פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר איך אני יודע על כמה מחלק זיכרונות אני נמצא אם יש איזושהי תוכנה שיכולה להראות לי את זהלגבי מתחים העלתי את ה NB עד ל1.4ואילו את המעבד עד ל1.25אינני יודע אם אתה רוצה שאני יעלה את שניהם ביחד או כל אחד לחוד לא רוצה להיות חוצפן אבל אם הייתי יכול להיתקשר אלייך ותוכל להדריך אותי מהר יותר אם זה אפשרי כמובןמצאתי מישהו בגוגל עם בעיה דומה לשלי http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-246352_11_0.html
פורסם 2009 ביוני 916 שנים ארז לא חסר מקרים כמו שלך..יש לא מעט לוחות אם שיש להם בעיות שמירה..שנפתרות על ידי עדכון או שינוי פרמטרים..אתה צריך להבין שאין לנו דרך להסביר לך תעשה 1,2,3 והבעיה תיפתר..כמו שציינתי בדוק אם יש עדכון ביוס..ונסה לעדכן..אם לא תשנה מתחים והגדרות שונות ותראה אם שומר..אם לעלות גם את המתח הזה או גם את השני..זה כבר עניין של משחק..עם על כל שינוי אתה תגיב כאן..זה לא יגמר..תן למעבד עוד מתח..נסה לשחק ולראות אם הביוס שומר..ומחלק אתה יכול לראות בביוס או בCPU-Z בלשונית הMEMORY..
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר הביוס שומר כל מה שאני משנהשיניתי מתח CPU VOLTAGE עד ל 1.45 וזה שמר שיניתי כל מיני דרים בביוס וזה שמר הוא לא מצליח לעשות POST {אני חושב שקוראים לזה כך} כשאני מעלה מעל FSB1199 ואת התדר הזה הוא שומר ואני עובד איתוהוא שומר את המכפלה כשהורדתי אותה ל 8 כל שינוי שעשיתי הוא שמרמלבד הרגע שבו אני עובר את ה 1199
פורסם 2009 ביוני 916 שנים זה מובן..בגלל זה אנחנו מציעים לך לשנות פרמטרים אחרים..ואז לשנות את הFSB..כמו כן ניסת לשנות אותו לערכים שונים כל הזמן ?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר כןאולי כדאי שאני יתחיל את כול ה OC מההתחלה בהדרכה שלכם ?אולי אני לא עושה אותו נכון או לא בדרך הנכונהיש שם בביוס כל כך הרבה אופצית שאת רובם אני לא מבין יכול להיות שבחרתי באיזה שהיא אופציה שלא נותנת לעלות מעל ה 1199כמו כן יכול להיות שבגלל שיש לי שני זוגות של זיכרונות לא תואמים -2X2GB + 1GB X2 שניהם חברות שונות עם מהירויות שונות 900-800לא יודע אם יש קשר אבל כדאי שתדעו על כל מקרה אני יוציא זוג של 1GB X2 וינסה.כמו כן יש איז שהיא אופציה בביוס שהפרמטרים בו כךQX6700QX6800QX6900AUTOCRAZYאין לי מושג מה עושה כל אחד מהם אגב איך אני עושה תצלום מהביוס [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 916 שנים האפשרויות עם שמות המעבדים זה מקביל לOC אוטומטי..אבל תבצע את זה..ואם הזיכרון שלך שונה..אז תגדיר מתח ידני ותיזמונים ראשיים ידני..כמו כן 1.25V למעבד שלך זה מעט מדי..ולפי התמונה מחלק לזיכרון לא הורדת..בדוק את זה..ותמונות מהביוס זה רק עם מצלמה..אבל אין צורך לעלות תמונות אנחנו יודעים איזה אופציות ומה הולך שם..רק שאתה צריך ללמוד את זה..ולכן מומלץ לעיין בביקורות ובחוברת של לוח האם..
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר איפה ראית שאני על 1.25 מהתמונה שהעלתי לפה אני רואה 1.008ואיך קוראים לשורה הזו בביוס שבה אני מעלה את המתח למעבד
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים 1.00V זה שהמעבד במנוחה..תבצע בדיקת מאמץ ותראה לאן הוא מגיע..ומתח למעבד נקרא CPU VOLTAGE..אם אתה לא יודע את מושגי הבסיס האלו..אני מציע לך לא לגעת בכלום..עד שתקרא/תעיין בסטיקי/פורום..כמו כן תעיין בחוברת של הלוח אם שלך..שכן זה די הבסיס..ואם לא תדע את זה יהיה לנו קשה לתקשר...
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר המתח למעבד נמצא על אוטומט ותראו כמה מתח הוא מקבל זה בזמן מאמץ[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר הגדרתי מתח ידני יש שינוי במתח אבל אין שינוי בזה שהוא לא עושה פוסט מעל 1199 ויש גם שאלה על הדרךמה זה LDT FREQUENCY אצלי בביוס זה X5 אני עוד מעט יעלה תמונות מהביוס שלי וככה אני חושב אתם תוכלו לכוון אותי יותר
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר והנה התמונות[br]פורסם בתאריך: 12.06.2009 בשעה 15:41:53עוד תמונות-יש שני תמונות שמדברות על המתחבתמונה מספר 1 יש 2 אופציות בכו לכול שורה אחת זה הוולט עצמו והשני זה IGNORE מה אתם אומרים איפה לשנות taotao בתמונה 5 שם אני שיניתי את המתח האם זה בסדר או שעלי לשנות גם בתמונה 1[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים בהגדרות של המתח אתה צריך לעלות את הCPU VOLTGA זה המתח של המעבד..VTT זה המתח של הFSB..PLL גם עקרוני..והNB..את מכפלת הLDT תוריד לX4..ותראה מה קורה..כמו כן בטל את אופצית הSPREAD SPECTRUM של המעבד..
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר העלתי מתח למעבד אותו הדבר שיניתי ל 4 אותו הדבר אני ינסה עוד כמה אופציותאבל לפני שאני מנסה אולי תוכל להיות יותר מפורט לכמה להעלות כל דבר ומה זה בתמונה 1 אם תוכל להסביר לי אפשר לשנות שם ל IGNORE או המתח שמצוייין בתמונהמה זה ומה זה אומר זה יהיה נחמד אם תסביר לי כי אני מתחיל להרגיש קצת נודניק.שכחתי לציין שלפעמים שהמחשב נתקע כשאני מנסה כל מיני אוציות אז ה LCD POSTER מציג INIT8042אם אני ישנה רק את ה VTT ?בברכה ארז
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים ארז זה שאתה מעלה מתח לא אומר שזה מספיק..תעל עוד מתחים..למעבד את יכול לתת 1.35-1.45+-..PLL 1.5-1.75+-..VTT/FSB 1.45 וNB באזור ה1.45-1.55+-..כמובן שזה הטווחים +-..אתה יכול לשחק עם כל מתח ולראות מה המצב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.