פורסם 2009 ביוני 616 שנים או scythe mugen 2 או THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTERME (נטייה לראשון כיוון שהמחיר נמוך בכ-40 ש"ח),שניהם יעשו נפלאות למעבד שלך..תתחדש.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים המוגן,דרך אגב, אם עדיין לא קנית את המעבד... אל תקנה אותו!!! יקר ומיותר בטרוף... מה רע ב920 D0 שיכול לעשות בקלות 4GHZ ?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים המוגן, דרך אגב, אם עדיין לא קנית את המעבד... אל תקנה אותו!!! יקר ומיותר בטרוף... מה רע ב920 D0 שיכול לעשות בקלות 4GHZ ? מחזק! ואם כבר אתה משקיע כלכך הרבה על מעבד אז מזה התקציב העלוב הזה של 250 שקל? מינימום מינימום , זה האולטרה 120 עם שני סקייטים ואם אתה יכול להרשות לעצמך(ואני מאמין שכן אם קנית כזה מעבד) אז תקנה לך כבר קירור מים. כי מעבד כזה לא קונים בישביל להסתכל עליו בCPUZ מכפלה פתוחה אתה חייב לפרק את האמאמא שלו באוברלקוק
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אני הייתי לוקח 920 עם הקירור החדש של CM V10 קירור מפלצת לפי בנצ'מרקים שראיתי ה CORE i7 EXTREME לא משתלם...
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים פותח התרד לא יודע אם אתה רוכש את המעבד או מקבל אותו..בכל אופן משתלם כמו שאתה יודע הוא לא..ולגבי קירור חיפוש קטן בפורום היה עונה לך על השאלות הללו.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.