פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים התקנתי את מערכת ההפעלה (XP) מחדש, אך שחכתי שיש סיפריות שמוגדרות כך שרק משתמשים מסוימים יוכלו להיכנס עלהם (ע"י NTFS) הבעיה היא שבמערכת ההפעלה החדשה אני לא יכול לגשת אל הספריות האלה. מה עושים?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים נקודת החולשה של האבטחה בXP היא שכל עוד יש לך הרשאות ADMINISTRATOR אתה יכול לשנות הרשאות של כל קובץ על המערכת.כלומר - גם ם תביא הארדיסק ממחשב אחר שלאף אחד מהמשתמשים שלך אין עליו הרשאות, כADMINISTRATOR תוכל פשוט להוסיף את המשתמשים שלך להרשאות של הקבצים על אותו ההארדיסק.רוצה לומר - תפעיל את וינדוס עם user שיש לו הרשאות administrator ופשוט כנס להגדרות Shareing and Security של הספריה הראשית ותוסיף את הuser שלך.
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר גם כאדמין אני לא יכול לשנות את ההגדרות של הספריה (כאשר אני נכנס לסקיורוטי הוא רושם שאין לי את היכולת לשנות דברים, רק לראות אותם) וכן בדקתי שוב שאני מוגדר כאדמין.למישהוא יש עוד רעיונות?
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים באותו חלון של שינוי הגדרות Security יש גם הגדרות של Owner. תשנה את ה-Owner של המחיצה הזו, ואח"כ תוכל לשנות גם את ההרשאות שלה.
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים אגב, אתה לא חייב להיכנס דרך מצב בטוח בשביל לעשות את זה!פשוט תלך ל Folder Options ותוריד את הסימון מ "use simple file sharing" בכרטיסייה View.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.