עבור לתוכן

חיבור הממיר הדיגיטלי למחשב

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש שם יציאה וכתוב לידה USB אז הלכתי וחיברתי לה כבל USB שאותו חיברתי למחשב, המחשב זיהה את זה בתור CABLE DECODER אבל לא היה לו דרייבר מתאים

עכשיו השאלה הראשונה שלי מה זה ה CABLE DECODER הזה?

שאלה שנייה איפה אפשר למצא לזה דרייור מתאים חיפשתי קצת ברשת אך לא ממש העמקתי ולא מצאתי הממיר הוא של חברת THOMSON

פורסם

יש לי את אותה בעיה בידיוק! עזרה בבקשה.

פורסם

אף אחד כאן לא יודע או לא מכיר את זה?!

פורסם

יופי, תכתוב תגובה אחרי 9 דקות ותצפה לתשובה.

ילדון, כאן זה לא צ'אט כאן זה פורום.

אנשים לא יושבים כל היום ליד המחשב ומחכים לשאלות שלך בשביל לענות לך, תכתוב הודעה תשאל שאלה וכשמישהו שיידע ויתחשק לו לענות יענה לך אתה תקבל את התשובה.

פורסם

היה על זה פעם תראד בטכנו , בסוף הגיעו למסקנה שהחיבור מיועד לקינפוג הממיר ולחיבור מקלדת

פורסם

אם אתה רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב

אז תקנה איזה כרטיס טלוויזיה פשוט או תחבר את זה לכרטיס מסך שלך אם הוא Vivo.

בגב המכשיר יש יציאות S-video אם אני לא טועה.

פורסם

אין יציאת s-video

יש יציאה אחת או שתיים של scart (תלוי בדגם) ו-3 rca לוידאו וסטריאו

פורסם

דבר אחד לא הבנתי..

אתם שואלים למה בדיוק זה לא עובד כשאתם לא יודעים בכלל מה זה אמור לעשות ?

נו טוב אני מניח שזאת הסקרנות הישראלית... (סקרנות עם תלונות :-\ ).

גם השערה שלי שזה מה שנקרא "חיבור טכנאים" בשביל לקנפג ולעדכן את הקושחה של החומרה.

לגבי SVIDEO - סקארט זה חיבור שתומך גם בSVIDEO ויכול להעביר דרכו אות כזה - השאלה אם הממיר תומך בזה , למשל בממירים של יס הרוב לא תומכים ויש אחד שכן - כמובן צריך להכנס לSETUP שלו ולהגדיר את אות הווידאו שיועבר בSCART ( שזה אס וידאו RGB או קומפוסייט רגיל).

פורסם
  • מחבר

האמת היא שלי יש ממיר דיגיטלי עוד מתקופת הניסוי והקטע של עידכון קושחה לא נראה לי מכייון שעדכון קושחה של הממיר אמרו לנו בזמנו לעשות ע"י כיבוי הממיר למשך של יום שלם שזהו הזמן הדרוש לממיר כדי להתעדכן והוא היה עושה את זה בצורה ידינית לגמרי

פורסם

אין ממש קשר ידידי...

עדכון סה"כ נעשה דרך הסטרימים עצמם (למשל ביס העידכון אמור להתבצע דרך הלווין עצמו - פשוט משודר שם עידכון).

אבל תחשוב מה קורה במעבדה ? בנוסף אולי יש שם ציוד יותר מתקדם לדיאגנוסטיקה שמתחבר דרך הUSB או איזה תוכנה לטכנאים.

אתה יכול לגשת לאתר החברה של הממיר ולחפש שם במפרט...

פורסם

האמת היא שלי יש ממיר דיגיטלי עוד מתקופת הניסוי והקטע של עידכון קושחה לא נראה לי מכייון שעדכון קושחה של הממיר אמרו לנו בזמנו לעשות ע"י כיבוי הממיר למשך של יום שלם שזהו הזמן הדרוש לממיר כדי להתעדכן והוא היה עושה את זה בצורה ידינית לגמרי

בשביל לעדכן מחדש את הקושחה כל מה שצריך לעשות זה להחזיק את הכפתור שמפעיל את הממיר (על הממיר עצמו) כשהממיר מנותק מהחשמל ולחבר אותו חזרה לחשמל (כאשר הכפתור מוחזק למטה)

לא צריך לייבש אותו יום שלם בשביל זה

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה שאמרו לנו לפני שנתיים בתקופת הניסוי של הדיגיטל שאז לממירים הדיגיטלים הייתה איזה תוכנה מסריחה ודפוקה שלא שווה גרוש והיא הייתה מכוערת אז הם ראו את התוכנה של יס וניסו לחכות.

באותה היה לי אז גם יס וגם כבלים והם הכניסו אותנו לניסוי בגלל שעזבנו ליס בגלל שהם ביטלו את RTL באנלוגי (כן כן התחנה הגרמנית וזה לא שאני מסתכל על זה פשוט סבתא שלי שכל הזמן נמצאת אצלנו בבית) אז הם אמרו זאת לא סיבה לעזוב והציעו לנו להצתרף לניסוי אז התנתקנו מיס והם הציעו לחזור אלייהם לכמה חודשים בחינם אז הסכמנו עד שפעם אחת הם עיצבנו אותנו ונתנו שירות גרוע אז זרקנו אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים