגנב או אבד :nixweiss:

פורסם

וואוי זה מגניב...

מתי יהיה אפשר לעדכן?

פורסם
  • מחבר

הם היו יכולים לעשות משהו שיהיה מובנה באיטונס ופשוט להשיק גרסא חדשה של איטונס (8.3 למשל) ואתה תשלוט לפי שיוך איפון לApple ID/iTunes Store. או לחלופין לתת להירשם לחשבון חינמי של MobileMe עם אפשרויות מוגבלות ופשוטות.

פורסם

אני התכוונתי שברגע שאתה עושה לו remote wipe הוא כבר לא משוייך לשום חשבון mobile me

פורסם
  • מחבר

נו ומה ההבדל אם אני ישייך אותו לחשבון iTunes Store, אעשה לו remote wipe ואז הוא לא יהיה משוייך לשום חשבון איטונס סטור.

פורסם

יש לי הרגשה לא טובה שלא יוכרז שום על שום אייפון בזמן הקרוב. :nixweiss:

פורסם

נו ומה ההבדל אם אני ישייך אותו לחשבון iTunes Store, אעשה לו remote wipe ואז הוא לא יהיה משוייך לשום חשבון איטונס סטור.

לא הבנתי על מה אתה מדבר או שאתה לא הבנת על מה אני מדבר :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

שהם מקנים את השימוש בשירות "Where is my iPhone?" בשירות אחר, MobileMe שהוא בתשלום שנתי.

ואז אמרת שאני לא יוכל לעקוב אחריו בMobileMe במידה והוא נגנב, אז אמרתי שאפל ישייכו אותו לMobileMe הם היו יכולים לשייך לחשבון iTunes Store שהוא חינמי ואז אני יעקוב אחריו דרך האיטונס (כמובן שהם יצטרכו להוציא גרסאת איטונס חדשה).

פורסם

התוכנה מאפשרת נעילה מרחוק +שימוש בצופר

פורסם
  • מחבר

וגם למחוק את כל הנתונים מהאיפון, אבל אתה תצטרך לשלם $99 לשנה על חשבון MobileMe.

OS 3 היא שדרוג חינם לבעלי איפון, וכרגיל $9.95 לבעלי איפוד טאצ', OS3 תהיה זמינה להורדה ב17 ליוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים