עבור לתוכן

שאלה על hack נחמד שראיתי ביוטיוב

Featured Replies

פורסם

ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא

והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים .

ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?

פורסם

רעיון טוב :xyxthumbs:

תנסה בחנות לחומרי בניין או כל חנות שמוכרת כלי עבודה

פורסם
  • מחבר

אני בספק ,חוץ מיזה רציתי להיתנסות בקצת עבודת ידיים ולא לקנות מוצר מוכן ,אגב חשבתי אולי לקנות את הcx300 ולעשות כמו שהוא עשה בסרטון , רק בלי לפרק את האוזנייה ,או לקנות את האוזניות האלו מעליי ולפרק אותן ולהכניס אותן לתוך האוטמי רעשים .

פורסם

זה לא נראה לי יעבוד עם In ear, אתה צריך להשתמש באוזניות כמו שהוא השתמש בהן או לפחות כפתור.

אתה טס לארה"ב, יש שם אחלה מחירים לאוזניות, פשוט תסתובב בחנות ותקנה משהו שנראה לך אטום מספיק

פורסם
  • מחבר

דורי אתה לא מבין , הבעייה היא לא קניית האוזנייה אלה הטיסה עצמה ,אני רוצה לשמוע מוזיקה והמטוס כמו שהרוב יודעים מרעיש בצורה בילתי ניסבלת .

שם אולי אני יקנה איזה אוזניות נחמדות ,אבל לבינתיים אני צריך פיתרון הכי טוב ב עד 200 שקל ,ולדעתי זה הדבר הכי טוב שראיתי .

פורסם

אם ככה פשוט תשקיע באוזניות IN EAR, אפשר להסתדר איתן מצוין במקום רועש...

פורסם

או מה שהצעתי, נוחות ואטמות - וגם סאונד הרבה יותר טוב מהצעצוע הזה של Kip Kay..

פורסם

זה מוד חמוד ויחסית מוכר אצל חובבי מודינג בעולם האודיו. ;D לוקחים אוזניות שיושבות מחוץ לאוזן (IEM/ כפתור לא משחקות כאן) ובעלות דרייבר "גדול" ודוחפיםצ פנימה לתוך אוזניות מסוימות/ אוזניות אטימה שכאלו.

בנוגע לאייכות זה כבר עולם אחר כי זה מושפע ממספר פאקטורים של אקוסטיקה פנימית של האוזניה (אם היא תתן החזרים של הצלילים על יתר מידה בכוסות שלה) וגם מהדרייבר עצמו ועוד אין סוף גורמים.

בשביל הניסוי אתה יכול לבצע את זה בכיף וזה מוד יחסית פשוט-זול בהנחה שיש לך אוזניות קשת ואת האוזניות אטימה אתה קונה בבערך 50 שקל לכל היותר, בסופו של דבר 100 שקל גג ויש לך צעצוע חביב שיאטום מצוין אבל לך תדע איך ישמע.. ::)

פורסם
  • מחבר

ואללה צודק ,אני ינסה את זה עם אוזניות גנריות זולות ,יראה איך זה עובד ואז אולי נעבור למשהוא יותר " רציני " , אגב מישהוא יכול לנקוב בשם של חנות שיש בה את האוטמי האוזניים האלו.

פורסם

כל חנות שמוכרת ציוד כבד מוכרת גם מסנני רעש שכאלה(האוזניות). את הסמננים אתה תמצא בכל חנות טמבוריה איזורית או אייס/ הום סנטר. יש כאלו שבעלות "מגוון" ויש אחרות שלא בטוח יהיה בהם.. :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים