עבור לתוכן

מחפש נייד ב-3000 שקל.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות מחשב נייד ב-3000 שקל בערך, שהעבודה הקשה ביותר שיעשה תהיה להפעיל פוטושופ, אולי במקביל לתוכנה/ות נוספות (דרימוויבר, מוזיקה, דפדפן...).

חשוב לי בעיקר שיהיה בסביבות ה-2.5 קילו (מחשב שולחני יש לי, נייד אני צריך בגלל שאני נייד. הייתי אומר קילו וחצי אם היה בתקציב), כונן של 250GB ו-2GB של זיכרון פנימי (לפחות. CS4 דורש 1, ובשולחני אני עם 2GB ואין לי בעיה).

יש לי דיסק מקורי של XP PRO 64 BIT. הייתי מוותר על מערכת הפעלה ומתקין את זאת שיש לי, אלא שלא תמיד ניתן להשיג התקנים ל-XP. מה גם שזאת 64 BIT ואני לא ממש יודע עם איזה נייד זה הולך, ואם כדאי לי. אולי עדיף לי לקנות אחד עם VISTA?

מצאתי אחד שנראה לי הגיוני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3673&CatCode=315

דבר נוסף, אני לא מתכוון להשתמש בו בחוץ, כמעט ורק בבית (אולי בחצר?). פשוט אני אצטרך לסחוב אותו על הגב (והתיק שלי כבר שוקל 5 קילו).

תודה רבה לעוזרים,

אורי.

פורסם

זה לא מחשב ממש מהיר ולא ממש קל, אבל בתקציב של 3000 שקלים כנראה אחד הטובים שאפשר למצוא.

אופציה נוספת - Lenovo N500 אם לא מפריע לך שיש לו מסך מבריק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה!

T5670 לא עדיף (מהיר/חזק?)

ומה בדבר התקנה של XP 64?

פורסם

T5670 לא עדיף (מהיר/חזק?)

הוא ייתן ביצועים בערך כמו T4200, קצת פחות מ-T6400.

ומה בדבר התקנה של XP 64?

אפשר. תצטרך להסתבך ולמצוא דרייברים. XP64 זו מערכת די לא מומלצת. מיקרוסופט לא השקיעו בה יותר מידי, וגם יצרני החומרה לא טרחו יותר מידי לייצר דרייברים טובים.

פורסם

אמנם המשקל שלו הוא לא 2.5 אלא 2.9 אבל הנה המפרט:

Acer 5735Z 15.6''

מסך 8MS מבריק 16:9 WXGA

CPU: T4200 2GHz

RAM: 2GB

HDD: SATA250GB

DVD-RW

Wifi B\G\Draft N

BT 2.0

מקלדת מלאה

מצלמה מובנית+מיק

קורא כרטיסים

שנה אחריות

מחיר:

2976 ב 24 תשלומים

פורסם

עדיף ה-Vostro.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים