פורסם 2009 ביוני 716 שנים I thought seagate solved their problems 4-5 months ago, or have I missed something?
פורסם 2009 ביוני 816 שנים הם פתרו אבל צריך להוריד איזשהו עדכון מהאינטרנט על פי מה שהבנתי..אתה רוצה לשלוח בחור שלא מבין כל כך במחשבים להוריד שטויות ובמיוחד שאין לו זמן עם הצבא..זה דיי לוקח תפקיד פה...עדיף WD גם מבחינה אחרת לדעתי.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים דווקא ב500G יש דיסקים חדשים מסדרה 12 והם מעולים. המחירים שלהם נמוכים בגלל הבאג שהיה בסדרה 11.בגודל של 640 יש לWD דיסק מעולה - ה640AAKS שהוא מהיר ושקט יחסית, אבל ב500 אני אישית הייתי הולך על סיגייט או סמסונג F2 השקט.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר חברים יקרים!תודה רבה לכולםשבתי הבית מוקדם מהצפוי עקב תאונת צניחה קלה. קיבלתי כנפצ וכאב גבהמפרט שהוזמן השבוע הינו:http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4480עם השינוים של ספק יותר חזק ועוד צורב DVD בנוסף.באופן מפתיע במחיר זול יותר!לפעמים עדיף לבנות את המפרט לבד מאשר לסמוך על "חבילות מומלצות".תודה לכולם על העזרה. אני בטוח שהמכונה החדשה תשרת אותי ואת בני ביתי כראוי
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים אני קניתי את המפרט שבצד ב 3200 עם "פינוקים", וזה היה לפני כחודשיים.אתה יכול להוציא הרבה יותר טוב.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים המפרט שלהם לא רע בכלל..דווקא להיפך נחמד לגמרירק לא ראיתי את דגם הלוח אם, אם לא מתוכנן OC אז זה לא קריטי אבל אם כן שלפחות יהיו לו איזה 4 סלוטים של זכרון, לפעמים זה תוקע אותך כמו שקרה לי בעבר.אגב הספק של PCPOWER נחשבים לבין האיכותיים שיש כיום.ממה שאני יודע גם משתמשים במסילה אחת שזה עדיף על 2, של 12 V..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.