פורסם 2009 ביוני 616 שנים השימושים שלי הם רק אינטרנט ואופיסחשוב לי שיהיה לו מסך 15.4ושהמסך שלו לא יהיה מבריק (שלא יהיה השתקפויות מאחורה)חשוב לי שאפשר יהיה להתקין עליו xp או 7אני לא מייעד את המחשב למשחקיםחשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון ושהאיכות בניה שלו תהיה טובה לא כמו מחשבים ניידים של ג'יגהבייט שמתפוררים אחרי חודשלא אכפת לי גם יד שניה העיקר שזה יענה על הדרישותיש למישהו המלצה טובה?
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מסך המאט היחיד שאני מכיר בתקציב הוא ה-DELL Vostro A860. לא מצטיין באיכות בנייה, אבל אי-אפשר לקבל איכות בנייה טובה בתקציב כל-כך נמוך.יש עליו ביקורת כאן:http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-A860.13630.0.htmlיד שנייה אתה יכול לחפש R61 או T61 שעדיין יש עליהם אחריות. דגמים איכותיים, בחלקם יש מצלמה. אבל בשוק היד שנייה אתה לעולם לא יודע מה תמצא, זה תלוי במזל ובכל מקרה כדאי להתמצא טוב מאוד כדי לקבל את מה שאתה באמת מחפש.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים או שאתה יכול להדביק מדבקה מיוחדת על המסך המבריק וזה אמור להעביר את הבעיה, לפחות זה מה שיש לחבר שלי... אז נראה לי זה נותן לך יותר מבחר.וביד שניה מחשבים ניידים לא כדאי לקנות זה דבר גדול מידי בשביל לקנות ביד שניה.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים וביד שניה מחשבים ניידים לא כדאי לקנות זה דבר גדול מידי בשביל לקנות ביד שניה. אם אתה יודע מה אתה קונה ולמה, אז זה דווקא יכול להיות מאוד כדאי. אבל לא נראה לי שזה המצב פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.