פורסם 2009 ביוני 816 שנים שלום.אני כרגע מתכנן מחשב למוזיקה בלבד.כלומר לבצע הפרדה כולל של המחשב הראשי שהוא כרגע להכל (עבודה סרטים מוזיקה אינטרנט בלבלבלה.)אני רוצה לדעת איזה כרטיס עדיף מהסדרה שציינתי בכותרת.חשוב לציין שעבודה שקטה הכרחית מאד.אז אני לא נעול על הדגמים האלה.ראיתי ששני התת סדרות טובות לסרטים גם סיומת 50 וגם סיומת 70.אבל יש הבדלים עלויות.הרעיון שלי הוא לשלוט במחשב הזה דרך הרשת ולא דרך חיבור ישיר.תודה מראש.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים אם אתה לא הולך לשחק במחשב הזה והוא ישמש רק ב HTPC אז אין צורך ביותר מ HD4350 או HD4550http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7340http://skypc.co.il/pl_product~AX4350512MD2-S~8~0.htmhttp://skypc.co.il/pl_product~S455512D3H~8~0.htmאם אתה רוצה HD4650 אזhttp://skypc.co.il/pl_product~AX4650512MD2-S~8~0.htm
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר תודה על התגובותההנחה שלי שרק סדרת 4870\90 היא למשחקים ואילו הנמוכות יותר הן למחשבי מדיה.אם ה4350 הוא פסיבי הוא מתאים לי מאד.מצאתי כרטיס 4550 של ספיר באותו תקציב וגם פרופיל נמוך ניראה שאני אלך עליו.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים דעתנו ש-KSP צריכים להשקיע יותר באתר שלהם,הלינק שנתת אינו תקין. בתחתית המוצר יש לינק אליו, אי אפשר להעתיק את הכתובת.(כל כך שנות ה-90)עריכה: תתחדש על ה-ספיר, הוא מעולה.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר אני מתנצל על הלינק.שכחתי להוריד אותו אני אכניס פה לינק ישיר לאתר של ספיר לעמוד הכרטיס.אגב מישהו מוכן להסביר לך מה זה 512 מגה ובסוגריים 1 גיגה (1G Hyper Memory) שזה לא יבוא לי על חשבון הראם כי זה מעצבן אותי בטירוף אני לא מעוניין בפונקציה הזו.http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=188הנה עמוד הכרטיס
פורסם 2009 ביוני 916 שנים ה-HM אכן בא על חשבון זכרון הראם, וזו אכן פונקציה מיותרת.זה בסה"כ גימיק שיווקי, אין מה להתעצבן.הכרטיס הנ"ל גם לא מנצל 512 מגה, אפילו 256 יעשה את העבודה.עריכה: אם אתה סגור על הכרטיס הנ"ל, האופציה הזו ניתנת לביטול.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר קראתי על זה עכשיו בויקיפדיה וזה אכן יכול לקחת משאבים מהזיכרון של המחשב.השאלה שלי האם זה עצמאי או מבוקר.כלומר האם אני יכול לנטרל את זה או לא. כי מבחינתי הכרטיס מסך ממש שולי ויותר חשוב לי המערכת הפעלה.אם ללוח אם היה כרטיס מובנה בכלל לא הייתי קונה את הכרטיס הזה.אז הזיכרון ראם חשוב לי לתפעול החלונות שגם ככה הוא יהיה נמוך (1 גיגה ) עריכה : אם זה ניתן לביטול מבחינתי הוא מושלם. קראתי עליו באתר של ספיר והוא בדיוק מה שאני מחפש - שקט צריכת מתח נמוכה פחות חום בדיוק הכרטיס למחשב שאני מתכנן.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים כשזכרון ראם כל כך זול, אני לא רואה סיבה "לסבול" 1GB,אבל זה כמובן, נתון לשיקולך.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר זול זה יחסי..שאני מבסס HTPC על DDR שהולך ונעלם כל מגה חשוב.המחשב המתוכנן הולך להבנות על חלקים קיימים ולא להרכש בחנות.כוננים קשיחים זה לא בעיה אבל הבסיס בעייתי מעבד 939 או XP זיכרון DDR ולוח KN8 SLI או סוקט A של אסוס A7A
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.