פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים איך צורבים דיסק של XP כך שאחרי פירמוט נכנסים לביוס ומשנים את דרך ההפעלה (CDR,HD,FLOFY) לCDR ואז התקנת הוינדוס עולה בלי דיסקטים???יש לי נירו 6 החדש אם זה עוזר!תודה
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר יש רק בעיה אחת, אין לי דיסק מלא של XP! אני פשוט רוצה ליצור אחד!משהו אחר?עריכה - יש לי דיסק מלא אבל לא האורגינל אלא צרוב, לא BOOTABLE!
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים לא תקבל פה עזרה לצריבה של דיסק לא חוקי,אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורוםתודה
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים כנס ל www.bootdisk.comתקבל כאן את כל העזרה שאי פעם רצית ליצירת CDים ודיסקטים של אתחול
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים לא תקבל פה עזרה לצריבה של דיסק לא חוקי, אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום תודה מי אמר לא חוקי ? כל עוד הוא עושה לעצמו עותק של התוכנה זה בסדר גמור...מי אמר שבגלל שזה צרוב זה לא חוקי ? אולי הוא צרב את שלו כי הוא פחד שהדיסק ישבר\ישרט ? אתה יכול לעזור לו
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מי אמר לא חוקי ? כל עוד הוא עושה לעצמו עותק של התוכנה זה בסדר גמור...מי אמר שבגלל שזה צרוב זה לא חוקי ? אולי הוא צרב את שלו כי הוא פחד שהדיסק ישבר\ישרט ? אתה יכול לעזור לו my bad...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.