פורסם 2009 ביוני 816 שנים ר משהו כמו שבוע אני מתעסק עם ה OC הזה מיצב אותו כמה שאפשר ואני צריך חוות דעת על המתחים עם הם בסדר או שלנסות להוריד עוד קצת הינה תוצאות של בדיקה של 8 שעות ב OCCT טמפרטורות : במצב מנוחה בסביבות ה 33 והטמפרטורה המקסימלית כמו שאתם יכולים לראות בגרפים 62 VCORE : CPUZ: ועכשיו לשאלה הכי חשובה הינה תמונה של ההגדרות המתחים בביוס המתחים בסדר או שיש מה לשפר ? וסתם לסוף בשביל הכיף תוצאות מ 3DMark06: לא ניראה לי שבנתים אני הולך להמשיך בנתים זה מספיק למרות שאני יכול לתת עוד קצת ולהגיע ל 500 FSB אבל בנתים לדעתי זה בסדר אשמח לתגובות ובמיוחד חוות דעת על המתחים ! תודה |כן|
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר רשמתי מה הטמפרטורות "במצב מנוחה בסביבות ה 33 והטמפרטורה המקסימלית כמו שאתם יכולים לראות בגרפים 62"וגם אתם יכולים לראות בגרפים של הבדיקת יציבות לוח EP45UD3Rקירור מורגן 2
פורסם 2009 ביוני 816 שנים רשמתי מה הטמפרטורות "במצב מנוחה בסביבות ה 33 והטמפרטורה המקסימלית כמו שאתם יכולים לראות בגרפים 62"וגם אתם יכולים לראות בגרפים של הבדיקת יציבות לוח EP45UD3Rקירור מורגן 2 חחחחחח מורגן 2...תוצאה טובה גבררהמשך כך!
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר תוצאה סוסה המעבד קר עדיין תעשה 500FSB לעע ניראה לי לבנתים מספיק נמעס לי כבר להתעסק עם הבדיקות יציבות האלה
פורסם 2009 ביוני 816 שנים המתחים שלך מפתיעים..אחלה תוצאה..כמו כן לתוצאות של 3DMARK או SUPER PI (אם כבר OC) ;D יש סטיקי..
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר המתחים שלך מפתיעים..אחלה תוצאה.. כמו כן לתוצאות של 3DMARK או SUPER PI (אם כבר OC) ;D יש סטיקי.. מה זאת אומרת מפתעים ? זה טוב או לא ? בקשר לאשכול בסטקי אני יקרא אותו ויפרסם שם את התוצאה שלי
פורסם 2009 ביוני 816 שנים אחלה OC!תעשה בדיקת יציבות עם prime95 OCCT לא מאמץ מספיק את המעבד. מניסיון, OCCT יכול להיות לך יציב, אבל במשחקים כמו FC2 או CRYSIS אחרי שעתיים משחק בערך המחשב יכול לקרוס.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים יפה מאד אחלה תוצאהרק הבעיה שאתה בודק בOCCT ..תבדוק בIntel Burn Test ותפרסם פה תוצאות
פורסם 2009 ביוני 916 שנים חחחחחח מורגן 2...מורגן פרימן מקרר טוב ;Dאבל עדיין תוצאת הטמפ' במנוחה קצת לא הגיונית(איזה חום בחוץ)33 מעלות בקיץ במנוחה קצת לא הגיוני כלל.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים יפה מאד אחלה תוצאהרק הבעיה שאתה בודק בOCCT ..תבדוק בIntel Burn Test ותפרסם פה תוצאותב OCCT יש לך את מבחן ה LINPACK שמבוסס על המבחן של אינטל שצוין כאן.אל תבהל מהטמפרטורה הגבוהה שתקבל במבחן הזה - הוא מאמץ את המעבד עד הסוף.שעה של המבחן הזה אמורה להעיד על יציבות אמיתית.בהצלחה
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים לעע ניראה לי לבנתים מספיק נמעס לי כבר להתעסק עם הבדיקות יציבות האלה אתה יכול לעלות עוד, אני הגעתי ל- 4.25GHz (עם Q9550 C1, הפוטנציאל של ה- E0 שלך גדול יותר), והטמפ' היתה סבירה, רק המתח היה גבוה לטעמי. מורגן פרימן מקרר טוב ;D אבל עדיין תוצאת הטמפ' במנוחה קצת לא הגיונית(איזה חום בחוץ) 33 מעלות בקיץ במנוחה קצת לא הגיוני כלל. הגיוני אם הטמפ' בחדר כ- 26 מעלות (מזגן, חדר קריר). ב OCCT יש לך את מבחן ה LINPACK שמבוסס על המבחן של אינטל שצוין כאן. אל תבהל מהטמפרטורה הגבוהה שתקבל במבחן הזה - הוא מאמץ את המעבד עד הסוף. שעה של המבחן הזה אמורה להעיד על יציבות אמיתית. בהצלחה בדיקה ב- OCCT וב- Prime95 כחצי יממה, בהחלט מספיקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.