פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מה יותר איכותי בהקלטות תכניות לדיסק הקשיח ובכלל ויזואלית בכבלים דיגיטליים? שניהם עולים לי 100 שח משומשים כל אחדמה עדיף... שמעתי ה98 ממש תותח.. אני מעוניין לשמוע דיעותתודה
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אתה ראית את האיכות ואת הממשק בכרטיס TV של ATI שאתה מדבר?!הכל עיניין של כיוונים בכרטים TV בגלל זה בטח הוא לא קולט אצלך תחנות (component)
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר ואיך שניהם לעומת VIVO של nvidia וממיר דיגיטלי באיכות הקלטה?אם זה משנה דגם הכרטיס במפרט שלי
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים נו, אם יש לך VIVOאל תטרח לקנות בכלל כרטיס טלביזיהפשוט תתקין דרייברים הכי חדשים ואת התוכנה של החברה (קודם תבדוק בוודאות שיש VIVO בכרטיס)ותחבר ממיר דיגיטאלי שאם אני לא טועה אמור ללכת לRCA...אז תחבר ותראה שהאיכות מעולהוההקלטות טובות יותר.
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים Hell no, the nVidia video-in belongs in the gutter, you won't get a smooth image no matter how much you try, when it comes to video-in only ATI.In any case the ATI TV Wonder should be very good and give a clean sharp capture.
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר Hell no, the nVidia video-in belongs in the gutter, you won't get a smooth image no matter how much you try, when it comes to video-in only ATI.In any case the ATI TV Wonder should be very good and give a clean sharp capture.לפי מה החלטת שvivo של nvidia לא טוב? בכל מקרה לא משנה.. העיקר שיהיה יותר טוב מFLYVIDEO 98 ?
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים I personally tried the ViVo on a couple of nVidia cards, the Video in is horrible.ATI TV Wonder should be very good, I only got to see it once shortly, go for it.
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים אני דווקא מרוצה מהVIVO בכרטיס נוווידיה שלי. אם אתה אומר שאתה קונה משומש לפי דעתי כדאי לך קודם לעשות בדיקת איכות אחד לאחד של מה שבחרת מול הכרטיס הנוכחי שלך כדי לראות שיש הבדלי איכות ממשיים ושווים קניה
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים It depends what resolution you work with the nVidia ViVo, at 640x480 it might appear to be smooth but when you put it on full screen or on higher resolutions you can notice the lack of sharpness and the fact the image is rather smudged.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר ה VIVO בכרטיסי אלבטרון מיוצר ע"י TEKCOM זה מה שרשום עליו, הם טובים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.