עבור לתוכן

מודרים-אנא מחקו דיון זה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין בקניית קירור מים שמתאים לסוקט AM2+. עדיפות לחנויות בארה"ב (גם אם לא מייבאים לארץ), או כל מקום אחר בעולם שכן מייבא לארץ, בגלל שבחו"ל יש תמורה גדולה יותר למחיר זהה (בד"כ).

תודה מראש.

פורסם

להבא פשוט תמשיך את הדיון בתרד המקורי בבקשה !

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412800.0

על כל מקרה..בתקציב הזה יכנס קירור מים למעבד בלבד..ואתה שוכח את העלות של המשלוח+מכס..מה שחורג מהתקציב שלך..

אם התקציב הזה הוא נטו לקירור אז אפשרי בהחלט..

לגבי חנויות וכו..תעיין בתרד הזה..הוא בשלבי עדכון לסטיקי..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=409332.0

פורסם
  • מחבר

מכס אני לא משלם (אבא שלי טס כל שבועים לארה"ב, הוא מביא את זה בתוך מזוודה, תמיד עובד).

כן אני יודע, אני צריך רק למעבד. חנויות זה פחות חשוב, אבל בחלקים עצמם אני לא ממש מבין (רק ידע בסיסי ביותר, אני לא יודע מה נחשב איכותי ומה לא, וכו').

עריכה: האם יהיה הבדל משמעותי בין קירור מים למעבד בתקציב שלי, לבין קירור אוויר True 120 Copper ומאוורר 120MM, 110CFM?

פורסם

הבדל יהיה.אבל ככל שהקירור אוויר יהיה יותר חזק הטמפ' תהיה קרובה לקירור מים..

השאלה היא על איזה מערכת אתה רוצה להרכיב את הקירור..ואם אתה מתכנן OC ?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון להרכיב את הקירור מים על מעבד AMD Phenom II 940 BE, למטרת OC (אחרי שאני אשיג OC מכובד ביותר אני אנצל אותו למשחקים).

פורסם

מה שאר המפרט ? ולדעתי תשקיע כבר בקירור אוויר חזק וזהו, שכן הוא יחסיק את המעבד הזה בOC מכובד בלי הרבה בעיה..

פורסם
  • מחבר

מעבד Phenom II X4 940 BE

לוח אם Biostar TA790GX 128M

מארז עדיין מתלבט

כל השאר-המפרט הנוכחי שלי

כשאמרתי OC מכובד התכוונתי מכובד.. קיצר אני רוצה להוציא את המקסימום מהמעבד.

פורסם

בלי קירור אקסטרים..התוצאות הם באזור ה3.8-4GHZ למעבד הזה..במתחים גבוהים של 1.5-1.6+-..שאת זה קירור אוויר חזק יחזיק...

פורסם
  • מחבר

ועם קירור מים לאיזה תוצאות אני אגיע?

חוץ מזה, מה לגבי כל מני kits למיניהם? שווה? או לא משהו?

פורסם

אני לא נביא..אבל קירור מים יעניק לך עוד כמה מעלות בודדות מתחת לקירור אוויר חזק..שבמקרה שלך זה די מיותר..

מה לגבי קיטים ? המחיר הוא אותו המחיר (לקיט נורמלי..לא של TT)..אז עדיף כבר ללכת על משהו יעודי שנבנה במיוחד..ולא קיט..

פורסם
  • מחבר

....

קירור אוויר בין הטובים בעולם, או קירור מים יחסית טוב בתקציב שלי..

איזה מן הקירורים הבאים יותר טוב: http://www.petrastechshop.com/zacnntcpucos.html זה, או True 120 Copper + מאוורר 120mm 90CFM?

ו.. אתה כ"כ בטוח שאני לא אצטרך את הקירור מים? כי הייתי שמח להגיע לתדר +4.3..

פורסם

אתה לא תגיע לתדר הזה שכן המעבד כבר מגיע ליכולת הMAX באזור ה4GHZ..וזה עם מתחים גבוהים יחסית של 1.55-1.6+-..

ככה שתאלץ להרים את המתח עוד יותר..

וקירור אוויר טוב לא חסר..אם אתה מתעקש על הMAX יש לך את הIFX 14 שתוסיף לו עוד שני מאווררים..

פורסם
  • מחבר

אבל ה-IFX ממש כבד.. זה לא יכול לפגוע בחיבור או משהו?

פורסם

לא..הוא כבד כמו כל קירור אוויר חזק אחר..ותאמין לי שאתה לא הראשון ולא האחרון שהתקינו אותו על הלוח אם ..וכלום לא קרה..

חברות בודקות את הדברים האלו לפני.. ;D

פורסם
  • מחבר

הIFX עם שני מאווררים 120mm 90CFM יותר טוב ממה שאני הצעתי? כי ראיתי באינטרנט OC של 4.2 עם הקירור שאני הצעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים