עבור לתוכן

תחנת עגינה ל E6400

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש תחנת עגינה ל E6400, אין לי מושג מה מחירים ואין לי שום בעיה להזמין מחו"ל

כמה העניין אמור לעלות?

איפה יהיה יותר זול לקנות את זה?

תודה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

אני כל הזמן מתבלבל... ה E-PORT זאת התחנה עם 2 USB?

אז מה שם התחנת עדינה עם 4 USB?

פורסם

זו תחנת העגינה עם 5 USB מתוכם 4 רגילים ואחד משולב עם eSATA

פורסם
  • מחבר

מגניב, תודה

באיביי אפשר לקנות אותה ב 120 דולר כולל משלוח וספק כוח.

שזה אומר כ 550 ש"ח כולל מיסים...

בשאלה אם 150 ש"ח חיסכון שווים אובדן אחריות והמתנה...

תיקון - לא מצאתי באיביי שום דבר שווה, אני אחכה יום יומיים לראות אם מישהו מעלה מכירה שווה שם... אם לא אני קונה בארץ

יש לי למישהו מושג איפה אפשר לקנות את ה E-FLAT?

פורסם

הדברים האלה בד"כ לא מתקלקלים. או שזה DOA או שזה כנראה יעבוד כמה שנים טובות. אז לא הייתי יותר מידי דואג לאחריות, מה גם שיש מצב ש-DELL ישראל יכסו את זה בכל מקרה. ההמתנה והצורך לשחרר את זה ממכס זה החלק היותר מעצבן בהזמנה של הדבר הזה מחו"ל. וכמובן הסיכוי הקטן שזה יגיע DOA ותצטרך לשלוח את זה חזרה למוכר ולנהל איתו דיונים עד שיזכה/יחליף לך.

בזמני, כשרציתי לקנות תחנת עגינה ל-T60 שלי, מצאתי איזו חנות שמכרה אותה ממש בזול יחסית לאחרות, קניתי, יצאתי בהרגשה ש"איזו עסקה טובה עשיתי", יומיים אח"כ מישהו פרסם מודעה ביד-2 בחצי מחיר. איך התבאסתי. ;D ושתבין, במהלך כמה השבועות הקודמים לאירוע עשיתי סקאוטינג ביד-2 ולאף אחד לא היה את ה-advanced minidock שחיפשתי.

אבל ה-E היא סדרה חדשה, אז כנראה לא יהיו יותר מידי אנשים שרוצים למכור את ה-E-Port :silly:שלהם.

פורסם
  • מחבר

ממש מדכא המחיר של העניין הזה... במיוחד כשחושבים על עלות החלקים והיצור האפסית של העניין...

באיזה חנות מצאת את התחנה בזול? (אולי יהיה להם E-PORT בזול :P)

פורסם

תרשה לי לחלוק עליך לגבי "עלות החלקים והייצור האפסית של העניין". זה לא איזה דונגל USB מטומטם. יש המון עבודת הנדסה שמושקעת כדי לגרום לכל החיבורים לעבוד כמו שצריך, ברוחב פס מספיק והשהיה נמוכה. שלא נדבר על הנדסת החומרים עצמם.

החנות שקניתי ממנה מוכרת רק ציוד של IBM-לנובו, אז לא רלוונטית עבורך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע בוודאות שעל תחנות עגינה של חברה מסויימת הרווח (של היצרן) הוא מעל 500%

פורסם

אני יודע בוודאות שעל תחנות עגינה של חברה מסויימת הרווח (של היצרן) הוא מעל 500%

אשמח לשמוע באיזו תחנת עגינה מדובר.

גם לאינטל יש רווח של איזה 1000% על המעבדים, אז מה? אבל זה כבר סטייה מהנושא...

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להגיד עד מאי 2010...

אח"כ כבר אי אפשר יהיה לתבוע אותי :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים