פורסם 2009 ביוני 816 שנים אהלן,אני מעוניין לרכוש תחנת עגינה ל E6400, אין לי מושג מה מחירים ואין לי שום בעיה להזמין מחו"לכמה העניין אמור לעלות? איפה יהיה יותר זול לקנות את זה?תודה על העזרה!
פורסם 2009 ביוני 816 שנים ה-E-Port אמור להתאים לך.http://accessories.us.dell.com/sna/e-port-replicator-latitude/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=430-3113מתחיל מ-700 שקלים בערך ב-ZAP.http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-PCLapTopAccessories&DB252713=253791&keyword=E-Portב-DELL Outlet אפשר למצוא דילים טובים עליו, אולי גם ב-eBay.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר אני כל הזמן מתבלבל... ה E-PORT זאת התחנה עם 2 USB?אז מה שם התחנת עדינה עם 4 USB?
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר מגניב, תודהבאיביי אפשר לקנות אותה ב 120 דולר כולל משלוח וספק כוח.שזה אומר כ 550 ש"ח כולל מיסים...בשאלה אם 150 ש"ח חיסכון שווים אובדן אחריות והמתנה...תיקון - לא מצאתי באיביי שום דבר שווה, אני אחכה יום יומיים לראות אם מישהו מעלה מכירה שווה שם... אם לא אני קונה בארץיש לי למישהו מושג איפה אפשר לקנות את ה E-FLAT?
פורסם 2009 ביוני 816 שנים הדברים האלה בד"כ לא מתקלקלים. או שזה DOA או שזה כנראה יעבוד כמה שנים טובות. אז לא הייתי יותר מידי דואג לאחריות, מה גם שיש מצב ש-DELL ישראל יכסו את זה בכל מקרה. ההמתנה והצורך לשחרר את זה ממכס זה החלק היותר מעצבן בהזמנה של הדבר הזה מחו"ל. וכמובן הסיכוי הקטן שזה יגיע DOA ותצטרך לשלוח את זה חזרה למוכר ולנהל איתו דיונים עד שיזכה/יחליף לך. בזמני, כשרציתי לקנות תחנת עגינה ל-T60 שלי, מצאתי איזו חנות שמכרה אותה ממש בזול יחסית לאחרות, קניתי, יצאתי בהרגשה ש"איזו עסקה טובה עשיתי", יומיים אח"כ מישהו פרסם מודעה ביד-2 בחצי מחיר. איך התבאסתי. ;D ושתבין, במהלך כמה השבועות הקודמים לאירוע עשיתי סקאוטינג ביד-2 ולאף אחד לא היה את ה-advanced minidock שחיפשתי. אבל ה-E היא סדרה חדשה, אז כנראה לא יהיו יותר מידי אנשים שרוצים למכור את ה-E-Port שלהם.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר ממש מדכא המחיר של העניין הזה... במיוחד כשחושבים על עלות החלקים והיצור האפסית של העניין... באיזה חנות מצאת את התחנה בזול? (אולי יהיה להם E-PORT בזול )
פורסם 2009 ביוני 816 שנים תרשה לי לחלוק עליך לגבי "עלות החלקים והייצור האפסית של העניין". זה לא איזה דונגל USB מטומטם. יש המון עבודת הנדסה שמושקעת כדי לגרום לכל החיבורים לעבוד כמו שצריך, ברוחב פס מספיק והשהיה נמוכה. שלא נדבר על הנדסת החומרים עצמם.החנות שקניתי ממנה מוכרת רק ציוד של IBM-לנובו, אז לא רלוונטית עבורך.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר אני יודע בוודאות שעל תחנות עגינה של חברה מסויימת הרווח (של היצרן) הוא מעל 500%
פורסם 2009 ביוני 816 שנים אני יודע בוודאות שעל תחנות עגינה של חברה מסויימת הרווח (של היצרן) הוא מעל 500%אשמח לשמוע באיזו תחנת עגינה מדובר.גם לאינטל יש רווח של איזה 1000% על המעבדים, אז מה? אבל זה כבר סטייה מהנושא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.