פורסם 2009 ביוני 716 שנים טוב למה ? ;D הוא מקרר טוב זה בטוח..ואפשר לבצע גם קצת OC..תתחדש..ותעדכן אותנו בתוצאות אם אתה מבצע OC..כמו כן מדדת את הטמפ' במנוחה/מאמץ ?
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר הייהוא מקרר 44 מעלות במנוחה ובערך 55 עד 66 במאמץ חזק לדוגמא בקריסיס או 3DMARK06.זה לפי HEVEREST, הכרטיס כבר בא מומהר מהחברה ל640 במקום 625 , אני לא יעשה עוד אובר קולקינג מספיק לי כך.(כרטיס MSI4850OC)האם יש תוכנה מדויקת יותר לבדיקת החום בזמן אמת ?רוני
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר הכוונה שלי היא תוכנה" שמקליטה" את החום בזמן הרצת מישחקים ,כמו גרף כזה בזמן אמת.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים OCCT "מקליטה" את הטמפרטורה בזמן מבחן המאמץ שלה לכרטיס המסך - בדר"כ בזמן משחקים הכרטיס מתחמם פחות מהמבחן של התכנה הזו...
פורסם 2009 ביוני 816 שנים פותח התרד GPU-Z הכי נוחה..היא מאפשרת רענן ברקע של הפרמטרים..ככה שתצא תראה מה הייתה הטמפ'..כמו כן אפשר ליצור קובץ לוג..תוכנה אחרת היא RIVA TUNER..שמציגה גרף על ציר זמן..ובדומה לGPU-Z..חשק ושתצא (כמובן שהגרף פתוח) אתה יכול לבדוק את הטמפ' שהייתה..
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר תודה לכםבדקתי עם הGPU-Z קובץ שהוא שמר ושם רואים בכל זמן נתון את הטמפרטורות , בדקתי במשחק כבד וראיתי שזה לא עבר את 60 מעלות במאמץ כך שהקירור של הכרטיס טוב.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר הייאני יבדוק את הטמפרטורות עם תוכנת 3DMARK06 וקריסיס על הגדרות גבוהות והעדכן אותכם בנתונים .רוני
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אני לא מבין.... הקירור שבא עם הכרטיס באמת מצויין. למה אתה רוצה להחליף אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.