פורסם 2009 ביוני 616 שנים שלום לכולם.!אני רוצה להקים אולפן ביתי בשביל להקליט שירים של עצמי או חברים ורציתי לדעת איזה ציוד אני צריך בשביל אולפן ביתיוזה בשביל שירי מזרחית/דיכאון חחתודה לעוזרים.!!
פורסם 2009 ביוני 616 שנים תתחיל מלערוך את ההודעה שלך.ההדגשה הזאת מיותרת לגמרי.והכותרת יכולה להיות יותר אינפורמטיבית.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אוקי אז ככההציוד שאני כותב לך פה הוא ציוד מינימום להקלטות בססיות לקבלת איכות טובה עד טובה מאד.קונדנסר אחד (בחו"ל 300-600 דולר לאיכות טובה)כרטיס קול עם פרה אמפ אחד לפחות (200 דולר)מסך אקוסטי שאתה צריך לבנות מעץ וספוג (200 שקל) אתה יכול גם לקנות אבל הוא יעלה לך 1000אוזניות עם אטימה טובה (100 דולר)תכנת סיקוונסר (קיובייס, פרוטולס, נואנדו, סונאר)פלאג אין מכונת תופיםפלאגאין קומפרסורותה מסודר להקלטה איכותית
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר וואלה תודה אחי עשיתי גם חישוב של הכול וזה מצוין בשבילי תודה רבה.!!! :xyxthumbs:
פורסם 2009 ביוני 616 שנים לא עדיף לך להשכיר אולפן ליום עבודה? יש המון עסקים כאלה.תתחלקו בתשלום וזה לא יקר בכלל, 80 שקל לשעתיים משהו כזה.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר אם אתה כבר קונה את הציוד אז זה כבר נשאר אצלך ויש לך את זה לכל מתי שאתה צריך במקום לרוץ לאולפן וזה
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר אוקי אז ככההציוד שאני כותב לך פה הוא ציוד מינימום להקלטות בססיות לקבלת איכות טובה עד טובה מאד.קונדנסר אחד (בחו"ל 300-600 דולר לאיכות טובה)כרטיס קול עם פרה אמפ אחד לפחות (200 דולר)מסך אקוסטי שאתה צריך לבנות מעץ וספוג (200 שקל) אתה יכול גם לקנות אבל הוא יעלה לך 1000אוזניות עם אטימה טובה (100 דולר)תכנת סיקוונסר (קיובייס, פרוטולס, נואנדו, סונאר)פלאג אין מכונת תופיםפלאגאין קומפרסורותה מסודר להקלטה איכותיתאח שלי יש לי עוד שתי שאלות קטנות1. מאיפה אני יכול לקנות את התוכנות שרשמת2. יש לי במחשב כרטיס קול: (8 ערוצים) 7.1 ob הוא טוב בשביל האולפן ביתי במקום שאני יחליף וזה?תודה רבה .!!
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אח שלי יש לי עוד שתי שאלות קטנות1. מאיפה אני יכול לקנות את התוכנות שרשמת2. יש לי במחשב כרטיס קול: (8 ערוצים) 7.1 ob הוא טוב בשביל האולפן ביתי במקום שאני יחליף וזה?תודה רבה .!!1. תשתמש בדמיון שלך2. לא. הדגשתי כרטיס קול עם פרה אמפ אחד לפחות. ובכרטיס קול OB אין פרה אמפ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.