עבור לתוכן

בואו נהיה יצירתיים עם RAM

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כרגע זה רץ על עגלה - Dell M1530 (נייד, T7700 עם 4 ג'יגה זכרון). למה זה משנה?

פורסם

למה זה משנה ? ::)

אם אתה רוצה לשפר ביצועים אז ברור שצריך לבדוק איך זה רץ על מחשב ביתי נורמלי...שאני אבין, כל השאלות היו על שיפור בנייד ?

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא לקנות מחשב חדש - לא לשפר על הישן. בהתחלה חשבתי על איזשהו טריק שיאפשר לי להריץ הכל ב- RAM על המחשב החדש. בגלל זה לא הבנתי למה זה משנה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי, סתם אם מישהו במקרה אי פעם יתקל בבעיה דומה - יש פתרון: windows server 2003 enterprise.

בעקבות המלצה שקיבלתי בפורום אחר, התקנתי את הנ"ל והכל עובד יופי. אומנם הסביבה עושה קצת בעיות בהתקנה, אבל זה פתיר. כל האפליקציות שאני מריץ הן ל- XP32. יש בעיות קומפטביליות פה ושם, אבל זה ממש מינורי ורק באפליקציות איזוטריות (כמו true image). כרגע מריץ סרבר 2003 על ה- i7 והתוצאות בדיוק מה שרציתי:

- קומפילציה מסקרץ לוקחת חמש וחצי דקות (על הלפטופ שעבדתי עליו מקודם זה לקח שעה+, על מחשב E6600 מפורמט זה לוקח בערך 15-20 דקות).

- קומפילציה של שינוי לוקחת 30 שניות (במקום 4 דקות על E6600)

- קומפילציה מסקרץ של פרויקט ה- Visual Studio 6 לוקחת שלוש וחצי דקות (במקום שבע וחצי דקות על E6600)

כל זה על RAM drive של 3 ג'יגה (שכנראה אגדיל) ועבודה עם 8 ת'רדים לעומת HDD רגיל ושני ת'רדים ב- E6600. למערכת ההפעלה נשאר עוד 3 ג'יגה. תענוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים