פורסם 2009 ביוני 716 שנים פירמטתי את המחשב, והתקנתי את הווינדוס מחדש, כשהתקנתי את הווינדוס , הווינדוס בא לי עם מדיה פלייר 11 מובנהאני רגיל למדיה פלייר 10, לא אוהב את ה11 הזה.נכנסתי להוספה והסרה ואין שם כלום על מדיה פלייר כי הוא בא מובנה,איך אני יכול להסיר את המדיה פלייר 11, אני משתגע מזה כבר...תודה רבה!!!
פורסם 2009 ביוני 716 שנים בהוספה הסרה יש לך שמה כרטיסית הוספה הסרת של רכיבי ווינדוס שמה אתה מוריד את ה V מהמדיה פלייר וזה מוחק לך אותו.אבל אני לא יודע אם אתה תוכל להתקין אח"כ מדיה פלייר 10 תנסה בהצלחה שיהיה לך...
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר עשיתי זה לא עוזר, זה בא מובנה עם הווינדוס...איך שהתקנתי את הווינדוס היה את מדיה פלייר 11.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים maormark, נא לא להקפיץ דיונים לפני שעברו 24 שעות.זאת אזהרה ראשונה ואחרונה ממני.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר ניסיתי לעשות את מה שהבאתם, ניסיתי לעשות הכל באמת..הוא לא מופיע בהוספה והסרה המדיה פלייר 11 הזה, רק אתמול התנקתי ווינדוס והוא בא לי כבר מובנה, הוא לא מופיע גם בעידכונים של הווינדוס, לא מופיע בשום מקום ההסרה שלוניסיתי למחוק את זה מregedit ועוד תוכנות שמוחקות את הreg, ניסיתי להתקין אחרי זה שוב את מדיה פלייר 11 מאתר של מיקרופוסטכדי שהוא יופיע לי בהוספה והסרה, (כי אחרי שהתקנתי את הווינדוס הוא לא היה מופיע בהוספה והסרה)מחקתי את המדיה פלייר 11 שוב, ואז הוא אומר לי שהוא חוזר לגירסה הקודמת, ואז שוב עוד פעם ניסיתי להתקין את 10 ולא נתןהוא תמיד מראה לי את השגיאה הזאתhttp://www.siz.co.il/my.php?i=azwh4mjxkzdy.jpgמישהו יודעעעע????תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.