עבור לתוכן

תגובה בקשר לפנדה

Featured Replies

פורסם

בעיקרון אם היו לי שעתיים אז הייתי כותב איזה "חוברת קטנה" על החנות .

מה שיש לי רק להגיד זה שאל תתפתו מהמחירים הנמוכים כי כשהבעיות מתחילות (וכאן לפי דעתי נמדד השירות של כל חנות) -אז אתם בבעיה!!

אני אותו בחור עם הכרטיס מסך שהגיע אלי שבור לפני כמה זמן והסיפור עדיין לא נסגר.

הם חצופים,יהירים,שקרנים וקשה לקבל מהם תגובה.

המינוס הגדול פה לפי דעתי הוא שהמנהלים "מתחבאים" מאחורי פקידות וככה עובר לפעמים שבוע שלם עד שהם מחזירים תגובה,אתם מבקשים לדבר עם המנהל אז "הוא בשיחה","בפגישה" ועל לחזור אליכם אין בכלל על מה לדבר.

בקשר לזה שכמה אנשים קיבלו פה "פיצוי" בדמות חלקים הרבה יותר טובים או כאלו ששווים יותר אז יש לי להגיד לכם רק דבר אחד זה מרוב הבילבול שקיים בחנות הזו.

הסיפור שלי עדיין לא נגמר וצילצלו אלי לפני כמה זמן להביא לי את החבילה שלי אבל הסתבר לזה ממש לא שלי ויותר מכך זה בכלל מחשב מורכב חדש,קומפלט ויקר.

אז עם הייתי "חרא" הייתי לוקח אותו ומחזיק אותם בביצים עד שיסימו איתי את הסיפור אבל מה לעשות והמחשב הזה שייך למישהו אחר שמאוד רוצה ומחכה לחבילה שלו כמו שאני מחכה הרבה זמן לשלי אז לא היה לי לב לעשות את זה למישהו אחר.

ויש עוד הרבה סיפורים על פאדיחות שעשו לי ועל זיכויים שהבטיחו לי ולא קיימו אפילו לאחר עשרות(כן,עשרות) של שיחות.

אז אני לא יודע מה איתכם אבל אני עם החנות הזו גמרתי.

גורלם נחרץ.

זמנם מוגבל.

פורסם

ממש מיותר,אם היית רואה כמה דיונים כאלה נפתחו...קלטנו את המסר,אין צורך כל ששבועיים לפתוח דיון חדש.

פורסם

זו דעתך, והבעת אותה.

מכיוון שקיימים עוד מיליון ת'רדים בנושא - הנושא ינעל על-מנת למנוע דיון מיותר שכולו מלא סיפורים אישיים מסמרי שיער של אנשים שחוו שירות רע אצל החנות הזו.

כמו כן, אתה מוזמן לקרוא את ההודעה הנ"ל:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=39689

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים