פורסם 2009 ביוני 816 שנים שלוםאני רוצה לעשות OC,אבל אני חושש שבגלל טעות אחת קטנה כל המחשב ישרף ולא יהיה לי מחשבאיך מתחילים בתהליך?יש לי מעבד QX9770,ככה שלעשות לו OC אין בעייה,אבל צריך לברר כל מיני דברים לפני זה?צריך קירור טוב בשביל OC?
פורסם 2009 ביוני 816 שנים אתה יכול להתחיל בלקרוא את המדריך בסטיקי כדי לקבל מושגים. תבדוק מה הטמפרטורות במנוחה\מאמץ ותעדכן! אם משהו לא יהיה מובן -תשאל
פורסם 2009 ביוני 816 שנים תשתמש ב-RealTemp/CoreTemp כדי לנטר את הטמפ'.את הליבות תאמץ בעזרת OCCT.לגבי הקירור, בהחלט יש צורך בקירור ייעודי, על אחת כמה וכמה כשמדובר במעבד שלך.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר אז זהו שאין לי קירור ממש טוב,יש לי איזשהו קירור דיפולטי שמגיע עם המחשב.האם זה פוסל אותי מלעשות OC?
פורסם 2009 ביוני 816 שנים אז זהו שאין לי קירור ממש טוב,יש לי איזשהו קירור דיפולטי שמגיע עם המחשב.האם זה פוסל אותי מלעשות OC?זה לא פוסל אבל זה די מגביל, אל תצפה להגיע גבוה.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים עם המעבד שלך זה כבר די פוסל..שכן הוא יהיה קשה להביא אותו לתדר גבוה בטמפ' נורמלית..אם אתה מעוניין להיכנס לOC..אתה צריך לרכוש קירור..כמו כן מה שאר המפרט ? לוח אם וכו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.